ושוב אני

האמת שאין לי מושג.

אני צריכה לשאול את הרופא שלי לגבי זה. עד כה, נאמר שיש לי רחם קרני. כעת, עלה חשש לרחם דידלפי והוא אושש. הרופא אתמול, לא אמר לי אם אין לי דו קרני אלא "רק" דידלפי. הוא רק אמר שמכל "המתנות" 2 צווארי הרחם דווקא טובים. יכול להיות שיש לי רחם דידלפי שמכל רחם יוצאת קרן מה שנראה כמו דו קרני? הצלחתי לבלבל אפילו את עצמי. אני צריכה לשאול את הרופא רק שבגלל הפאפ אני אקבע תור רק לעוד חודש.

נעמי 17

New member
יש לך שני דחמים - נבדק ואושר

בעבר חשדו שזהו רחם אחד מחולק והחשד התברר כשגוי. לכן תתעלמי מהגדרת הדו קרני, היא לא נכונה בהתיחסות לממצאים. או יותר נכון ההגדרה לא הגיונית.

../images/Emo140.gif

בהצלחה. תמיד תזכרי שלדעת ולטפל יותר טוב מלא לדעת. עשית צעד גדול במידע שיש לך ומעכשיו הדרך קצרה יותר מאשר היתה קודם. רק בריאות.

אני חושבת שאת צריכה להתייעץ

עם גניקולוג בכיר ביותר כדוג' משיח שראה המון המון מקרים בחייו והוא מאד מקצועי,מיומן,מנוסה ובעל ידע עצום. עם ה"מקרה" שלך הייתי פונה רק למשיח. מאחלת לך רק טוב

galim29

New member
משיח הפרופסור, לא הבן נכון?../images/Emo2.gif

שלא יתבלבלו

היי בואינג

התגובה שלך הצליחה להלחיץ אותי. זה באמת כזה נדיר? כי הרופא שבדק אותי לפני כמה ימים לא התרשם במיוחד מהמצב. ואגב, פרופ' משיח- בדיוק דיברתי עליו עם חברה שלי. לפני מספר שנים, הוא אמר לאמא של חברה שלי שלא יהיו לה ילדים. היום הם 3 ילדים! טבעיים - ללא טיפולים. כמו שחברה שלי אמרה- הנשים שהוא מצליח איתן- מברכות אותו.. השאר- לא ממש. כמובן, שלכל רופא יש פיספוסים. סתם נזכרתי במקרה שלה

תלוי מי זה הרופא שבדק אותך..

גם ממני בעבר לא התרשמו במיוחד עד שהגעתי לפתיחת בטן ראשונה בניתוח מיידי, ומעוד כמה וכמה כאן לא התרשמו במיוחד. אני לא יודעת עד כמה זה נדיר אבל זה בהחלט לא נפוץ.. לגבי האנדו אמרו לנו שזה יעבור אחרי ההריון, שכולן סובלות, שהכל טוב ונהדר ודבש אבל הסתבר שלא. אז נכון שהכפילות הרחמית שלך כנראה לא קשורה לאנדו' אבל אני למדתי דבר אחד-או שניים.. 1. בנושאי בריאות אני תמיד מקבלת חוו"ד שניה, אבל תמיד. 2. ותמיד אני פונה לטוב ביותר.רופא הוא בסך הכל רופא ולי יש תמיד שק של שאלות ואני צריכה לדעת הכל ואני תמיד מעורבת בטיפול שאני מקבלת ויודעת מה וכמה ולמה ואיזה מינון ואיזו חברה מייצרת את התרופה שאני נוטלת, בגלל זה אני בלתי נסבלת עבור הרבה רופאים.. משיח לדעתי הוא הכתובת ללא קשר למה שכתבת. וכן משיח האב. יש לו ניסיון כ"כ עשיר והוא מקצוען.הוא תמיד עונה על שאלות,שמח לשתף אותך ולא מתנשא. לא יודעת מה הוא אמר או לא אמר,גם הדברים שלו לא חקוקים בסלע,אבל אני הייתי עושה מאמץ ופונה אליו. הוא מנוסה,לומר שוב? הוא מקצועי,יסודי,יצירתי,אמיץ והוא ראה כבר הכל-אני בטוחה שאת לא תפתיעי אותו.הוא ראה אלפי מקרים,מגיעות אליו נשים מכל העולם ולכן הוא מאד מאד מאד עמוס ועסוק. ולא, אין לי אחוזים אצלו,יש לי רק אוצר אחד בזכות משיח (וסוריאנו ועוד כמה טובים ומשובחים ש"עבדו" עלי)
ובכל פעם שאני מודה לאל על הנס שלי ועל הילד שהגיע אלי (ואני עושה את זה המון) שהיו ימים שלא האמנתי שזה יקרה,אני אומרת גם תודה למשיח. והצלחתי לרגש אפילו את עצמי. אז זה נתון לשיקול דעתך.

lee E

New member
../images/Emo9.gifנכון! הוא עשה לנו ילד משותף!

הילד שלך הוא גם שלי נכון?????? כלומר יש לנו 5 ילדים

הנה לך קישור

בהצלחה יקרה
לגבי מחירים תשאלי בפורום פוריות, אני הגעתי למשיח לפני 6 שנים ושילמתי לפגישה ראשונית 1,000 ש"ח. בטח היום זה כרוך בתשלום גבוה יותר.

lior362

New member
הי

את יודעת מה הסיבה שהוא אמר שלחברה של אמא שלך לא יהיהו ילדים ?

lior362

New member
הי

אולי כדאי פשןו לשאול את הרופא ולבקש ממנו חומר על מקרים כאלה בטוח שיש עוד . בהצלחה

הרופא שלי הוא לא ממש מסוג

הרופאים הנחמדים אז ככה שאין אפשרות לבקש ממנו לקרוא. הוא חושב שהוא סוג של אלוהים. (זו עוד בעיה- תיכננתי לעבור ממנו מיד בתום הבירורים רק שכל הזמן מגלים דברים חדשים אז אני בנתיים נשארת אצלו). תודה!

ר ו מ י ה

New member
אכן מקרה מקרה ../images/Emo8.gif

אני לא יודעת עד כמה המקרה שלך נדיר, אך אני בטוחה שהוא לא שכיח ורוב הרופאים לא נתקלו במצב קזה באופן אישי ולכן, כן הייתי מאמצת את המלצתה של בואינג והולכת לחוו"ד שניה אצל פרופ' משיח, אבי ה-IVF בישראל ואדם בקיא מאין כמותו. ד.א. לקרובת משפחה שלי (היום בשנות ה-50 לחייה) יש שני רחמים (לא יודעת לגבי צווארי רחם), בכל אופן , הרופאים אמרו לה שהסיכוי שלה להרות ו/או להחזיק הריון הוא אפסי... היום היא אימא לשלושה ילדים שהושגו באופן טבעי ונולדו בשבועות יחסית מתקדמים (35-37). אז אל תאמרי נואש, אבל כן תפני לרופא מהשורה הראשונה כדוגמת פרופ' משיח. שיהיה המון הצלחה

תודה! מעודד לשמוע!../images/Emo13.gif

ביררתי היום אם משיח נמצא בהסדר של מכבי ולשמחתי כן. (יש החזר של עד 80% או עד 566 ש"ח). עכשיו רק נשאר לברר כמה עולה אצלו פגישת ייעוץ- אני סטודנטית עניה
ולקבוע אליו תור( בטח מחכים מלא זמן!!!!)

למעלה