ושוב לגבי המפגש...

POOH*

New member
ושוב לגבי המפגש...

אז ככה: לנו יש שני סוגי עוגיות - אחד מלוח ואחד יותר מתוק ועוד בראוניס שאמא שלי הכינה. והאביר מתכנן להכין גם מאפינס נדאג למיחם שיהיו כל הזמן מים חמים - ויש 2 או 3 סוגי תה ויש נס קפה. יש מזגן - לחימום האווירה. ויהיה אוטו לאסוף את מי שמגיעה ברכבת... יש מישהי כזו? חוץ מזה זו הרשימה שיש לי של מי שהתפקדו ומה שאמרו שיביאו: גלגלגלגלית - בורקסים. אמיקה נועה וגיא - כלים חד פעמיים דפי26 Nikit1 - פשטידה? Ayush shelycat Hadar p danonit שמופית - דיאט קולה ניקול3 אנא תקנו אותי אם אני טועה... וכל השאר תוסיפו מה בא לכן להביא... POOH

POOH*

New member
ואני חשבתי שבמוצש לא תהיה פה אף אחת

וההודעה תחזיק עד הבוקר....

מתפקדת ../images/Emo9.gifומביאה משהו טעים...

POOH* תבחרי מה את מעדיפה : *פחזניות במלית קרם וניל או *עוגת גבינה או *מקלעת בצק עלים במלית תפוחי אדמה ופטריות ואני מגיעה מעיר הקודש נתניה
רק טוב
אמא של צליל ואופק

POOH*

New member
גם אני מתה על פחזניות...

אבל אם בא לך להכין משהו אחר גם אפשר... POOH

לא זוכרת אם הודעתי, אני לא מגיעה

יש לנו אירוע אחר באותו יום, ששוריין המון זמן מראש (בריתה שהאמא שעושה אותה פשוט לקחה את לוח התורנויות של הגבר כדי לוודא שהוא יוכל להגיע). אז סליחה, בתיאבון ואני אחכה לשמוע חוויות.

תוכי

New member
היי,

טוב אני מגיעה לא יודעת מה להביא עדיפות למשהו קנוי..... אז רעיונות התקבלו בברכה
בעלי בסוף לא מגיע ויש לי מקום ברכב אז אם מישהי צריכה טרמפ מפ"ת יש מקום אצלי.....(איילת את מוזמנת)

POOH*

New member
ורציתי להוסיף...

שאני גם אקנה ירקות טריים שיהיה... וכל מי שעוד לא התפקדה... אנא הוסיפו שמותיכן... ומה אתן מביאות... ובערב אני אשלח לכל מי שהתפקדה מסר עם מספרי הטלפון שלנו... POOH

gmgy

New member
לבחירתכם

עוגיות חמאה ושקדים (שאני עושה במו ידיי על פי אהרוני) פשטידת פטריות שאני עושה על פי קובי בר שתייה קלה לסוגיה (שאני יכולה להביא בכל מקרה) רק תודיעו לי כדי שאקנה מצרכים

סליחה אם אני מתערבת

אבל אני יותר בקטע של אוכל מאשר נישנושים (פשוט אני מגיעה ישר מהעבודה). לכן פשטידת נראת לי הכי (למרות שבטח גם העוגיות נהדרות).

POOH*

New member
אני בעד הפשטידה...

כי מתוקים יש מספיק... ושתיה נראה ליש אלה שלא יספיקו להכין יעדיפו להביא... ובכל מקרה כבר יש 4 בקבוקים... POOH

שמופית

New member
פו, אני אמרתי שאני אביא דיאט קולה

בנוסף
אז מה עוד להביא ? האפשרויות: פיצוחים למיניהם, רוגעלך.... (אני מנסה לחשוב על משהו אכיל בשביל נועה שמגיעה רעבה, אבל לא מצליחה לחשוב על כלום. נועה, אם יש לך העדפות, תגידי ואולי נצליח להתארגן עליהן
)

זה לא ממש היסטרי

ומקסימות קופצים לגן שמואל לאכול במקדונאלד. פשוט, אם האופציה זה בין עוד סוג של עוגיות מתוקות למשהו יותר אכיל, אני בעד אוכלץ אבל זה ממש לא חובה וכנראה שלא כלכך עקרוני לבנות אחרות, אז אני בטח שלא אעשה לך חיים קשים
. אבל אם אני חושבת על זה- אולי איזה שני לחמים טובים (לא חחיבים לחם ארז/ תושיה, גם בסופר יש לחמים טריים טובים) ומישהי אחרת תביא גבינות. שוב, זה לא צריך להיות מפואר ויקר. סתם למעדניה בסופר ולוקחים 2 סוגים של גבינות רכות במשקל.

POOH*

New member
לחמים באמת נראה לי רעיון טוב...

אמא שלי הכינה מן ממרח צמחוני שאפשר למרוח ואני יכולה לקנות מחר כל מיני גבינות בכל מיני טעמים... וגם האביר אולי יכין לחמניות... אז לחמים באמת נראה לי רעיון טוב... POOH

שמופית

New member
פו, אז אם אתם מכינים כל כך הרבה,

אולי באמת כדאי שנשלם לך ??? או שתחלקי בין הבנות מי תביא מה (אחת לחמים, אחת גבינות, אחת זיתים) ותהיה לנו אחלה ארוחה

POOH*

New member
רוב הדברים כבר מוכנים... [קצת ארוך]

אמא שלי [הפולניה בנשמתה... אין לה אף גן פולני..] הכינה חלק מהדברים... כך שאם אתן רוצות לנסות לדבר איתה ולשלם לה.. בבקשה - אני מזהירה שאלא אם כן את רוצה לשמוע צחוק היסטרי לא כדאי לנסות אפילו... ולגבי הזאר.. ברור שנכין - אנחנו המארחים, לא? וחוץ מזה את מגיעה לבקר בקיבוץ של פולנים.. מה חשבת שלא נכין כלום?
ולגבי תשלום - לא צריך.. קודם יש בנות שלא מביאות כלום - לפחות לפי הרשימה שיש לי כרגע -זא מקסימום הן ישתתפו ובכל מקהר כל מה שנקנה ולא יאכל ישאר לנו... אז לא לדאוג... ובכלל לאור העובדה שאני פולניה גם ככה יש לי הרגשה שלא יהיה מספיק אוכל... אז אני בונה על זה שב- 80 יש מאפיה שפתוחה 24 שעות וכבר הכנתי נפשית את האביר שאולי הוא יצטרך לנסוע להביא דברים...
POOH

POOH*

New member
אני שמחה לבשר לכן...

שלפי הרשימה שלי יש בנתיים כמעט 20 משתתפים. ליתר דיוק משתתפות - שני משתתפים נכון לרגע זה - אלא אם אני לא מעודכנת נכון... ועוד שאלה - כרגע לא ידוע לי על אף אחת שמגיעה ברכבת... אני טועה? כי אם יש מישהי כזו שתצטרך שנאסוף אותה אני אשמח לדעת מראש... POOH

POOH*

New member
מקפיצה למקרה שעוד מישהי רוצה להתפקד

וגם שכחתי לומר לכן שכל מי שתגיע מחר למפגש תקבל הפתעה ביציאה...
POOH

nonaa

New member
אני בשאיפה להגיע אבל זה תלוי

באילוצים של העבודה. לא בטוחה שאוכל להשתחרר כ"כ מוקדם. עד איזה שעה זה נראה לך שזה עדיין סביר להגיע ? אם אבוא אני אשמח להשתתף בעלויות ...

POOH*

New member
מתי שתבואי... תתקבלי בברכה...

בכל מקרה מקסימום תתקשרי כשאת יוצאת ואז כבר נדע באיזה מצב אנחנו ואם יש טעם שעוד תבואי... אבל נראה לי שמתי שתבואי יהיה אחלה... יש בנות שאמרו לי שיגיעו כנראה רק בסביבות רבע לשמונה... כך שקחי את הזמן ותבואי... POOH

למעלה