ושוב מערכת שעות

shalvaglilit

New member
ושוב מערכת שעות

אז הצלחתי להכין מערכת פחות או יותר...כמובן חסרת התרגילים שחסרים בחדוו"א שאלתי היא האם מניסיונכם נראה לכם הגיוני? סמסטר א' 36 ש"ש סמסטר ב' 22 ש"ש ועוד יש לי קורס אחד שלא שיבצתי בהיקף4 ש"ש

TheBigBrother

New member
לא כל כך

בתואר של 3 שנים יש 120 נקודות כלומר 40 בשנה או 20 בסמסטר. את בסמסטר א' לומדת היקף של כמעט 2 סמסטרים...זה לא דבר אסור אבל אם לא תעמדי בעומס ותוותרי על קורסים לפני תחילת המבחנים אף אחד לא יחזיר לך את הכסף. אני מציע לך לעשות חלוקה של 20-24 נקודות בסמסטר

shalvaglilit

New member
...

הש"ש שציינתי כוללים כמובן גם את השיעורים וגם את התרגולים ככה מחשבים את זה נכון? או שלא מתייחסים לתרגילים? , כל השיעורים ששיבצתי הם שיעורי חובה בשני החוגים כלומר, לא הכנסתי קורסי בחירה. מה עושים במצב כזה? יש עם מי להתייעץ?

TheBigBrother

New member
בגלל שאת לומדת דוחוגי את לא חייבת

את כל המערכת של שתי החוגים המשמעות של דו חוגי בחלוקה גסה היא שאת עושה את ה"חלק הראשון" של חוג אחד ואת ה"חלק" הראשון של חוגי שני ומזה מורכב התואר שלך. בעיקרון(אני לא יודע איזה חוגים את לוקחת, אולי יש לך מערכת מובנית לדו חוגי הספציפי שלך) התואר שלךיהיה ברובו מורכב מקורסי חובה של שתי החוגים ומעט מאוד אם בכלל קורסי בחירה. בקצב לימודים שרשמת את יכולה ב-3 שנים לעשות תואר ראשון בנפרד בכל אחד מהחוגים:) קחי כל סמסטר 8-12 נקודות מכל חוג החל מהקורסים הראשונים שלו. אם תכתבי את החוגים אוכל לתת לך דוגמא ספציפית

shalvaglilit

New member
תודה

עוד הייתי מסוגלת מחר להזין מערכת כזאת ולחשוב שזה נורמלי לחלוטין. אני אלמד מערכות מידע ניהוליות עם למידה הוראה והדרכה. לפי מה שאני מבינה ממך אני צריכה לוותר על חלק מהקורסים שהם חובה בשנה א' ולקחת אותם בשנה ב'?

TheBigBrother

New member
בדיוק

וחלק מקורסים של שנה ב' את תקחי בשנה ג'. החוג השני שלך הוא החוג להוראה?

shalvaglilit

New member
אופס נראה לי שהתבלבלנו קצת

התכוונתי שיוצא לי בסמסטר א' 38 ש"ש כלומר שעות שבועיות אני חושבת שאתה מתכוון לנקודות זכות ולא לשעות שבועיות נכון? עכשיו אני רואה שקורס של 5 ש"ש למשל שווה 3 נ"ז

TheBigBrother

New member
מממ כן :)

אני דיברתי על נקודות.... אולי לא צריך לעשות שום שינויים:)

amitk80

New member
יש מספר קורסים

במערכות מידע ניהוליות של שנה א' שממש לא הייתי ממליץ לך לוותר עליהם ולדחות אותם כי בשנה ב' יש קורסי המשך שמתבססים על הקורסים של שנה א'.

shalvaglilit

New member
תודה

למערכות מידע אני נרשמת כרגיל (זה בעדיפות ראשונה) ואת חינוך אני אכניס כך שיסתדר גם אם זה אומר לדחות קורס

למעלה