ושוב אני גאה בבני

אלי ו.

New member
הר אליעזר ולדנברג ז"ל

שנפטר בשנה האחרונה. מגדולי פוסקי ההלכה בדור האחרון.

מסכן הבן שלך

שמו ותמונתו יעברו בין כל המסעדות באזור, והוא כנראה יתחיל לקבל יחס גרוע במיוחד, אבל כזה שהוא לא יוכל להתלונן עליו. ניצח ב"קרב" הפסיד במלחמה, בהחלט.

רוב המסעדות, 90% מהמסעדות מתייחסות

לעניין העישון ברצינות וממלאות את הוראות החוק בצורה נאותה

eliUSA

New member
אצלנו

אסור לעשן בשום בנין ציבורי אבל הגדילה לעשות עיר אחת שאסרה עישון במקום ציבורי כולל מקומות פתוחים כמו פארקים וחופים

אמסור לו

אתה חושב אולי שהוא עושה מה שאני אומר לו? הוא עושה מה שהורא רוצה והוא עושה, במקום שאני רק מקטר, ועל כך אני מעריך אותו. במסעדה אחרת שפנה אליה, שונתה כל המדיניות כתוצאה ממכתב שלו והיא הפכה למסעדה ללא עישון.

יישר כוחו

ואולי אפשר ליזום מיזם של הפצת כתב התביעה והכרעת הדין עבור כל הרוצה בכך שיוכל לבוא עם זה לכל מסעדה המפרה את החוק ולומר להם "ככה ייעשה למסעדה המתירה עישון התחומה" וכך לחסוך את כל התהליך ואולי להביא לציון גואל עם אויר נקי

המסעדות שאינן מקיימות את החוק

מנוהלות על ידי מעשנים, הרואים בחוק פגיעה בזכויותיהם ובתובעים טרדנים סדרתיים

YoreShmaNa

New member
הזכרת לי נשכחות

גם אני פעם ניסיתי - והצלחתי - להפסיק את העישון במסעדה שאני סועד בה בתדירות גבוהה. רק שלי זה הצליח אחרי מכתב בן כמה שורות לראש המועצה.

shellyland

New member
אני הצלחתי להפסיק את העיון במקום בו אני סועדת

בתדירות גבוהה כשהפסקתי לעשן בבית.

../images/Emo127.gif+ניטפוק

"וכמעט אין יום בו לא הגעתי והיה מישהו שעישן בחדר האוכל" אתה רוצה לומר שביום שלא הגעת כן היה מי שעישן? או שאין יום שבו אתה לא מגיע? מה דעתך על וכמעט אין יום בו אני מגיע ואין מישהו שמעשן בחדר האוכל. או וכמעט לא היה יום בו הגעתי ולא היה מישהו שעישן בחדר האוכל. ??

למעלה