ושוב לגבי המפגש...

המפגש ../images/Emo9.gif

אני הייתי מאוד שמחה להגיע למפגש, אבל לצערי אני לא ממונעת ואין לי איך להגיע מקווה שבפעם הבאה זה יהיה יותר באזורי ואשמח מאוד לבוא שיהיה לכן מפגש מהנה....

דפי26

New member
אני מתחילה לחשוש מהמפגש ומפחדת

שבסוף אשתפן בדקה ה90.........

ניקול3

New member
דפי, אני מאוד ממליצה לך להגיע../images/Emo70.gif

אחר כך תתבעסי שלא באת, כשכולן יכירו אחת את השניה בפורום
זאת חוויה מגבשת ונחמדה ביותר (ונשמע שהולך להיות גם ממש טעים
).

POOH*

New member
לא להשתפן....

מאד נשמח להכיר אותך... ונראה לי שיהיה מספיק אוכל כך שאת לא צריכה לחשוש - לא יאכלו אותך...
POOH

POOH*

New member
לא להשתפן....

מאד נשמח להכיר אותך... ונראה לי שיהיה מספיק אוכל כך שאת לא צריכה לחשוש - לא יאכלו אותך...
POOH

דפי26

New member
אגב פו,כפולניה לפולניה אם יאכלו

אותי אז אין לך מה לדאוג לכמויות האוכל כי בשקט אני מספיקה לקיבוץ שלם!

ניקול3

New member
פו, אז לא הצלחתי להבין בסוף מה עוד

חסר
אם תרצי שאני אביא משהו ספציפי, אז תכתבי לי ובשמחה אני אביא (עדיף לא משהו ביתי, אני באה ישר מלימודים...) או אם יש כבר הכל אז תגידי רק סכום
ממש מחכה למפגש, וכל הכבוד לך (ולאביר) שהצלחת להרים את זה

POOH*

New member
אני אגיד לכן מה יש בנתיים:

בורקסים - שגלגלית אמורה להביא - אלא אם הבנתי לא נכון... דיאט קולה ולחמים - ששמופית תסחוב איתה... 2 בקבוקי שתיה - שתוכי מביאה.. פחזניות שאמא של צלילי ואופק מביאה [וגם את הבעל..] ופשטידה GMGט מכינה... ואם אני לא טועה בפעם הקודמת גם NIKIT התנדבה להכין פשטידה אבל היא לא התפקדה היום זא אני לא יודעת אם זה בתוקף... חוץ מזה יש שני סוגי עוגיות - אחד מתוק אחד מלוח ובראוניס שאמא שלי הכינה. האביר מתכנן להכין לחמניות ומאפינס. אנחנו נקנה ירקות טריים וקצת גבינות... זהו... עכשיו תראי מה בא לך להוסיף... כי לי בתור פולניה [רק באופי - לא בגנים..] תמיד נראה שחסר אוכל... POOH

יש לי שתי דקות והתנצלות

אני כן מגיעה מחר - ומי שמבריז יצטרך להתעסק איתי... (לא מומלץ) אבל... תנור האפייה החדש שלי שהיה אמור להגיע ביום חמישי לא הגיע... היה אמור להגיע היום ושוב לא הגיע... ובינתיים אני תקועה עם בצק עלים קפוא שאני לא יכולה להכין ממנו את הבורקסים שרציתי כי אין לי תנור (ואני מאוד עצבנית על זה!!!) אז אני מתנצלת אבל כל מה שאוכל לעשות זה לקנות משהו... אני חייבת לרוץ עכשיו לעשות עבודה של 5 שעות בשעתיים (חזרתי מלימודים למשרד וחר כך אני עוד רצה ללמד ספינינג... ופה במשרד מחכה לי מלא עבודה...) אז תגידו לי אם לקנות ומה (בורקסים? כמה לקנות? למרות שזה לא מתקרב אפילו למה שאני מכינה לבד...) ואני אכנס מאוחר יותר לבדוק... מצטערת... הבטיחו לי שיהיה לי תנור....

POOH*

New member
בורקסים זה אחלה...

למרות שאם אין לך זמן - תגידי ואנחנו נקפוץ לקנות... יש פה מאפיה ממש קרובה לקיבוץ... POOH

nikit1

New member
לא התפקדתי היום כיוון שקמתי

רק לא מזמן אחרי לילה נוראי- נרדמתי לשינה טרופה רק בסביבות 6. אני מאד מצטערת אבל אני לא בטוחה שאגיע- אני מרגישה פשוט זוועה. הפסדתי חלק ניכר מהלימודים בגלל שלא יכולתי להוציא את עצמי מהמיטה וגם עכשיו אני בהתלבטויות אם לנסות ולהציל את מה שנשאר מהיום באוניברסיטה...אז בבקשה תסלחו לי אם לא אגיע...כרגע להדליק את המחשב דרש מאמץ עילאי בשבילי

POOH*

New member
../images/Emo105.gif

הקפצה אחרונה להיום לפני שאני שולחת מסר עם טלפונים למי שהתפקדה... POOH

POOH*

New member
שלחתי מסר לכל מי שהתפקדה...

עם טלפונים והסברי נסיעה בתוך הקיבוץ... אם מישהי מגיעה ולא קיבלה מסר שתשלח לי מסר ואני אשלח מסר תשובה עם הפרטים... POOH

shelycat

New member
אז רק עכשיו חזרתי

ורציתי לשאול מה להביא כמובן ואם חסר משהו? אני לא בטוחה שיהיה לי מחר מספיק זמן להכין משהו ואשמח להשתתף הבעלויות אב אם יהיה לי זמן להכין מחר משהו אז נראה לי שזה יהיה איזה סלט פסטה קר, הולך?

POOH*

New member
הולך...

סלט פסטה נשמע לי אחלה.... ואם לא תספיקי... לא נורא... POOH

מאי26

New member
אז שוב באיחור... אני אעשה מאמץ

להגיע מחר - לא בטוח שיהיה לי אוטו, אבל אם יהיה אני אגיע. וגם אני מאלה שיגיעו יותר מאוחר. אין לי כל כך זמן להכין מחר, אבל אני אשמח לקנות משהו אם אתן צריכות או לחילופין - להתחלק בכסף. פו, את שלחת לי מסר לגבי דרך ההגעה לקיבוץ, אבל אני לא יודעת איך מגיעים בתוכו - אשמח לקבל פרטים. חוץ מזה, אם יש מישהי שנוסעת באופן קבע לכיוון הזה, אני אשמח לדעת כמה זמן בערך לוקחת הנסיעה, כולל הפקקים המעצבנים של הערב (אני מגיעה מהרצליה). וכמובן - אם אגיע, אשמח לקחת איתי מי טרמפ את שתרצה מאזור הרצליה והסביבה.

למעלה