ושוב ישראל אשמה
מהומות דמים במצרים,אלפים נשחטים כצאן לטבח,אנרכיה בכל שדרות הממסד השילטוני.
ומי אשם בהכל??
יפה,ניחשתם נכון. זה אתם הישראלים!!!
ארגון אופזיציה סורי,מחליט לנקום בחיזבאללה על התמיכה שהוא מעניק לאסד,הוא מפוצץ את רובע דאחייה,מעוז החיזבאללה בלבנון. ושולח כמה עשרות אנשים לעולם שכולו טוב.
ומי אשם בכך???
וואו פעם שניה לצלוף?! כל הכבוד!!
שוב ישראל.
תרשו לי חברים יקרים להשתחצן רגע ולומר לכם.
שלמדתי המון, על תולדות הסכסוך הישראלי-פלסטיני,ועל המזרח התיכון כולו.
על יחסו של האו"ם לסוגיה,על תפיסתה הפרו פלסטינית של אירופה,על משפט בינלאומי,ועל עוד נגזרות מהסכסכוך,שישראל מתמודדת איתם זה כמה עשורים.
ואני יכול לומר לכם בוודאות.
שא"א להבין את הנושא לאשורו,אם לא נסתכל בספר הספרים התנ"ך. ואם לא נטה אוזן לתורת הקבלה,המתייחסת במפורש.לארועים שפקדו,שפוקדים,ולצערינו שגם יפקדו אותנו..
טובי האסטרטגים והמדינאיים שיקראו את הפוסט הזה, ילגלגו,וילעגו.
אך תורת ישראל לענפיה הוכיחה ומוכיחה,את מהימנותה,בדיוק מדהים מנושאים הרי גורל,ועד לזוטר שבפרטים.
אז מה מלגלגים?!?!
אממממ יהיה לא קל אבל נתגבר על זה.
שבוע שקט וטוב לכולם!!!!!
.
מהומות דמים במצרים,אלפים נשחטים כצאן לטבח,אנרכיה בכל שדרות הממסד השילטוני.
ומי אשם בהכל??
יפה,ניחשתם נכון. זה אתם הישראלים!!!
ארגון אופזיציה סורי,מחליט לנקום בחיזבאללה על התמיכה שהוא מעניק לאסד,הוא מפוצץ את רובע דאחייה,מעוז החיזבאללה בלבנון. ושולח כמה עשרות אנשים לעולם שכולו טוב.
ומי אשם בכך???
וואו פעם שניה לצלוף?! כל הכבוד!!
שוב ישראל.
תרשו לי חברים יקרים להשתחצן רגע ולומר לכם.
שלמדתי המון, על תולדות הסכסוך הישראלי-פלסטיני,ועל המזרח התיכון כולו.
על יחסו של האו"ם לסוגיה,על תפיסתה הפרו פלסטינית של אירופה,על משפט בינלאומי,ועל עוד נגזרות מהסכסכוך,שישראל מתמודדת איתם זה כמה עשורים.
ואני יכול לומר לכם בוודאות.
שא"א להבין את הנושא לאשורו,אם לא נסתכל בספר הספרים התנ"ך. ואם לא נטה אוזן לתורת הקבלה,המתייחסת במפורש.לארועים שפקדו,שפוקדים,ולצערינו שגם יפקדו אותנו..
טובי האסטרטגים והמדינאיים שיקראו את הפוסט הזה, ילגלגו,וילעגו.
אך תורת ישראל לענפיה הוכיחה ומוכיחה,את מהימנותה,בדיוק מדהים מנושאים הרי גורל,ועד לזוטר שבפרטים.
אז מה מלגלגים?!?!
אממממ יהיה לא קל אבל נתגבר על זה.
שבוע שקט וטוב לכולם!!!!!
.