ושוב, אני כאן...

dietoday

New member
ושוב, אני כאן...

צריכה ניעור ותזכורת לגבי זה שעשיתי את ההחלטה הנכונה... האקס הטרי שלח לי הודעת חג שמח. לא עניתי. אחרי חצי שעה טלפון. סינון, ושוב... שלח הודעה, שאל אם אני מתעלמת, אמרתי לו שאני לא הולכת לשקוע בזה שוב... ישר שאל אם כבר המשכתי הלאה, כ"כ מהר.. אם יש לי מישהו... המשיך להתקשר, השאיר הודעה.. השאיר כבר 5. לא הקשבתי לאף אחת... הוא שלח לי (עם שם בדוי כמובן): "אני מאוהב.. ואת היחידה שלי. כל גשם זה לא גשם כל ירח מלא לא שווה בלעדייך. את חסרה לי ואני לא אוותר עליך לעולם אני לא אוותר שרה שלי" אמרתי לו שיניח לי, הוא אמר שהבנתי מהכתבה שהוא עושה לי רע אבל זה לא נכון, ושאני צריכה לראות את האמת.. בכיתי בפעם הראשונה בשבוע האחרון. מצד אחד אני סקרנית לשמוע את ההודעות שהשאיר, מצד שאני אני מפחדת נורא. אולי אני ארצה לתת לו עוד צ'אנס...

yamkachol

New member
כל הכבוד לך , המשיכי בדרכך,

הוא כדרכו, לא מקבל "לא " כתשובה. את סיפרת כמה טוב לך איתו ואת רוצה קשר איתו. את גם סיפרת, כיצד לא נעים לך איתו, מכל מיני סיבות, ושאינך רוצה קשר שכזה. את סיפרת כיצד כשדיברת איתו (איני זוכר את כל הפרטים ) אך בין השאר, הוא כבר הרבה פעמים הבטיח לך שישנה התנהגותו, יחסו כלפיך - האמנת לו - נתת לו הזדמנות - וספרת כיצד לא עמד בכוונתו. לא הצליח לשנות התנהגותו). "את כבר היית בסרט הזה". את צודקת בחששות שלך, ואת מתמודדת יפה מאוד . כל הכבוד לך. נראה לי שהוא צפוי להמשיך ולהתעקש, וליזום נסיונות שכנוע. ואת תחליטי מה את מעדיפה. תקראי שוב את השרשור - בפעם הקודמת שכתבת כאן. אולי גם זה יעזור לך. את בוכה , וזה מתאים , כי מה שאת עושה הוא דבר באמת קשה מאוד. זו התמודדות עם אובדן של חבר - שאת רוצה אותו - אבל מצד שני -לא לגמרי. לא כך. וזה קשה מאוד ולא פשוט. -תעשי מה שאת חושבת שיעשה לך הכי טוב. יתן לך הרבה שלוה ורוגע. בהצלחה.

dietoday

New member
תודה.

מאוד מחזק לקרוא דברים כאלה... היום הוא שוב ניסה.. כתב לי שהוא מצא איזה פטנט שדיברנו עליו והוא יכול להשיג לי כזה.. התעלמתי ואז הוא כתב לי שהוא רק רוצה לעזור, ושאיכפת לו ממני בין אם אנחנו יחד או לא... הוא גם פתח את הבוקר בהודעה שאני חסרה לו... אני ממש נאבקת לא להיכנע לו...

dietoday

New member
הוא לא מפסיק...

שלח לי הרגע הודעה "אני אוהב אותך". הוא בכוונה מנסה להקשות עלי או מה?!

efriend

New member
הי

אין כאן תשובה פשוטה. את יודעת שאני לא אוהב אותו, ויחד עם זאת אני לא יכול להגיד לך בנחרצות "תתעלמי וזהו", כי זה לא פשוט. הדבר המעודד שאני בכל זאת יכול להגיד הוא שלדעתי הייסורים שלך עכשיו הם לא לחינם. דילמות גובות מאיתנו מחיר עצום של כוחות, אבל אלה הם לא כוחות שהושחתו לריק: רק ככה תוכלי להגיע בסוף להלחטה שתהיי שלמה איתה. אז מצד אחד זה מעודד שהסבל אינו לחינם, מצד שני לדעתי אין קיצורי דרך. אז אני מאחל לך שתצליחי להגיע להחלטה שתהיי שלמה איתה. באיזה צד אני את כבר יודעת (לא שזה משנה)...

dietoday

New member
הי. :)

תמיד טוב לקבל תגובה ממך.. וגם שמתי לב למשפט ששמת בחתימה.. "אנחנו האויב הכי גדול של עצמנו, ולכן הנצחון הכי גדול שיש הוא הנצחון על עצמנו. עיזרו למישהו שאתם אוהבים לנצח את עצמו. הוא לא ישכח זאת לעולם, וגם אתם לא" וזה פשוט כ"כ הולם את המצב שלי.. אני צריכה לנצח את עצמי, לא לתת לרגש לגרור אותי חזרה רק כי הוא חסר לי... אני רק מקווה שלא כמו שהוא כתב לי אתמול בלילה, הוא יוותר, וכמה שיותר מהר, יותר טוב. כי עם כל זה שטוב לדעת שהוא לא פשוט ממשיך הלאה, זה רק עושה לי רע...

yamkachol

New member
היי,

כל הכבוד לך (שוב...) על התמודדותך . איני יודע, אבל נראה לי שכדאי להתיעץ עם איש מקצוע לגבי הקושי שלו לקבל את ה"לא" שלך. שלא חס וחלילה יגמר רע. אולי לשכת רווחה. ויצ"ו, נעמ"ת? גוף שיש לו נסיון - הרי את אינך "ממציאה את הגלגל"... את אינך הראשונה, שחווה זאת בצורה כזאת. מחזיק לך אצבועת.

dietoday

New member
זה לא המקרה...

אני לא חושבת שזה יגיע לכדי סכנה... ואני כן בטיפול, לא בגלל זה, אבל אני מטפלת גם בזה (יותר בעצמי ולמה נכנסתי לזה מלכתחילה..).

efriend

New member
אני באמת מאמין בזה:

אין סיפוק גדול יותר מלנצח את עצמנו, או לפחות אני לא מכיר כזה. אבל זה גם הכי קשה.... וכשאני רואה כמה שההתמודדות שלך היא אמיתית ואמיצה, יש לי הרגשה שאת מה-זה הולכת לנצח את עצמך הפעם...
בהצלחה, תהיי חזקה, ואני תמיד פה.

dietoday

New member
איזה כיף. :)

עם כל האהבה שלי לחברים ומשפחה, לא תמיד אפשר להיות כנים כמו שאפשר כאן, וזה כ"כ עוזר לקבל תמיכה כזאת.

להתעלם, להתעלם, להתעלם...

לא סתם הוא בעבר שלך, נכון? אם באמת היה מגיע לו צ'אנס נוסף- הוא ממזמן היה נשאר בהווה ובקשר איתך ולא הייתם נפרדים. תחשבי על זה.

dietoday

New member
כנראה

שבגלל כל הצ'אנסים הקודמים, כבר אין באמת גבול בין מה שנסלח למה שלא.. ועכשיו יצרתי את הגבול..

cleopatra2006

New member
זה כבר גובל בהטרדה לפי דעתי..

מה האובססיה הזו?.. תגידי לו שאם הוא ממשיך להטריד-את פונה למשטרה!!

battel1

New member
ההחלטה הנכונה

אם החלטת להפרד ממנו, ולא משנה למה, את לא יכולה לרצות משהו ממנו. אם תקראי את ההודעות את רק תיסוגי אחורה, תחשבי עליו, ותרוצי אליו חזרה. אם תתני למילים היפות שלו לחדור אלייך, אני יכולה להבטיח לך שלא תיהיה שום החלטה. אם את רוצה להפרד, הדרך היחידה לשכוח היא "להמית" אותו אצלך. לכי, תכירי אנשים חדשים, תאכלי הרבה גלידה, וותראי שמילים יפות יש הרבה שכותבים, אבל לא כולם מתכוונים אליהם. מאחלת לך הרבה אושר!

ברוך שובך..........

קראתי את כל השרשור ואני רוצה לומר לך כל הכבוד את חייבת הפעם להיות חזקה. תראי, הוא את ההזדמנות שלו כבר קיבל, ולא היה מוכן לשתף פעולה והגדיר את דברייך בייחוד לגביי הכתבה "שטויות". הזמן עשה את שלו, הגעגועים מעיקים עליו, הוא מתחיל להבין מה נפל לו מבין הידיים ומה הפסיד. והוא מרגיש שהאהבה חזקה ממנו ומוכן כביכול להשתנות. אבל את כבר בחרת בשלך, להתגבר על הפרידה ולהמשיך הלאה, ואני חושבת שזו הדרך הנכונה. אני מבינה שאת מפחדת, ויש גם סקרנות, אבל התקדמת הרבה קדימה, והחזרה לאחור יכולה לפגוע.

dietoday

New member
תודה. :)

בינתיים אני מחזיקה מעמעד, וזה קשה כשכל יום אני מקבלת ממנו לפחות שני טלפונים... יהיה בסדר. :)

למעלה