קודם כל
קודם כל אני חייבת לציין שאכן ממש הופתעתי ששמו את ההודעה שלי בעמוד הראשי - זה די פאדיחות - זה לא משהו שכל העולם צריך לדעת - חלק גדול מהחברים הקרובים שלי לא יודעים שחליתי בדיכאון קליני ועכשיו הם יכולים ישר לדעת שזאת אני וזאת צריכה להיות החלטה שלי אם לספר להם או לא. אם הייתי יודעת אולי לא הייתי כותבת את זה - זה פורום קטן ולא רציתי שכל העולם יידע. רציתי לשתף אותם, כי, נו, רק אתם תבינו עד כמה השירים של שאנייה, ושירים בכלל יכולים לגעת ישר בלב. היו צריכים לשאול אותי או לפחות את MLM אם אפשר לפרסם את זה, במקום ישר לעשות לעצמם פרסומות. חוץ מזה, נכון, לא תמיד מחלימים בלי עזרה של פסיכולוג/פסיכאטר מדיכאון קליני, כמו שלא תמיד אפשר להחלים משפעת בלי רופא, ונכון שזה יכול להיגמר רע מאוד (התאבדות למשל) אבל, כן, הרבה פעמים אפשר לבד אם לוקחים החלטה. אם יש לך טריגר וסביבה תומכת ואוהבת (נשמע קיטש ונדוש, אני יודעת... אבלל...), ואתה מוכן להסתכל ובאמת לנסות את הבעיות שלך, אז כן, אתה יכול לפתור אותם (כמעט) לבד. זה בהחלט לא הפתרון להעליט כל מי שבדכאון בכדורים בלי להתייחס לשורש הבעיה, למה גרם לדיכאון מלחתחילה. בשבילי, מה שעזר לי היה כמובן השיר UP, ואהבה והתמיכה הבאמת העצומה מהחברים והמשפחה. יותר מכל, רציתי להגיד לכולכם באמת תודה על התגובות המאוד מדהימות שלכם. אין לכם מושג כמה התגובות שלכם ריגשו אותי - זה מאוד מרגש להיכנס לסיכום השבוע (וגם קצת מביך....). תודה לכם על הכל. בקשר למכתב... שלחתם אותו כבר??? הוא כתוב מאוד יפה אומנם והוא מאוד מרגש, אבל יש בו כמה שגיאות כתב וטעויות בגראמר.. אז אם לא שלחתם אותו כבר, אני יכולה לעזור לתקן אותם... ANY MAN OF MINE - אין מה להגיד- שיר מדהים - קליפ מדהים. בין האהובים עליי. כיף לשמוע את זה באוטו, שיר מקפיץ. מראה את היכולת המופלאה שלה לשלב בין אמירות חברתיות ועדיין לקרוץ בחיוך, לשלב קאנטרי ועדיין שזה ייצא פופ טהור... אין מה לומר... פשוט מלכה.... אה, וזהו נראה.. שכחתי מה עוד היה... אם אני אזכר...