ושוב: סטאפ!

sheepeH

New member
ושוב: סטאפ!

היי היי. נושא חרוש אכן אכן אבל הגעתי למסקנה שאף על פי שקראתי עשרות שרשורי סטאפים בסוף לא למדתי מזה כלום. לוסי הגיטרה המגניבה שלי זקוקה לסטאפ לפי דעתי... קצת אבנון, יישור צוואר גובה אקשן וכו'. ניסיתי לעשות בעצמי אבל אין לי טאצ' מקצועי. בכל מקרה אני רוצה לקחת אותה למישהו מקצועי אבל שלא יקרע לי ת'תחת מבחינת מחיר... ולמרות שאני יודע שהרצל תותח משום מה שמעתי שלא תמיד הוא עושה עבודה טובה לאנשים 'רגילים'? ראיתי את הסרטון של אבי מכלי זמר נתניה ומאוד התרשמתי. כמה הוא לוקח? הוא עושה עבודה טובה? בכללי אני גר בחולון אבל אין לי בעיה להגיע לכל מקום במרכז [אל תשלחו אותי לירושלים או חיפה בבקשה] תודה מראש :)

Idan Katz

New member
לך לאלון

תחסוך לך כאבי ראש, התלבטויות, וכסף. 0544972455 הוא נמצא בארלוזרוב בת"א יש לך קו 74 מחולון אם אתה צריך;]

sheepeH

New member
אלון? שם חדש לי :p

איך הוא? יש לך מושג כמה הוא לוקח, או שעדיף להתקשר ולברר?

Idan Katz

New member
אלון...

אם הכרת את גיטרכל החנות שהיתה בדיזינגוף עד לפני איזה 5-6 שנים הוא היה הבעלים והיום הוא עושה עבודות בבית בונה גיטרות, סטאפים והכל...מטפל בגיטרות של מיטב הגיטריסטים בארץ...ועשה עבודה מקצועית ואחלה בנאדם. המחירים הם170 לסטאפ סטנדרטי אם אני זוכר נכון. אבנון זה עוד 150. על כל עבודה שלו אתה מקבל חצי שנה של אחריות שאתה יכול לחזור אליו על כל פיפס.

נוןעומר

New member
מחזק

עשיתי סטאפים בגיטרכל ואני בהחלט מרוצה. לא יודע אם אלון עדיין נותן את אותה אחריות שהיו נותנים בגיטרכל, אבל אם הוא נותן את אותם תנאים אז זה בונוס רציני - חצי שנה של אחריות שכוללת החלפת כיוון או עובי מיתרים אם תהיה מעוניין. (כמובן שהמיתרים על חשבונך). יש לו עדיין את הפסלון של plank שהיה להם בגיטרכל?

sheepeH

New member
לנסוע עד לתל אביב בשביל להחליף סט?

נשמע לי קצת מיותר.. :p בכל אופן אני אשקול את האלון הזה.. פשוט יש לי פרט אחד בשריג 13 שלפי דעתי צרייך ליישר קצת ולא ממש בא לי לשלם 150 שקל על פרט אחד. כמה הרצל לוקח, 230?

Aviraman

New member
מחזק את ההמלצה על אלון

אחלה בחור, אין צורך לפרט כי את כל השאר כבר אמרו :]

Idan Katz

New member
תאמין לי

שהוא ידע בידיוק מה צריך שיוף ומה לא. וכמו שאמרתי ואמרו פה כמה פעמים אתה תקבל אחריות לחצי שנה שהמשמעות שלה היא חצי שנה בה בכל רגע נתון הוא מתחייב להחזיר את הגיטרה שלך למצב שקיבלת אותה אחרי הסט אפ. אגב, בפעם האחרונה שעשיתי אצלו סטאפ לאחר כמה ימים היא זמזמה לי מידי, כי האקשן היה קצת נמוך ואני מנגן אגרסיבי יחסית. אז חזרתי אליו ובשביל לעשות עבודה מדוייקת הוא החליף לי מיתרים שוב, על חשבונו. ועזוב אותך מהרצל! הוא עושה פרטים גרוזיניים

shlomke4

New member
ללא ספק..

אלון שגיא. עשיתי אצלו סטאפ לפני שבועיים. הגיטרה חזרה במצב מדהים. מבריקה. נשמעת מעולה. הבחור בודק את הגיטרה, שואל אותך מה אתה מצפה מהסטאפ, מסביר לך מה הוא הולך לעשות, מוכן לענות לכל שאלה ולשמוע כל זיון מוח (הוא יודע שהגיטרות קרובות לליבם של אנשים..). לאחר הסטאפ הוא מראה לך את התוצאה, משמיעה לך אותה, ומציין שיש אחריות לחצי שנה (!!) שכוללת כל דבר שקשור בסטאפ. כלומר אם עשית סטאפ ל-0.010 ופתאום החלטת שבא לך 9... אתה חוזר אוליו והוא עושה שוב סטאפ. אותו דבר אם אתה רוצה כל שינוי אחר בגיטרה, או כמובן.. אם אתה לא מרוצה מהסטאפ שהוא עשה. בכל מקרה.. ארלוזורוב 188 בת"א (ליד רכבת מרכז) הטלפון שלו כבר נכתב למעלה.מומלץ לפני שבועיים הוא לקח לי 170, אבל הבנתי ממנו שבפברואר המחיר עלה ל-190. סט מיתרי ארני בול - 40 ש"ח.

זהרון

New member
אבי עושה עבודה מעולה!!!

אני לא זוכר מחירים (סקלרוזיס מתקדם), אבל ממה שעוד אני מצליח לדלות ממוחי הקורס המחיר שלו לא עלה על מחיר של סטאפ שעשיתי אצל הרצל. מעבר לזה, הוא מעדכן אותך בכל שלב על המצב בו נמצאת הגיטרה ומודיע לך על כל דבר חריג ומבקש את אישורך לטפל בו כשהוא אומר כמה הטיפול הספציפי אמור לעלות. מעבר לסרט שראית באתר של כלי זמר נתניה, אני יכול להעיד על כך שאני נתתי לו את הגיטרה לסטאפ, אחרי שהיא יצאה מסטאפ אצל הרצל ומצאתי אצלה לא מעט בעיות. אבי טיפל בילדה והוציא אותה כמו חדשה והיא מרגישה ונשמעת כמו בונבונירה עם מיתרים.

למעלה