ורק מטוב ליבי...
כבר שנים שאני שומע שיש בצפון ומזרח תאילנד סוג מסויים של עכברים שחיים רק בשדות אורז ורק בעונה
מסויימת של השנה ניתן למצוא אותם. שמעתי גם שהם נחשבים למעדן אם כי איש ממכרי לא טעם אותם.
ישנה גם טענה שלאישה שלא ילדה אסור לאכול אותם כי זה יגרום לה למחלות כלשהן.
שנים אני שומע את הסיפור הזה ובעכבר כזה לא ניתקלתי, לעיירה שלי הם לא מגיעים.
השבוע נסעתי לכפר של זוגתי אי-שם ובדרך ראיתי שוק כפרי. כמובן שעצרתי. גם אני אוהב שווקים וגם לא
אכלתי, לא שתיתי לא עשיתי פיפי ולא עישנתי כל היום. טוב, את שני האחרונים רק שלוש שעות.
עצרתי ושוטטתי בשוק ולפתע הבחנתי בעכברים (מתים) למכירה. הנחתי שבאלו מדובר ורכשתי צמד. גאה
הבאתי אותם לבית שתחיה שמשפחתה לא ממש מאיפה נפל עליהם הקטע. גם הם לא אוכלים דברים כאלו.
אחותה התעשתה ראשונה, התנדבה לנקות אותם, הדליקה מנגל וצלתה לי אותם.
מה אני יגיד, באמת טעים. האחרים סרבו לטעום.
ורק מטוב ליבי אני לא מעלה לכאן תמונה שלא לפגוע ברגישים ביננו
אבל באותו שוק קניתי גם שני סוגי פטריות שגם הן לא מגיעות למרכז המדינה ועונתן כחודש, מהן אימה של
הזוגה הכינה מרק מעולה, את תמונתו אפשר להעלות אני מניח.
ישנו בעיירה סמוכה למה אני לא בנוי לשינה במקומות ללא מיזוג במדינה הזו, בצהריים הלכנו לאכול במסעדה
המשובחת ביותר שם לטענת המכירים, כפי שסיפרתי כבר קודם, אין מה לבנות על אכל תאילנדי אותנטי וטעים
למערבי, זה ממש לא הולך יחד. למעשה גם לתאילנדים משתאכנזים שחיים בערים הגדולות זה כבר לא טעים.
טוב, אולי זה מתאים יותר לפינת "מה אכלנו בסופ"ש" אז סליחה מראש.
כבר שנים שאני שומע שיש בצפון ומזרח תאילנד סוג מסויים של עכברים שחיים רק בשדות אורז ורק בעונה
מסויימת של השנה ניתן למצוא אותם. שמעתי גם שהם נחשבים למעדן אם כי איש ממכרי לא טעם אותם.
ישנה גם טענה שלאישה שלא ילדה אסור לאכול אותם כי זה יגרום לה למחלות כלשהן.
שנים אני שומע את הסיפור הזה ובעכבר כזה לא ניתקלתי, לעיירה שלי הם לא מגיעים.
השבוע נסעתי לכפר של זוגתי אי-שם ובדרך ראיתי שוק כפרי. כמובן שעצרתי. גם אני אוהב שווקים וגם לא
אכלתי, לא שתיתי לא עשיתי פיפי ולא עישנתי כל היום. טוב, את שני האחרונים רק שלוש שעות.
עצרתי ושוטטתי בשוק ולפתע הבחנתי בעכברים (מתים) למכירה. הנחתי שבאלו מדובר ורכשתי צמד. גאה
הבאתי אותם לבית שתחיה שמשפחתה לא ממש מאיפה נפל עליהם הקטע. גם הם לא אוכלים דברים כאלו.
אחותה התעשתה ראשונה, התנדבה לנקות אותם, הדליקה מנגל וצלתה לי אותם.
מה אני יגיד, באמת טעים. האחרים סרבו לטעום.
ורק מטוב ליבי אני לא מעלה לכאן תמונה שלא לפגוע ברגישים ביננו
אבל באותו שוק קניתי גם שני סוגי פטריות שגם הן לא מגיעות למרכז המדינה ועונתן כחודש, מהן אימה של
הזוגה הכינה מרק מעולה, את תמונתו אפשר להעלות אני מניח.
ישנו בעיירה סמוכה למה אני לא בנוי לשינה במקומות ללא מיזוג במדינה הזו, בצהריים הלכנו לאכול במסעדה
המשובחת ביותר שם לטענת המכירים, כפי שסיפרתי כבר קודם, אין מה לבנות על אכל תאילנדי אותנטי וטעים
למערבי, זה ממש לא הולך יחד. למעשה גם לתאילנדים משתאכנזים שחיים בערים הגדולות זה כבר לא טעים.
טוב, אולי זה מתאים יותר לפינת "מה אכלנו בסופ"ש" אז סליחה מראש.