ושוב שאלת נעליים

וברור שהתכוונתי לרן

ranperagmin

New member
מה אני אומר

נראה מגניב, אבל יש דגמים ויש דגמים, אבל בהחלט שווה בדיקה.

הסתכלתי קצת על סנדלים לבנים בחלק בתמונות אפשר לראות הגבהה בעקב, אבל לא כזו שהייתי בגללה פוסל לחלוטין, וחלק נראה שטוחים יחסית, על אף שלכולם יש הגבהה כלשהי.

לגבי גמישות אין לדעת עד שזה לא ביד, אבל זה נראה גומי מוזרק אויר קלאסי של נעליים/סנדלים בגיל הזה, ככה שאני מניח שהוא יחסית גמיש (וזאת על אף שהופתעתי כשחבר אמר לי שלדעתו ה iwalk של בובוקס קשיחים הרבה יותר ממה שהם נראים).

בקיצור, אם את שואלת האם אלה עונים לקריטיונים מינימליסטיים ?
מהתמונות נראה לי שיחסית כן. בהחלט ניראת אפשרות סבירה, ואני הוסיף אותם לדף הקישורים בבלוג.

תודה !

ranperagmin

New member
אצל הבנות ההגבהה בעקב גדולה לטעמי ברוב

הדגמים הפתוחים. הרבה יותר מאצל הבנים.

אפשר ממש לראות בתמונה

אלה באמת לא משהו אבל יש להם כמה סוגי סוליות

כמה מהן ממש דקיקות. ואחרות שונות לגמרי מהדוגמא שלך.
ניסיתי וניסיתי לצרף קישורים ללא הצלחה...בעסה.

אגב הנעליים של נייק השחורות הן לא מוגבהות קצת מקדימה? אגב הן מהממות!!!
קניתי לבת שלי גירסה אחרת שהיא טיפה מוגבהת בעקב. פשוט התיאשתי מלנסות למצוא את הנעל שעונה לכל הקריטוריונים

ranperagmin

New member
תשני בשקט. כנראה שעשית בסדר

לגבי ההרמה בקצה. אין כמעט נעליים היום שאין להם, וזה מעצבן, אבל הגמישות מתיישרות ברגע הילד דורך, ככה שזה לא אסון.

כמו שכתבת , אי אפשר לצערנו לקבל הכל כל בזמן

המון תודה! הפוסט שלך מלווה אותנו כל קנייה

או יותר מדויק לומר, כל חיפוש. כי עוד לא הצלחנו לקנות כמעט כלום

ranperagmin

New member
מה אני אומר 2

אני אומר שקודם כל, אני חושב, שרובכן כבר הבנתן מספיק כדי שתהיה לכן עין ביקורתית
עצם זה שאת/ן מקשרות נעליים בעלי תכונות שציינתי כבר אומר שהעברת על הנעל ביקורת סינון ראשונית.
אני אתן לך עוד כמה טיפים קטנים לנקודות לבדיקה שאני שם לב אליהן.

על פניו נראה שטוח, גמיש (טעון בדיקה) ומגניב. סוג של קרוקס דק.
בהחלט נראה נחמד.

עשיתי קצת גוגל על השם וראיתי גם דגמים אחרים עם הגבהה בעקב, תמונה לעיתים מטעה, לעיתם מאד מטעה אם היא לא מהצד קלאסי, ובגלל זה אני תמיד עושה עוד איזה בדיקה.

בנוסף, דבר שלא תוכלי לדעת עד שתראי את הנעל, היא כמה היא צרה או רחבה בחלק הקדמי, על מנת להחזיק את הרגל. כיוון שלמעשה יש רק רצועה אחת שהיא זאת שמעגנת את הנעל לרגל, השאלה אם הקצה לא הוצר (נעשה צר) כדי להחזיק על הרגל יותר טוב.

על פניו נראה נחמד ושווה בדיקה, כמובן שהמחיר (52$) נראה לי קצת גבוה בשביל סיכון כזה, אבל בואי נגיד שבשביל 25-30$ זה היה בהחלט שווה בדיקה, כי לא נראה לי שתהיה כאן נפילה קולוסאלית, וגם אם הנעל תהיה good enough ולא כל החבילה, זה גם בסדר. לא יקרה אסון.

מותר להוסיף משהו? יש המון נעליים שלא נראות

מוגבהות מבחוץ אבל כשמכניסים יד פנימה מרגישים את ההגבהה.

(נאמר בלי קשר לתמונה)

למעלה