ושוב פעם

1Rusty

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif../images/Emo140.gif../images/Emo12.gif

ש מים

New member
נינג'וטסו/בודו-טאי-ג'וטסו אצל עופר

אצל עופר כהן. שם מתצא את כל מה שאתה מחפש. בדיוק. אני מאמין שהוא קורא את הפורום ובטח כבר יצור איתך קשר.

chinabird

New member
אולי כדאי איזושהי אמנות קלאסית?

יש הטוענים שבסופו של דבר, כל האמנויות ששוות משהו יביאו אותך לאותו מקום מבחינת יכולת הגנה עצמית (מי מהר יותר ומי לאט יותר). מצד שני, אף שאני אישית מאמין שגם שיטות קשות יותר יביאו אותך לכל מיני מקומות מעניינים מבחינת ההתפתחות האישית שלך (ה"רוחנית", אם תרצה), ענייני האנרגיות המובהקים יותר אולי יימצאו בכיוון המסורתי. עד כמה תוכל למצוא שיטה מלאה מסורתית שיהיו בה גם עבודת קרקע, גם אנרגיות וגם עם תכלס מודרני אני לא יודע. אבל מה לגבי מקומות שמשלבים שיטות? לא יודע מה קורה באזור המרכז, אבל בירושלים כבר שמעתי על מקומות שהסיליבוס שלהם כולל שילוב מובנה של שיטות קשות עם טאי-צ'י.

ronenk123

New member
אממממ

ש מים.. עופר מאמן איפשהו באזור המרכז? ופריינג פאקינג מנטיס.. תזכיר לי בבקשה שוב מה אמרת?

ronenk123

New member
מרכז

בגדול זה רעננה רמת השרון הוד השרון כפר סבא והרצלייה.. אבל אם זה משהו שווה אפשר להרחיק גם לתל אביב, רמת גן, גבעתיים בדרום או נתניה, וכל המושבים הדרומיים לה

ronenk123

New member
עופר כהן

איפה הוא מאמן? ואם מישהו יכול להסביר לי קצת על השיטה שלו

marx04

New member
דוג'ואים ברעננה, כפר סבא, והוד השרו

שלום לך, אני ממליץ לך לבקר ולבדוק שלושה מקומות: 1. נישינקאן, המרכז הישראלי לאייקידו בראשות אלי לרמן (דאן 4 באייקידו) 2. המרכז לאומנויות הלחימה והתנועה בראשות אלי ביטרן (דאן 6 בסאידו קראטה, דאן 3 באיקידו) 3. מועדון הג'ודו בודוקאן בראשות יונה מלניק (דאן 7 בג'ודו) בברכה, אורי.

marx04

New member
קרב מגן ישראלי בהוד השרון

שוב שלום, אם אתה מעוניין לשים דגש על תכל'ס, אני ממליץ על קרב מגן ישראלי (קמ"י) בהוד השרון. את השיעורים שם מעביר ראש השיטה אבי אביסדון (דאן 7) בשלושה מקומות: ספורטן, בי"ס עתידים וכפר הנוער מוסינזון. בברכה, אורי.

silver211

New member
תגובה לרוננק

isai זה הפיתרון שלך אני לומד isai לפחות שלוש חודשים אבל בחודש הראשון הירגשתי היתחזקות בצורה לא נורמלית הוכחתי לעצמי את זה על ידי קרבות אם אנשים שמבקשים מימני מי אומניות לחיימה אחרים אני לומד אם מורה שעוזר לי מאוד אני ממליץ לך לבוא לחולון לרעים ותילמד isai זה יעזור לך isai היא ממש אומנות שתגניב אותך אם תירצה עוד פרטים תיכנס לזה www.isai.info אגב המורה רשום באתר הזה

ronenk123

New member
תודה רבה אחי

חולון האמת קצת רחוק לי. אבל אני אסתכל בכל זאת על השיטה יש אולי סניפים פה יותר קרוב למרכז?

למעלה