ושוב..שלילי

ינסון

New member
ושוב..שלילי

הי בנות...סליחה שאניפותחת הודעה..אבל אני על סף בכי, במשרד הומה אדם..מצאתי לנכון לבכות בו על גבי המקלדת..... אז אחרי שבועיים של דגירה אמיתית, 13 ביציות, 13 מופרות, 6 הוחזרו וזיפט אחד כואב במיוחד... הייתי בטוחה שהפעם זו הפעם. הייתי כל כך אופטימית. עשיתי את הזיפט עם חום ושפעת נוראית ולא ויתרתי.... כי האמנתי שהפעם זו הפעם. אפילו מילאתי אחרי כל הוראות הרופא פלוס המלצותיהן החמות של האחיות....הרופא ביקש לא לזוז..לא זזתי...ביקש לאכול כמו שצריך....אכלתי..לשתות..שתיתי....התפנקתי..התכרבלתי.....הייתי בטוחה שאני נושאת ברחמי איזו שלישיה...ושמרתי "עליהם" כמו מכל משמר. ועכשיו הודיעו לי שהתשובה שלילית...לא רציתי לשמוע כי ממש אני לא מאמינה ממש לא..אני לא מבינה..... כמו שאני מרגישה עכשיו..ההאכזבה הזו היא הקשה מכולן.....אני חושבת שזה לעולם לא יקרה לי.... זהו...שוב מצטערת על התבכינות..אני לא טובה בזה.....אבל .. בי בינתיים.

מיכל ק-ש

New member
ינסון יקרה,

למה את מתנצלת שאת פותחת הודעה? רובנו פותחות הודעה (ועד אחת, ועוד אחת ועוד אחת...
) על שליליים. אני מבינה את התחושה שלך שזה לעולם לא יקרה לך, אבל אני בטוחה שאת טועה. זה יקרה לך ובגדול. כל מה שצריך זה סבלנות ולצערנו עוד לא המציאו זריקה שתייצר את ההורמון המוזר הזה בגוף שלנו...
בינתיים שולחת לך חיבוק ו-
מיכל

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif ינסון ../images/Emo14.gif

כל כך כואב לשמוע. המציאות כל כך נושכת לפעמים, כל כך מרסקת. הכאב מוכר יקירה, מוכר עד פחד. זה היה קרוב אליך במרחק הושטת אצבע, הכל כמעט- ואז השמים נופלים. תעבירי איכשהו את הזמן, ותנסי לצאת מוקדם יותר הביתה, תכנסי מתחת לשמיכה, ותבכי עד מחר בבוקר. תבכי עד שלא ישארו דמעות. היום עצוב וכואב, מחר מעונן חלקית, אבל אחר כך תופיע קשת מעל העננים. אל תתנצלי על ההתבכיינות, זה בדיוק המקום להתבכיין, כי זה בדיוק המקום שנעשה לך קולולו בסיבוב הבא שיצליח (רק תאומים, לא שלישה
) חיבוק ענק יונת, מכל ה
.
נועם

מצטערת כל כך

אין לי איך לנחם אז רק שולחת חיבוק לעידוד הגוף לפעמים "בוגד" בנו, וזו תחושה נורא מתסכלת מקווה שמחר יהיה יום טוב יותר זוהרה

ינסון

זה באמת קשה מאד. קשה מאד מאד אין סיבה שלא תבכי את עצמך עד שיצא אויר. את הרבה יותר מבסדר ועברת טיפול קשה שנראה מבטיח אבל אי אפשר לדעת מ עושה את זה מוצלח או לא אני חושבת שמגיע לך הכל. ואולי שווה לצאת מהעבודה החוצה.ולנשום אויר ולהתחמם מהשמש. מכירה את מה שאת מתארת על המ"מ. ורוצה מאד לעטוף אותך. את תתחזקי מזה מאד (מי צריך את זה אבל בכל זאת.) אל תאמרי נואש. תמשיכי ואם אפשר בקטן אל תעברי יותר את הזיפט הזה. אם תרצי אסביר לך במייל את דעתי על זיפטים. נשיקה לחימום והרבה הבנה לעצמך רק טוב אינשם

שמולה

New member
אוף........

ינסון יקירה, תבכי ותבכי ותבכי. אני מאמינה שזה משחרר... מחבקת אותך מרחוק ומקווה שלעולם לא תכתבי כאלו הודעות.

עידית ד

New member
../images/Emo7.gif

אוףףףף כמה כואב לפעמים נראה לנו שאנחנו כל כך מורגלות לכאב הזה שכשזה מגיע שוב אנחנו ממש לא מבינות למה הפעם זה כל כך קשה. מחבקת אותך חזק יהיה טוב בסוף - אנחנו חייבות להאמין עידית

שיט !!!!

ולאורך כל השנים שיקרו אותנו נטעו בנו את התחושה שאם נעשה הכל אז חייב להצליח שכחו לספר שיש עוד מרכיב של מזל בחלק מהדברים את עשית את המירב וזה הכי חשוב זה לא שכשלת במאמצייך אין לי דרך לעודד אותך אבל בלי קשר למזל, את חלקך עשית וכך גם תעשי בפעם הבאה נשאר לקוות ולאחל שהמזל יבין את תפקידו גם כן !! ליאור

כואב, כל-כך כואב

לצערי, תמיד השלילי האחרון הוא הכואב מכולם. בייחוד כשעושים הכל בדיוק לפי הספר והוראות הרופא, ומאמינים, ומדברים אליהם ומבקשים מהם כל-כך יפה שיישארו. ולמה, למה הם לא נשארים? אין לי תשובות, רק יכולת לשלוח חיבוק ולהגיד לך שאני מאמינה בכל ליבי שזה יקרה. מרב

../images/Emo14.gif ו-../images/Emo24.gif, ינסון.

גם כשעושים כל מה ש"צריך"-לפעמים זה לא עוזר. מן חוסר צדק שכזה. מקווה שזו באמת הפעם האחרונה.

תוליק

New member
ינסון...עצוב.../images/Emo7.gif

זה טוב לבכות , זה מנקה ושוטף הכל ואח"כ קמים ומתעודדים כי אין ברירה ויוצאים מחדש לדרך שבסופה אור. "תבכי לי עכשיו, תבכי אני אומר - זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה יסתדר" ועד אז אנחנו כאן - לנגב לך את הדמעות - גם אם זה רק וירטואלי

ינסון יקרה

חבל שגם כאשר אופים את העוגה בדיוק לפי ההוראות לפעמים היא לא יוצאת... אני מכירה את ההרגשה הזאת של - עשיתי הכל בסדר אז למה זה לא מצליח ? אני ממש מצטערת בשבילך ומאחלת לך שבפעם הבאה העוגה שלך תצא נהדרת ותפוחה ! שולחת לך חיבוק לעידוד
וגם בהצלחה לפעם הבאה

ארית

New member
יקירתי

ינסון היקרה כתבתי לך בהודעה של שמש זורחת כנסי להודעה שלי שם אוהבת ארית

מצטערת לשמוע כואב כל כך../images/Emo93.gif

ינסון יקרה, חזקי ואמצי, אני יודעת שכואב כל כך כואב, הלב נצבט והעיניים דומעות, כמה עוד נסבול עד ש... יגיע נסיך הנסיכים, בקרוב ינסון בקרוב אולי בפעם הבאה...? תתעודדי, כולנו בסירה אחת אבל היא לא טובעת כי אנו זורקות אחת לשניה גלגלי הצלה. בפעם הבאה ילדה, בפעם הבאה!

מותר לבכות, ינסון

זו באמת אכזבה נוראית אחרי כל המאמצים והכאבים שהשקעת בטיפול הזה... אבל היו לך יופי של הפריות - 13 מתוך 13 זה פשוט מעולה! - ואני כל-כך מקווה שהפעם הבאה תהיה הפעם שלך... חיבוקים

למעלה