אין תוכי כברי
New member
ושוב מציעים לי שידוך.
משכמו ומעלה. ירא שמיים, מתמיד עצום.
מסתמא...
ענבי הגפן בענבי הגפן.
שאיפעס לחיים של תיירה מתוך דחק ואושר עילאי.
שני תריסר צאצאים זבי חוטם.
אה! זכיה בשני העולמות!
ונצנוץ זעיר מבליח בזויות האישון של אמא. עדיין מפעמת בה תקווה שהפעם אחליט לשמוע. כל כך רוצה נחת ממני. ושאעוף כבר מהבית. שאפסיק לעשות צרות. שאתחתן, כמו כולן.
וכולם לוחצים. נלחשים ברטט ספורים על זו שדחתה הצעות מפעימות, והיום, נעבאך, מונה את שערותיה הצחורות בשממון בודד וערירי (צקצוקים מרשימים בלשון).
נו, למה את מחכה???
וקול קטן בתוכי מלחשש: עזבי שטויות. צאי מתוך ההפיכה. הניחי את לבטייך הפלספניים בקרן זווית, שכחי מתהיותייך, חזרי לזרום בנחל החרדי בלי מחשבה עצמית. תתחתני, תלדי...
אז ההגיון מתערב וצורח ש: לא! בשום פנים ואופן! את צעירה כל כך, תלמדי, תהני מהחיים, תנצלי את השנים היפות שלך ואל תכבלי את עצמך במערכת נישואין!!!
והקול הקטן: אך אם תמשיכי לחיות כאנוסה כל חייך - תאלצי להנשא לחרדי, וההיצע הולך ופוחת עם כל יום שחולף. מוטב לך לראות את הנולד ולהזדרז.
וההגיון: להשאר במדמנה הזו? מוטב לך להתאבד!
אבל איזו אלטרנטיבה עשויה לבוא בחשבון? לא רואה את עצמי מסתדרת ומסופקת בחברה חילונית.
שומקום. זה המקום המתאים לי.
מעין חור שחור תמידי ואינסופי.
מי יתן ואמצא מרפא לנפשי ופתרון לחיי.
תודה, חבריי לצרה, על היותכם.
אין לי מקום או מושא אחרים לפריקת מטעניי.
חודש טוב ומשופע!
אמן!!!
משכמו ומעלה. ירא שמיים, מתמיד עצום.
מסתמא...
ענבי הגפן בענבי הגפן.
שאיפעס לחיים של תיירה מתוך דחק ואושר עילאי.
שני תריסר צאצאים זבי חוטם.
אה! זכיה בשני העולמות!
ונצנוץ זעיר מבליח בזויות האישון של אמא. עדיין מפעמת בה תקווה שהפעם אחליט לשמוע. כל כך רוצה נחת ממני. ושאעוף כבר מהבית. שאפסיק לעשות צרות. שאתחתן, כמו כולן.
וכולם לוחצים. נלחשים ברטט ספורים על זו שדחתה הצעות מפעימות, והיום, נעבאך, מונה את שערותיה הצחורות בשממון בודד וערירי (צקצוקים מרשימים בלשון).
נו, למה את מחכה???
וקול קטן בתוכי מלחשש: עזבי שטויות. צאי מתוך ההפיכה. הניחי את לבטייך הפלספניים בקרן זווית, שכחי מתהיותייך, חזרי לזרום בנחל החרדי בלי מחשבה עצמית. תתחתני, תלדי...
אז ההגיון מתערב וצורח ש: לא! בשום פנים ואופן! את צעירה כל כך, תלמדי, תהני מהחיים, תנצלי את השנים היפות שלך ואל תכבלי את עצמך במערכת נישואין!!!
והקול הקטן: אך אם תמשיכי לחיות כאנוסה כל חייך - תאלצי להנשא לחרדי, וההיצע הולך ופוחת עם כל יום שחולף. מוטב לך לראות את הנולד ולהזדרז.
וההגיון: להשאר במדמנה הזו? מוטב לך להתאבד!
אבל איזו אלטרנטיבה עשויה לבוא בחשבון? לא רואה את עצמי מסתדרת ומסופקת בחברה חילונית.
שומקום. זה המקום המתאים לי.
מעין חור שחור תמידי ואינסופי.
מי יתן ואמצא מרפא לנפשי ופתרון לחיי.
תודה, חבריי לצרה, על היותכם.
אין לי מקום או מושא אחרים לפריקת מטעניי.
חודש טוב ומשופע!
אמן!!!