ושוב שאלת נעליים

ללילילל

New member
שאלת סנדלים

יצאתי מבולבלת...

תהייה: אני רואה שחברות שנחשבות טובות כמו סי קיי ראן וג'ינובל ופדיפד עושות המון סנדלים די סגורים, כמו נעל סגורה עם כמה פתחי אוורור. יש לזה יתרון על פני סנדלים שבהן האצבעות משוחררות ומעל הרגל יש בעיקר שני פסים? לי זה נראה מעיק אבל קשה לי למצוא נעל פתוחה יותר שגם תהיה איכותית ונוחה.

אני מחפשת סנדלים לבני 3 ו-7, כך שהתרחקנו מהטווח של צעדים ראשונים ושניים למיניהם.

לשניהם יש רגל גבוהה, ושכל מה שסגור מלמעלה בלי אפשרות לכוונן את המרחב לא מתאים להם בדרך כלל.

ranperagmin

New member
סנדלים לקטנים

את לא טועה כשאת רואה הרבה סנדלים סגורים. אין לזה קשר בהכרח למינימליזם כל עוד יש מרחב לפריסת הבהונות. הסיבה היא שככל שהמידה יותר קטנה ככה קשה יותר לעשות סנדל פתוח שהרגל לא תברח ממנו ולכן מעדיפים לעשות אותו סגור.

לגבי גילאים יותר גדולים זה בהחלט מאתגר למצוא סנדלים בספקטרום המינימלי. פשוט צריך לחפש את התכונות הרלוונטיות

היחידים ה״רגילים״ שאני מכיר הם Teva Zilch
כשהילדים שלי יהיו יותר גדולים ומסוגלים לנעול ולהסיר לבד, במידה ויסכימו, אני אזמין להם סנדלים מ unshoes minimal footwear או משהו דומה.

ללילילל

New member
תודה! יש סיכוי למשהו שאפשר לקנות בארץ?

או שהגזמתי?

(אחותי בארה"ב ובדרך כלל אנחנו נפגשות ביוני ועד אז אני מושכת עם סנדלים של שנה שעברה עד המשלוח שלה, אבל הפעם היא באה באוגוסט אז זה לא יילך... וקשה לי להשלים עם דמי משלוח וכולי כשהיא בכל זאת באה בסוף...)

ranperagmin

New member
בארץ קשה קשה..

צריך לחפש משהו בעל תכונות דומות יחסית. קיים סיכוי שצריך להתפשר.

כמו שכתבתי למעלה, דווקא הרבה פעמים סנדלים שלכאורה הם סנדלים למים הם בעלי תכונות טובות שהמינימלים אוהבים.

אני יכול להגיד לך ששנה שעברה כשאיבדנו סנדל אחד, הלכתי וקניתי זוג של גלי. אני לא אגיד לך שזה פער היצירה ובדיוק מה שרציתי ואני אוהב, אבל זה היה סביר בהינתן העדר אלטרנטיבות.

קיים סיכוי קטנטן שאולי תמצאו את ה Teva Zilch בארץ, על אף שאני לא יודע אם מייבאים אותם ומי מייבא.

אם שורש ייבאו את סדרת CNX של Keen זאת תהיה גם אופציה סבירה יחסית.

צר לי שאין לי חדשות יותר טובות, אנחנו גם לעיתים אובדי עצות אל מול המבחר המתסכל והמחירים הגבוהים

ללילילל

New member
תודה רבה על המענה

השלב הטבעי הבא לאתר שלך זה לא איזו חנות קטנה של נעליים מומלצות?...

ranperagmin

New member
לא בכיוון כרגע

יש לי עבודה שאני מתפרנס ממנה יפה.
כיוון שאין אף חברה שנותנת מענה ראוי למגוון של נעליים וסנדלים לגילאים שונים לא מדובר ברק חברה אחת. אי אפשר ולא כדאי לעשות יבוא מקביל של כמה חברות רק כדי למכור כמה זוגות באינטרנט.

התמחור בארץ הוא לא רק תולדה של מעט חזירות של היבואנים, אלא גם מערכת מיסוי והוצאות כזו שלא משאירה לעיתים הרבה ברירה אלא לתמחר גבוה.

בגילאי 1-3 יש בסה"כ מספיק מבחר, והרבה כאלה שמביאים חברות שונות. אל תשכחי שהרוב קונה את המיינסטרים בחנויות.

בגילאי 3-11 זה כבר סיפור הרבה יותר מורכב. אין הרבה אפשרויות והאפשרויות שיש יהיו יקרות כל כך לייבוא שזה פשוט לא יהיה כדאי.

אז אני מוצא זמן לעיסוק צידי בעניין ובמהות ופחות בצד המסחרי, ומנסה לתרום את חלקי הקטן להעלאת המודעות.

ללילילל

New member
והטבע זילץ' ממש מגניבות!

לגבי ה-unshoes אני די בטוחה שהגדול (ואולי שניהם) יתנגד נמרצות לרצועה בין הבוהן לאצבע.

שושונלה

New member
אני הזמנתי את הטבע זילצ' לילדון ולחבר שלו

אני לא בטוחה שקלעתי למידה, אדע כשהם יגיעו ואעדכן כאן. הן אכן מגניבות, לפחות בתמונה.

ורד

ללילילל

New member
מה שטוב לך טוב לי

אני אראה אותן מחר לקליינטים ואם יעבור אולי גם אני אזמין.

שושונלה

New member
נו? מה אמרו הקליינטים?

אצלי בפעם הראשונה שראה אמר שהוא לא רוצה אבל היה נראה לי שהוא היה במצב רוח שלילי באופן כללי. כשהראיתי לו שוב, הפעם בנוכחות החבר שגם הזמין, הוא כן התלהב.

ורד

ללילילל

New member
באסה, הגדול אמר "לא לא לא לא לא לא"

ואז המשיך בשוונג של לא על הכל.
כל מה שהוא לא נעלי כדורגל של ערסים יותר נכון.
אולי גם אצלנו זה היה יום לא טוב... נראה מה נעשה.

שושונלה

New member
שלחתי את הנעליים דרך SHIPITO והם שולחים

תמונה של מה שבתוך החבילה (בתשלום, כדי שאפשר יהיה לעשות ביטוח לחבילה) - אז ממש הוציאו את הסנדלים מהקופסא וצילמו - והראיתי לבן שלי והוא התחיל לבכות שהוא לא רוצה אותן.

אבל בסוף כשהבין שלחבר כן יהיו ולו לא (כי הוא לא רוצה) הוא החליט שהוא מוכן שיהיו לו גם אלה וגם עוד זוג שנזמין מהמחשב
.

מקווה רק שיתאימו במידה... לקחתי שם הימור, מקווה שלא טעיתי.

ורד

ללילילל

New member
עושים בעיות הילדים האלה:)

זה מצחיק, בגדים אני קונה להם די בלי לשאול אותם וברוב המקרים הם פשוט לובשים את מה שקניתי ואם לא אז אני יודעת סיבה ספציפית (נגיד הגדול מחרים כפתורים ורוכסנים ולקח לי איזה רגע להפנים את זה). אבל בנעליים אני מרגישה צורך לערב אותם שימדדו או לפחות יאשרו חזותית וזה מסבך תמיד... בכל מקרה, כשתקבלי אותן הוא בטח ינעל ויהנה.

שושונלה

New member
הם אומרים שהסוליה ניתנת לגילגול. אני מקווה

שאכן כך. מה שלא אהבתי זה שהאצבעות עולות קצת למעלה. הבעיה היא שאין כמעט אופציות אחרות לסנדלים בגילאים האלה.

נכון שלטבע יש הרבה דגמים עם סוליה עבה למדי אבל הזילצ' אמורות כן להיות מינימליסטיות ובכך שונות מהסנדלים האחרים שלהם.

אגב מישהו ידוע אם זו אותה חברה מהארץ, טבע נאות, או משהו אחר לגמרי ? בארץ לטבע נאות אין בכלל דגמים לילדים, לפחות לא באתר שלהם ולא בחנויות בהן ביקרתי.

ורד

למעלה