ועם

Sודית

New member
אף אחד כאן....

לא שלל את דבריה... ואם היא ילדה באמת, אז לדעתי, המרמור שלה גדול למדי ומעניין למה. היא פשוט כאן שללה כל מילה שנאמרה. אף אחד לא אמר שהשתיקה טובה יותר. אפשר לכאוב בשאגה ואפשר לכאוב בשקט. מי כאן קובע, מה כואב יותר, או למי. לא לא צריך לשתוק....מי שתק??? סוגית לא מנסה להכנס לויכוח...מביע דעה.

התשובה האמיתית

לא מצויה כנראה בימים אלה. אבל באופן שבו את מנסה לומר משהו, גם אם יש בו עומק, את מעוררת עליך ונגדך נוגדנים, מיותרים? מה את משיגה בניבול פה ובהטחת האשמות כוללנית? לכל היותר פרובוקציה שגורמת לענות לך, אבל לא הרבה מעבר. ולענין עצמו... מה את עושה? מה את חושבת שצריך לעשות? מה את רוצה לעשות? ואל תסתתרי מאחורי חומת הגיל או הניק ה(לא) מצחיק ועוד מילה אישית קטנה: אל תזלזלי בכאב של האחר ואת הדרך שבה הוא בוחר לחוותו. א. (שלצערו לא נמנע מלשפוט אותך...)

Sודית

New member
צדקת...לא מצויה תשובה אמיתית

אני מנסה, כמו שאני יכולה... לא היה בי שמץ של התרסה, ואם כך זה נשמע או נקרא, מצטערת. איפה היו כאן ניבולי פה? לא צריך להגזים. לא מזלזלת באף כאב..של אף אחד...חלילה. חשבתי שדוקא בא זילזול מהצד השני. על כל פנים תגובתך הייתה מאד מנסה לפגוע ולהתריס...לא הבנתי למה. סודית, באי-הבנה לגבי תגובתך.

סודית

ראי נא לאן שורשרה תגובתו וייעלם לך כל הבלבול התגובה היתה לבת7 אלא אם אני טועה ומטעה

Sודית

New member
פנטזיה חמודה....

עכשיו כשקראתי אותך... הסתכלתי שוב, קראתי תגובתו שוב... וכן את צודקת...לא טועה ולא מטעה. כנראה שהתגובה באמת הייתה לבת-7. אז אני שוב צריכה להתנצל???
סודית מודה על הארה...

למעלה