ושאבתם מים בששון

עירייה בזבזנית!?

כשיעל גרמן נכנסה לתפקיד היא קבלה עיר עם גרעון של 140 מליון ש"ח ובמהלך כהונתה היא צמצמה אותו מ140 מליון ל70 מליון. תוך כדי המשך פיתוח העיר-
עד שהגיע יעל גרמן לא היו לנו מזגנים בביה"ס, יעל מיזגה את בתי הספר בעיר.
יעל גרמן הקימה את הספורטק(ואל תגידו לי שזה לנדאו, קודמה בתפקיד ראש העיר, שהקים את הספורטק והיא רק זוקפת את היוזמה שלו לזכותה. לנדאו בכלל תכנן משהו אחר לגמרי, הוא תיכנן אולם ספורט שיכלול גם איזה מרכז מסחרי. יעל גרמן תכננה את כל הפרויקט מחדש, למה שהוא היום- הספורטק.)
יעל גרמן שיפצה עשרות כבישים ורחובות ברחבי העיר(ראה שד' ח"ן). בנוסף לכך גם בנתה כיכרות בצמתים רבים בעיר ורמזרה אחרים, בכדי להקטין את מספר תאונות הדרכים בעיר, ואכן הצליחה בכך-מספר תאונות הדרכים בהרצליה ירד ב46%.
יעל גרמן הקימה את מועדון הנוער העירוני שבנייתו תושלם ב2004. מקום בו יוכל הנוער בהרצליה לבלות. ועוד הרבה הרבה דברים טובים ומבורכים. נכון שעוד נשאר הרבה מה לעשות ולשפר, העשייה עוד לא הסתיימה. לא פותרים את כל הבעיות של העיר תוך חמש שנים בלבד. אף אחד לא נבחר ו"פוף" כמו קסם
הכל הופך להיות מושלם, ושאף אחד לא ימכור לכם את זה! ולכן צריך את יעל גרמן כדי שתוכל להמשיך במה שהתחילה. כדי שהרצליה תמשיך בדרך הנכונה

בנזין 95

New member
מה ששכחת להזכיר

זה: שהיא שיחררה את העיר מהכובש העותמני (נראה לכם?), עמדה בראש פלוגת האצ"ל שגרשה את האנגלים מהעיר (לא יכול להיות), יזמה והקימה את המרינה (גם את מה שמגיע ללנדאו, לוקחים ממנו), ואחרון אחרון חביב (מפי "לכו לעבוד") לקחה את הלוחות של הצומת בשביל ארון קיר (קשקוש, פשוט קשקוש). אגב, יש לך משהו חדש?, תוכניות לעתיד?, מה היא תעשה אם תיבחר, כאילו, שנדע כאילו, אם היא תיבחר כאילו, מה התוכניות שלה כאילו?

[אורן]

New member
תגובה לא עניינית

לא הפרכת את מה שליאן אמרה, מפני שאינך יכול. התגובה הסארקאסטית שלך לא רק שלא העלתה חיוך, היא גם לא תרמה כהוא-זה. ובקשר לתכניות לעתיד- לך לחוג בית ותשמע.

בנזין 95

New member
רק לחוגגים מותר לדעת?

ומי שאינו חוגג בחוגי הבית אסור לו לדעת? מסמך קטן, עם תוכניות לעתיד כאילו, לא כרומו כאילו, מסמך פשוט כאילו, אפילו על ניר ממוחזר - כי הרי מי יצביע לכם כאילו, בלי תוכניות? לא הפרכתי את הנאמר, נכון, בחרתי בדרך הקלה - אשר מוכיחה עצמה כבלתי יעילה - תודה על הביקורת, אנסה לבוא מכיוון אחר. אין ספק שלמגנונן הזה יש יתרונות אך לדעתי ולדעת רבים אחרים, מגבלותיו עולים עליהם עשרות מונים. אין ספק שלמנגנון הזה יש הצלחות, אך לדעתי ולדעת רבים כשלונותיו מאפילים עליהם. וכי למה הרצליה גועשת? א. כי תקופת לנדאו הפכה הרבה אנשים למעורבים (ודווקא בחינוך ובועדי ההורים, בלי קשר לריצה של הראל) ב. כי הקדנציה הנוכחית של גרמן שנויה מאד במחלוקת, בהרבה מישורים, והסיפור לגמרי לא גמור. ברעננה הוא גמור, אז יש שקט, ברמת השרון, המועמד המכהן לא הגיש כלל מועמדות, הוא ידע מה יקרה לו, מבחינתו העניין גמור, ראיתי אותו בשבוע שעבר - הוא רגוע לגמרי. וכאן אנו על הגבול, מצד אחד יש יתרון לראש עירייה מכהנת, ומצד שני לחלק ניכר מהציבור רועדות הידיים. העובדה שאתה משקיע פה זמן ואני משקיע פה זמן היא עדות לדבר אחד: שנינו יודעים שהסיפור עוד לא גמור, לא בראשות העירייה ולא במועצה.

[אורן]

New member
מותר גם מותר

"ומי שאינו חוגג בחוגי הבית אסור לו לדעת?" אבל אני לא חושב שאני חייב לספק לך תשובות, ולכן אמרתי שתלך לחוג בית. שם תשאל כל מה שאתה רוצה. "מסמך קטן, עם תוכניות לעתיד כאילו, לא כרומו כאילו, מסמך פשוט כאילו, אפילו על ניר ממוחזר - כי הרי מי יצביע לכם כאילו, בלי תוכניות?" שאלה: מי זה "לכם"? בקשר למסמך- יועצי הפרסום במטה של יעל גרמן יבחרו להוציא מה שהם רוצים. אתה, מצידך, לא חייב לבחור בה, אם אינך משתכנע. ושוב, אם אתה באמת רוצה לדעת, לך לחוג בית- ושאל אותה בעצמך. "ברעננה הוא גמור, אז יש שקט" ברעננה בהחלט יש קוצנזוס בקשר לראש העירייה הנוכחי. "ברמת השרון, המועמד המכהן לא הגיש כלל מועמדות, הוא ידע מה יקרה לו, מבחינתו העניין גמור, ראיתי אותו בשבוע שעבר - הוא רגוע לגמרי." אז בעצם אתה חותר לכך שיעל גרמן צריכה לפרוש, משום שלא כל העיר תומכת בה? מה חבל שאלה אינם חוקי המשחק. יעל גרמן מתמודדת, ולאחר הבחירות נדע אם הרוב הצביעו לה או לא. דמוקרטיה היא לפעמים לא נוחה, נכון? (שאל את אנשי הליכוד).

בנזין 95

New member
מי שרוצה להיבחר

ודאי יפרט לציבור לפחות את המוקדים של תורת העולם שלו, אוי לנו ואבוי לנו אם זו החלטה של יועצי הפרסום (לצערנו זה המצב - וזה שורש הרע). פרסומאים שולטים בעיר הזו, ומנווטים אותה על פי שיקולי רייטינג. בן גוריון אמר פעם, לא חשוב מה אומרים הגויים, חשוב מה עושים היהודים. ואלה פועלים הפוך על הפוך, לא חשוב מה עושים המנהיגים, חשוב מה מציגים הפרסומאים. הפרסומאים שלהם אפילו מתגאים בדוח המבקר, עד לשם הם הגיעו.

ליימן

New member
רועדות הידיים?

חלק מהציבור אדיש ואפילו איננו יודע מה ההבדל בין המתחרים השונים החלק האחר של הציבור קצת דואג בקשר לעתיד. חושש מהמשך המצב הקיים אבל גם חושש משינוי המצב - לא יודע אם המועמדים האחרים יהיו טובים יותר. אז צריך להזדיין (סליחה על הביטוי) בסבלנות ולחכות עוד שבועיים ולראות אם המצב נשאר כמו שהוא או שנמליך מישהו חדש ולא מוכר.

lulla b

New member
אני חושבת על זה שכדאי להשאיר את

המצב כמו שהוא... לא חושבת שצריך לשנות שלטון כ"כ מהר.. ניתן לה עוד קדנציה ואז נחליט, כמו שעשו עם לנדאו - 3 קדנציות היו לו לא?

[אורן]

New member
ואני לא מסכים איתך

לא צריך להצביע לגרמן כי אנחנו רוצים לתת לה "עוד הזדמנות"- צריך להצביע לגרמן כי היא כבר הוכיחה את עצמה.

בנזין 95

New member
בקיצור, לא מצביעים גרמן.

בוחרים בהראל לראשות העירייה ומצביעים הר (רשימת נציגי ועדי הורים) - למועצת העיר.

drarie1

New member
הר

את צודק מגושם מתהדר בנוצות טווס( ראה פלאיירים. מי ממן אותו ואת גבעתי.

Turquoise19

New member
הטמטום, הבושה והפתטיות..

עברו ממזמן את הגבול.. אני די מחזיק את עצמי מלהגיב, מספיק לי להתריס בפורום של הרצליה, אבל הגיעו מים עד נפש עם הטמטום והשגעון של חלק מהאנשים פה, בייחוד עם אלה שתומכים במישהו כמו הראל, שאני בכלל לא אתחיל לפרט עליו ועל עשייתו (לא לכיוון החיובי, אם בכלל היה כיוון שכזה אי-פעם, בנזין - קנה לו מצפן). גרמן, לא רק שתעלה ותהיה ראש העיר של כולכם, היא גם תדאג שחלק מהמועמדים הנוכחיים לא יעזו להראות את פרצוף התחת שלהם במועצת העיר כדי להטיח בה אשמות, והכל בצורה חוקית ונקייה. אני לא ארשה לעצמי להרחיב בדברים שכאלה, גם מאחר ומדובר בזוטות שאף אחד לא יתעניין בהן לאחר הבחירות, וגם בגלל שאין סיבה להבעיר אש בשדה הקוצים לפני שהם נבלו.. והם ועוד איך ינבלו
אז אני מציע לכל החכמולוגים הגדולים, להוריד פרופיל ולהמתין קמעא עד תום הבחירות..

Turquoise19

New member
בנזין 95, אתה ממש מסכן.. הא../images/Emo35.gif

אני חושב שמאפיונרים כדוגמת לנדאו הרבה יותר גרועים מהכובש העותמאני (כן, נראה לי..). אני לא יודע מה בנוגע לפלוגת האצ"ל, אבל לפחות רואים שמשהו זז בעיר הזאת, עם הגרעונות העצומים שיש לה + העובדה שממשלת ליכוד בשלטון. יזמה והקימה את המרינה
בחלומות הרטובים שלך, כמדומני.. זכור לי שלפני כשנה היא התראיינה בתוכנית של יאיר לפיד בערוץ 2 ולא חששה לומר שאם הייתה יכולה, הייתה מעלימה את המרינה.. (חבל שזה לא יקרה
) מה התוכניות של הראל בדיוק
עם התקציב של מי בדיוק
לך חפש, עמוק בבאר המים, מתחת לפסל של הרצל (את השכל שלך).

למעלה