ושוב לך..

ושוב לך..

היי, מה שלומך? את יודעת, אני כל כך מצטערת על עצמי ועליי ועל כל כולי, ועל כל מה שאני מבטאת יחד איתי ועם האהבה שלי שרק עכשיו מגלים עד כמה היא לא שווה, כי היא מביאה איתה כל כך הרבה כאב וכבר אין כוח לסחוב את זה, וזה כל כך מכביד ומקשה עלייך את כל כך לא צריכה אותי עכשיו בייחוד לא עכשיו אני כל כך מצטערת שאני סוחטת ממך אינסוף כוחות וכוח, אני מרגישה שאת כמעט מתבזבזבת עליי את חשובה לי מדי בשביל שאני יעשה לך את זה ובכל זאת, אני כל כך אגואיסטית אבל אני כל כך צריכה אותך עכשיו איתי ואת החיבוק שלך, ואת ההרגשה שאת איתי, קרובה ללב שלי... מצטערת, אני אוהבת אותך בכל כולי סליחה

שיריה

New member
../images/Emo20.gif

לפעמים, אנחנו מתרחקים מהדברים הלא נכונים... לא רק מתרחקים... נתלשים. ואחד הדברים הכי כואבים בעולם זה להתלש, זה כאילו לקרוע מהלב שלך, איזושהי חתיכה... אם רק היינו יכולים להסתכל על הדברים מנקודת מבט גבוהה יותר... אם היינו יכולים להביט על הדברים מלמעלה היינו רואים את התמונה בשלמותה. היינו רואים שאנחנו מנסים להלחם בדברים הלא נכונים. ילדה, אהבה זה דבר נפלא, לא צריך להלחם באהבה! לא צריך להלחם בה או לנסות להתלש ממנה. צריך להרפות. לתת לה להגיע אלינו בלי כאב, לתת לה לעטוף אותנו. אל תכאיבי לעצמך. אל תעקרי אותה. תנשמי עמוק ותרפי... תתני לאהבה הזאת להגיע אלייך. כי מגיע לך. זה בסדר לכאוב ולשתף אנשים קרובים בכאבים שלנו, בשביל זה חברים קיימים, לא רק בשביל הרגעים השמחים, את בסדר, את מבינה ? ואני בטוחה שהיא רוצה להיות שם בשבילך. רק תתני לה. תשתחררי ותתני לאהבה הזאת להכנס.

למעלה