ושוב פעם

ronenk123

New member
ושוב פעם

מצטער שאני מציק אני יודע שזה קצת מעצבן אבל בבקשה שמישהו יעזור לי. אני כבר חודש בערך מתלבט איזה אומנות לחימה להתחיל ללמוד, הייתי בטייקואנדו,ג'יו ג'יטסו ברזילאי, דניס השרדות, עגור לבן, וו ויי גונג פו, ושאולין צ'ואן. כל השיטות מאוד מענינות אבל בכל אחת יש משהו שמפריע לי. אני מחפש משהו באזור המרכז... אני רוצה אומנות מסורתית.. עם רוחניות וקאטות וריכוזי אנרגיה וכאלה אבל שיהיה דגש חזק מאוד גם על תכלס ועל יום יום - מצבים אפשריים. שתהיה שיטה מלאה - בעיטות אגרופים הטלות בריחים וקרבות קרקע. שהרמת קושי שלה תהיה גבוהה ומאתגרת. ושלא ישימו אותי באותה קבוצה עם ילדים בני 13!! לא שיש לי משהו נגדם.

וואו אתה יכול לכתוב ספר

מסביב לשיעורי אומנויות לחימה ב30 יום. עכשיו ברצינות,באומנות לחימה כמו בכל דבר בחיים,יש דברים שאתה מתחבר אליהם יותר,ויש דברים שפחות,החיפוש אחר מושלם רק יתיש אותך,כי אין דבר כזה. גם רוחניות וקאטות,גם ריכוזי אנרגיה,גם תכלס של יום יום,גם שליטה מלאה... קודם כל אני מציעה לך ללכת לראות עוד אומנויות לחימה,עד שתגיע לזו שאתה הכי מתחבר אליה,ועוד אופציה עבורך היא אולי לשלב שתיים יחד. האחת שתיתן לך את ה"תכלס" שאתה מחפש ביום יום. והשניה את הרוחניות והקאטות ומרכזי האנרגיה. בהצלחה.

ronenk123

New member
תודה על התשובה

אבל בכל זאת. מה אתה ממליץ לי עוד לנסות שעלול לענות לי על אחוז כמה שיותר גבוה של ה"דרישות" שלי

ronenk123

New member
מצטער

לא שמתי לב שזאת את ולא אתה (תוסיפי "ה" אחרי ה "ץ" של הממליץ) :)

לצערי הרב

הידע שלי הוא מצומצם בתחום,ראית הרבה יותר ממני בחודש האחרון. אני אישית מתאמנת בארניס שזו אומנות לחימה פיליפינית והיא יעילה מאד בנוגע ל"תכלס ליום יום",ואנחנו מתאמנים בתל אביב.שווה בדיקה ואף מומלץ
. מאחלת לך בהצלחה בבחירת אומנות לחימה
ובתקווה שמנוסים ממני כאן יעזרו לך.

ronenk123

New member
תודה בייבי יי

אני מניח שבארניס הזה אין כל כך דגש על רוחניות קאטות וכדומה..

eladי

New member
תגדיר "רוחניות" ...

בפוטבול אמריקאי גם יש רוחניות ... לא ?

תשובה רצינית

רוחניות אינה נמדדת ב"מה" אלא ב"איך"... לא בכדי ישנם טכסי זן לנושאים טריוויאלים כמו שתיית תה או סידור פרחים... ובד בבד: כל אחד וההגדרה שלו להתפתחות אישיותית / רוחניות: אצל אחד אלו הם תרגילי מדיטציה ואצל השני אלו הן פעילויות למען הקהילה... בברכת, לגעת ברוח

eladי

New member
יפה אמרת יובל ../images/Emo45.gif

מסכים עם כל מילה... ועניין הפוטבול לא נאמר בצחוק. אני מניח שבכל מה שעוסקים בו ברצינות ולאורך זמן, מקבל צד רוחני. בין אם בישול, נגינה, או הטסה של בואניג (תחשוב על 400 טון שנוחתים בחן רב על מסלול אספלט).

דו קרב

New member
רוח, רוח, רוח, רוח,

מן העץ נפל תפוח, הוא נפל מראש העץ, הוא נפל והתפוצץ. תראה איזה עומק, איזו רוחניות יש בשיר. כל התורה בשיר אחד.

silver211

New member
שטויות

קודם כל הוא היתכוון על משהו שמתחיל ככה שעובד על הרעיון של רוחניות יש חלק מי האומניות לחימה רוחניות וחלק לא הוא היתכוון על משהו שבעצם מיתכוון לזה ועוזר לך להפוך את זה לרוחני אני מקווה שהיבנתה

חחחחחחחחחחח

וואלה ננדין יש לך אומץ...פשששששש אבל לפחות יש לי צבע של

למעלה