מצא מין את מינו, או שנאמר הלך הזרזיר אל העורב?
שמלת תחרה1 Well-known member 22/2/22 #2 נכתב ע"י אפרת10512: מצא מין את מינו, או שנאמר צפה בקובץ המצורף 43040 הלך הזרזיר אל העורב? לחץ כדי להרחיב... מעדיפה אותה על פני אולמרט.
נכתב ע"י אפרת10512: מצא מין את מינו, או שנאמר צפה בקובץ המצורף 43040 הלך הזרזיר אל העורב? לחץ כדי להרחיב... מעדיפה אותה על פני אולמרט.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 22/2/22 #3 נכתב ע"י אפרת10512: מצא מין את מינו, או שנאמר צפה בקובץ המצורף 43040 הלך הזרזיר אל העורב? לחץ כדי להרחיב... מי עזר לאתי לעלות לכותרות? נכון אילנה דיין. למי איתי צריכה להודות? נכון לאילנה דיין.
נכתב ע"י אפרת10512: מצא מין את מינו, או שנאמר צפה בקובץ המצורף 43040 הלך הזרזיר אל העורב? לחץ כדי להרחיב... מי עזר לאתי לעלות לכותרות? נכון אילנה דיין. למי איתי צריכה להודות? נכון לאילנה דיין.
ק קר לי בך Well-known member 22/2/22 #5 נכתב ע"י אפרת10512: מצא מין את מינו, או שנאמר צפה בקובץ המצורף 43040 הלך הזרזיר אל העורב? לחץ כדי להרחיב... אם יש כאלה שמעוניינים לצפות בזבל הזה - זכותם
נכתב ע"י אפרת10512: מצא מין את מינו, או שנאמר צפה בקובץ המצורף 43040 הלך הזרזיר אל העורב? לחץ כדי להרחיב... אם יש כאלה שמעוניינים לצפות בזבל הזה - זכותם
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 22/2/22 #6 נכתב ע"י אפרת10512: מצא מין את מינו, או שנאמר צפה בקובץ המצורף 43040 הלך הזרזיר אל העורב? לחץ כדי להרחיב... מעניין שכל אימת שמדובר באנשי ימין אז הם משולים על פי רוב לזריזירים ועורבים. אבל כשמדובר באנשי שמאל אז כמובן, יפיי הבלורית והטוהר. נכון? אפרת. אתי קרייף, למרות הלוק המילפי שיש עליה ובכל זאת אני צופה לה עתיד מזהיר בבית הזונות הזה שנקרא פוליטיקה. נערך לאחרונה ב: 22/2/22
נכתב ע"י אפרת10512: מצא מין את מינו, או שנאמר צפה בקובץ המצורף 43040 הלך הזרזיר אל העורב? לחץ כדי להרחיב... מעניין שכל אימת שמדובר באנשי ימין אז הם משולים על פי רוב לזריזירים ועורבים. אבל כשמדובר באנשי שמאל אז כמובן, יפיי הבלורית והטוהר. נכון? אפרת. אתי קרייף, למרות הלוק המילפי שיש עליה ובכל זאת אני צופה לה עתיד מזהיר בבית הזונות הזה שנקרא פוליטיקה.