ושאלה קטנה :

sharabigfan

New member
ושאלה קטנה :

למה שמו את הסיפור של דיקסי בפני כל האומה כאילו אפילו מבלי לשאול?? לא יודעת זה נראה לי לא בסדר מה אתם אומרים?????? כאילו לא יודעת זה נראה לי ממש חוצפה

קודם כל

קודם כל אני חייבת לציין שאכן ממש הופתעתי ששמו את ההודעה שלי בעמוד הראשי - זה די פאדיחות - זה לא משהו שכל העולם צריך לדעת - חלק גדול מהחברים הקרובים שלי לא יודעים שחליתי בדיכאון קליני ועכשיו הם יכולים ישר לדעת שזאת אני וזאת צריכה להיות החלטה שלי אם לספר להם או לא. אם הייתי יודעת אולי לא הייתי כותבת את זה - זה פורום קטן ולא רציתי שכל העולם יידע. רציתי לשתף אותם, כי, נו, רק אתם תבינו עד כמה השירים של שאנייה, ושירים בכלל יכולים לגעת ישר בלב. היו צריכים לשאול אותי או לפחות את MLM אם אפשר לפרסם את זה, במקום ישר לעשות לעצמם פרסומות. חוץ מזה, נכון, לא תמיד מחלימים בלי עזרה של פסיכולוג/פסיכאטר מדיכאון קליני, כמו שלא תמיד אפשר להחלים משפעת בלי רופא, ונכון שזה יכול להיגמר רע מאוד (התאבדות למשל) אבל, כן, הרבה פעמים אפשר לבד אם לוקחים החלטה. אם יש לך טריגר וסביבה תומכת ואוהבת (נשמע קיטש ונדוש, אני יודעת... אבלל...), ואתה מוכן להסתכל ובאמת לנסות את הבעיות שלך, אז כן, אתה יכול לפתור אותם (כמעט) לבד. זה בהחלט לא הפתרון להעליט כל מי שבדכאון בכדורים בלי להתייחס לשורש הבעיה, למה גרם לדיכאון מלחתחילה. בשבילי, מה שעזר לי היה כמובן השיר UP, ואהבה והתמיכה הבאמת העצומה מהחברים והמשפחה. יותר מכל, רציתי להגיד לכולכם באמת תודה על התגובות המאוד מדהימות שלכם. אין לכם מושג כמה התגובות שלכם ריגשו אותי - זה מאוד מרגש להיכנס לסיכום השבוע (וגם קצת מביך....). תודה לכם על הכל. בקשר למכתב... שלחתם אותו כבר??? הוא כתוב מאוד יפה אומנם והוא מאוד מרגש, אבל יש בו כמה שגיאות כתב וטעויות בגראמר.. אז אם לא שלחתם אותו כבר, אני יכולה לעזור לתקן אותם... ANY MAN OF MINE - אין מה להגיד- שיר מדהים - קליפ מדהים. בין האהובים עליי. כיף לשמוע את זה באוטו, שיר מקפיץ. מראה את היכולת המופלאה שלה לשלב בין אמירות חברתיות ועדיין לקרוץ בחיוך, לשלב קאנטרי ועדיין שזה ייצא פופ טהור... אין מה לומר... פשוט מלכה.... אה, וזהו נראה.. שכחתי מה עוד היה... אם אני אזכר...

m L m

New member
זה המכתב שנשלח בסוף...

My name is Miri, I’m the manager of the Shania Twain forum in Israel and I speak on behalf of all the community of Shania fans in Israel. When we saw that Oprah is searching for Shania’s biggest fan, the forum members decided to write the following letter: We feel it is our duty to inform Shania that she has a loyal community of fans in Israel. We are keeping each other up-to-date on Shania’s upcoming projects, new releases and basically everything she’s doing and every week we choose one of Shania’s video-clips, analyze and discuss it. We want Shania to know that not only we have connected to her songs but she has also connected us with new people that we wouldn’t have known in other way. It might seem crazy but every time we find a picture of Shania smiling, it helps us feel closer to her. Unfortunately we don't have a lot of interviews or news regarding Shania here in Israel, but we keep ourselves updated and write the information in the forum. We can say with no doubt the all the members in our forum share a dream to be fortunate to host Shania here in Israel. We think that Shania doesn’t know how much she is helping us getting trough the day, and how much we love her here in Israel. Thanks to Shania's music we manage to get through the suffering in this period of bloodshed and sadness that our country is going through. She helps us realize that we can only go UP from here. Let me make it clear to you my dear - WE are in it from love!

זה בסדר גמור ואני כמעט בטוחה...

שיקראו את זה - או שאם יעבירו את זה לשאנייה היא תתרגש מאוד.

הגר לי

New member
../images/Emo20.gif חיכיתי לתגובה שלך ....

לא הייתי מכנה את המקרה "פאדיחה" כמו שאת תיארת אותו ואני בטוחה שהחברים הקרובים שלך יקבלו אותו בהבנה רבה כמו שאנחנו קיבלנו אותו כאן. ממש מוזר לי איך שההודעה הגיעה למועדפים בתפוז אבל כפי שאת רואה היא גררה המון תגובות אחריה וראי סיפור נוסף שפורסם בפורום בעקבות סיפור ההחלמה המדהים שלך, אני מאוד מקווה שאת לא מצטערת שפרסמת את הסיפור שלך למרות החשיפה כביכול. אם נכנסת לסיכום השבועי זו לא סיבה למבוכה - זו סיבה לחגיגה!

למעלה