ושוב..שלילי

תתבכייני חופשי ינסון

אני חושבת שכשזה קורה יש לנו זכות יתר להתבכיין, ואפשר בהזדמנות להוציא גם דברים אחרים ששמרנו בבטן ולבכות גם עליהם. מעצבן שאנחנו עושות הכל ושומרות ומקוות ואז אכזבה שוב. ליבי איתך

ינסון

New member
תודה ושאלה חשובה

בוקר טוב לכולן... ראשית, תודה. שרדתי את היום אתמול...ואני ממש מודה לכולן על האוזן הקשבת. בהצהריים, אחרי שהאביר שלי הגיע והזמין אותי לארוחת צהריים וחגיגת קניות, קבעתי תור לרופא, לשבוע הבא, ואני נכנסנת למחזור טיפול נוסף..בלי שום דחייה. רציתי לשאול שאלה, למישהיא יש המלצה על פסיכולוג/ית שמתמחה ביעוץ לזוגות שעוברים טיפולי פיריון??? כל המלצה תתקבל בברכה....החלטתנו שכנראה אולי אני צריכה איזה שהוא גוף אוביקטיבי לתמיכה.....לא בטוח...מה דעתכן??? המשך יום נעים, יונת

אני חושבת שזו החלטה SUPPER

חשובה ופסיכולוגית שכזו תוכל מאוד מאוד לעזור לכם. תמיכה ו"סידור המחשבות" מצדו של צד אובייקטיבי (בעיקר אם הוא מקצועי וטוב) - אין להם תחליף. כרגע אין לי שם עבורך , אבל ייתכן ואוכל לברר עם מישהי ספציפית מבנות הפורום המקורבת מאוד לתחום. אם אצליח לקבל ממנה שם - אעביר לך מסר בנדון.

עידית ד

New member
ינסון

אני בעד כל דבר שיכול לעזור לנו להבין את עצמנו ואת בן הזוג בתקופה הזו או בכלל בחיים. אני לא מכירה מתמחה בנושא הפוריות אבל טיפול זוגי אני כן מכירה יש מכון מומלץ ומטפל נפלא (רק שתדעי שזה מאוד יקר) אם את מעוניינת תשלחי לי מייל בהצלחה עידית

בבית חולים בלינסון כחלק מהמחלקה

להפרייה חוץ גופית ישנה פסיכולוגית לא יודע עד כמה היא מקצועית כי לא יצא להעזר בשירותיה מה שבטוח הוא שהיא מכירה את הנושא טוב טוב אני מניח שגם בבתי חולים אחרים יש מנגנון דומה שווה לשאול במקום בו אתם מטופלים בהצלחה ליאור

נוג

New member
../images/Emo14.gif ../images/Emo7.gif שולחת ../images/Emo24.gif של ../images/Emo85.gif

רומי 007

New member
ינסון היקרה

לפני כמה חודשים מישהי העלתה כאן את השאלה איזה שלילי הוא הכואב ביותר (הראשון, השני...) אני קוראת מה שאת כותבת ובא לי לבכות, עלייך ועל עצמי. היום אני יודעת את התדובה, שהשלילי הכי כואב הוא השלילי האחרון, זה שלא סתם מהדהד בלב אלא ממש צורב בו. אני חושבת שכגודל האופטימיות כך גודל האכזבה וזו תחושה פשוט קשה של כשלון למרות ש, יקירתי, זה בכלל לא תלוי בך וזה הסיוט בכל העניין. כי כנראה זה ממש לא משנה איזה יבול הצלחת להביא ואיך לא זזת במיטה ואיל השגחת ואיך אכלת ושתית ולא הלכת לעבודה, ושילמת בבריאות וההרדמה של הזיפט היא באמת קצת זיפטית... אני תמיד חושבת לעצמי אח"כ שבטח כל הזמן הזה ששמרתי על צעמי ופינטזתי על העוברים, הם כבר מזמן מצאו את דרכם החוצה, אולי עוד ביום הראשון, אולי כבר כשירדתי במדרגות מבית החולים לחניה או כשהעבירו אותי מחדר ניתוח לחדר התאוששות. אין לי מה לומר לך פרט למה שאת כבריודעת - עוד יום יומיים שלושה של עצבות ואת תחזרי לעצמך וגם לטיפול הבא. ובסוף זה יצליח, זה פשוט חייב בסוף להצליח. כולנו איתך.

ינסון

New member
צודקת

הי רומי וכולן... זה נכון..תמיד השלילי האחרון הוא השלילי הקשה יותר...אבל זה היה הטיפול שממנו היו לי ציפיות. בדרך כלל אני עוברת את הטיפולים שרמת הציפיות שלי ממש נמוכה והפעם....שגיתי! אני כבר קבעתי טיפול חדש.... ואכן אנחנו נתגבר! אנחנו חייבות .. נראה לי כמו שאין לנו ברירה אחרת ולהמשיך. .... המשך יום נעים... יונת

טביקאט

New member
ינסון-

מקווה שיום אחרי את כבר בוכה פחות, כואבת פחות ואופטימית יותר... לצערנו העוברים לא מתנהגים ביחס ישר להשקעה שלנו בהם.כולנו יודעות. אבל זה יקרה לך. דווקא בחודש שהכי לא תשמרי ותהיי בטוחה שלא. או בחודש הבא שתהיה לך הרגשה מצוינת. לכי תדעי. בינתיים שולחת לך אופטימיות בטונות, וטישו וירטואלי לניגוב הדמעות. שיהיה לך יום מצוין היום- טביקאט

למעלה