ועכשיו תורי להתייעץ :)

נוסעת27

New member
תשובה

מה חסר לי? חסר לי בן זוג זמין. חסר לי אותי ואיך שאני יודעת ואוהבת להיות בקשר. שלא אהסס להציע להיפגש בלי סוג של לדעת שיש סירוב בפתח או להרגיש שאני לוחצת. שהזוגיות היא במרכז. הפכתי להיות זהירה, מהוססת, וותרנית. אני לא אוהבת את עצמי במצב הזה. בעיקר חסרה לי הזמינות, להרגיש שבן הזוג שלי זמין אלי ושאני במקום הראשון.

במצב כזה

את צריכה בן זוג מובטל עם אובסס בינוני עד קשה על הצורה שלך
. לא נראה שזה המקרה, בשני האייטמים.

נוסעת27

New member
נאא :)

פגישה אחת באמצע שבוע מספיקה לי בהחלט והקדשת זמן קצת יותר איכותית בלפחות חלק מהסופ"ש. לא מצפה מבן זוגי להיות ערוך ומוכן לכל חשקיי בכל רגע נתון. זמינות בעיני היא לא זמן פנוי ללא הפסקה אבל כן זמינות רגשית ופתיחות להתראות ולעשות מאמץ לפעמים גם אם עמוס וקשה.

V i n a

New member
תחשבי על זה ככה..

מה אם המצב היה הפוך?
מה אם את זו שהיית מתוסכלת מהעבודה שלך, זו שמעולם לא לוקחת יום חופש, זו שמשתתפת גם בקורסים מטעם העבודה,
זו שאביה (חס וחלילה
) מאושפז במוסד סיעודי, זו שיש לה מיליון סידורים ודאגות ומצב נפשי ירוד?
האם היית משקיעה זמן ואנרגיות בלחפש את קרבתו? האם היית מנצלת רגעים פנויים כדי להיות איתו ולעשות whatever?
סביר להניח שהתשובה שלך היא כן.

סביר להניח שדווקא במצבים כאלה היית שואבת ממנו קצת כח, עידוד ודלק כדי להמשיך הלאה.
זה שהוא לא נוהג כפי שאת היית נוהגת לא אומר שמשהו אצלו לא בסדר.
אבל זה כן אומר שאתם שונים, אפילו מידי, וכך גם הציפיות וההתנהלות שלכם בקשר זוגי.
קחי בחשבון שגם יכול להיות שפשוט נגמר לו לאט לאט, אני מחפשת ולא מוצאת שום רמז לכך שהוא בעניין.

לכפות על הבחור מגורים משותפים זה ממש לא הפיתרון.
כבר העלת את הנושא, אמרת שנראה היה שהוא נלחץ, את מחכה שהוא יעלה את הנושא שוב אך זה לא קורה..
ואם תגורו יחד, יש מצב סביר שתגלי שגם בבית הוא יעדיף לראות טלויזיה או לישון מאשר לבלות זמן איתך, ומה אז?

זו לא חוכמה להרגיש שהכל נפלא ומדהים בתחילת הקשר, כמעט בכל קשר ההתחלה היא נהדרת ומלאה פרפרים וזה וכאלה.
אך בשלב כלשהו, לאחר שלב ההתלהבות הראשונית, אפשר גם להודות לפעמים שאין מי יודע מה התאמה, שאת מבלה את זמנך בללכת על ביצים ולפחד לומר איך את מרגישה כי את מקבלת את התחושה שזה יהיה בגדר "העמסה", שאת משחקת משחק אבוד מראש כשאת מחכה לרגע בו הוא יתעורר ויבין שאת שווה מספיק כדי להילחם על זמן איכות איתך, שרוב הזמן את בלעדיו ושאולי זה לא עובד.

כולנו עוברים משברים בחיים, כולנו (או כך לפחות אני מקווה) אנשים עובדים, חלקינו גם לומדים, לכולנו יש בעיות וסידורים.
לא חייבים להחזיק בכח משהו שכבר לא עובד, 7 חודשים זה לא הרבה זמן אך זה מספיק זמן כדי ללמוד דבר או שניים על בן\ת הזוג.

אם את ממש אוהבת אותו ועדיין מהססת לחתוך, תני לזה צ'אנס אמיתי..
בלי לחכות שהוא יזום פגישות בהתלהבות, כי זה לא יקרה.. בלי לחכות שהוא יעלה את נושא המגורים המשותפים.
תיזמי את, תהיי שם בשבילו כשיצטרך אותך וקחי בחשבון שלא תמיד הוא יהיה שם כשתצטרכי אותו.
הרעיון הוא - קבלי אותו כפי שהוא ותני לזה צ'אנס, תראי אם זה עובד בשבילך.
סביר להניח שזה לא יעבוד, ובשלב הזה אל תהססי לחתוך.
הוא לא הגבר האחרון על הפלנטה, יו נואו.

גארוטה

New member
דעתי

אחרי שקראתי את כל התגובות ובוודאי אחזור על חלק מהדברים שכבר נאמרו בצורה כזו או אחרת,
קחי צעד אחורה! לא רק עכשיו, במקרה הנוכחי, אלא בכלל ביחסים.
כשאת נותנת את כל כולך, מבינה, מתחשבת, מתגמשת, מוותרת, סולחת, מקריבה, משקיעה...את בעצם לא משאירה
לצד השני כלום. הגשת לו את הארוחה עד לפה, האכלת אותו עם כפית ומה שנשאר לו זה לבלוע.
מלכתחילה, בליבך, המלכת אותו למלך, הוא הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים וגם אם את חושבת שלא, הוא יודע את זה
ומרגיש את זה ומתנהג בהתאם. בעצם לא השארת לו את ה"רווח" הקטן לעשות את הפסע לקראתך.
בהתנהגות הנוכחית שלך את משדרת "הנה אני כאן בשבילך מתי שתרצה ואיך שתרצה, רק תגיד ואני מתייצבת בריצה כדי לקבל
את מעט הפירורים שיש באפשרותך לתת לי, מבינה הכל, מכילה אותך על כל בעיותיך וצרכיך". ביטלת את עצמך ולכן בוטלת על ידו.
הוא יודע שכמלך, כאחד והיחיד, אין לו צורך בשום מאמץ כדי "להשיג" אותך כי את הגשת עצמך לפניו ולכן עכשיו המטרה שלדעתי צריכה לעמוד
מולך היא לקחת את עצמך צעד אחד אחורה ולראות אם הוא אכן יעשה את הצעד שלו לכיוונך.
נכון שכל הסיבות שיש לו עכשיו לחוסר הזמן הן נכונות אבל סדר העדיפויות שלו, ששם אותך אחרונה, הוא זה שלא נכון לך וזו הדרך
לבדוק את העניין ורק אז לקבל החלטה.
בהצלחה

נוסעת27

New member
רציתי להעיר משהו לגבי מה שאמרת

זה מצחיק כי בתכלס, בהתחלה בכלל לא הייתי מעוניינת בו. בדיוק סיימתי קשר אחר וממש לא הייתי בעניין במשך השבועות הראשונים, אבל החלטתי לתת לו צ'אנס. הוא ממש דחף ורצה וניסה. בסוף הבנתי איזה מדהים הוא ו"נכנעתי". הייתה תקופה מעולה של כמה חודשים ולאחר מכן הייתה לי גם תקופה קצת חסרת ביטחון בקשר בגלל כל החוסר זמינות שלו שהתחיל להשפיע, והפחד להפוך לנטל. וחוסר הביטחון וההיסוס שלי מאוד הפריע לו והוא העיר לי שאפסיק עם זה. הוא אמר- תביני שאם אני אומר שאני רוצה לראות אותך אני רוצה לראות אותך, את צריכה לסמוך עלי. אז באמת שחררתי מהמקום הזה והתחלתי יותר לצפות ממנו ולהאמין שמגיע לי יותר. ציפייה שלא התממשה במבחן המציאות. ועכשיו הגעתי לנקודת השבירה הזאת...
אני מאוד מסכימה איתך שאמורים לעשות "צעד אחורה צעד קדימה" בעיקר בהתחלה בשלב ההיכרות. מצד שני, אנחנו כמעט 8 חודשים ביחד ולא בא לי לשחק משחקים, לא בא לי לייבש אותו או לסנן אותו ולהתנהג ההיפך ממה שאני מרגישה.
אני באמת לא חושבת שאני לוחצת עליו או דורשת יותר מדיי. הציפייה שלי היא לראות את בן הזוג שלי פעם באמצע שבוע, לא נשמע כמו פרטנרית לוחצת מדיי. לא מתקשרת אליו כל היום ויושבת ומחכה לו. יש לי את העניינים שלי. פשוט זה ברור לשנינו שנוצר סטטוס קוו שאני יותר מתגמשת לכיוונו כי לי אין את העומס שיושב עליו... נראה לי טבעי

אמרלדה

Active member
אני לא יודעת. הייתי שם...

במקום הלחוץ שלו.
&nbsp
עברו עלי כמעט שנתיים קשות מאוד של טיפול באמא חולה - ואני בת יחידה,
ובמקביל טיפול ומעורבות מלאה באחותה, דודה חולה - לא לבדי בכלל, אבל טרגדיה
מהסרטים, ומעורבות רגשית מטורפת. ושתיהן באותו זמן.
וגם עבודה.
&nbsp
כשהייתי בתוך זה לא קלטתי את עוצמת הקושי, על אף שחשבתי שכן. אבל זה מטורף,
וזה לא לימודים ולא סידורים ולא עבודה. זה העובדה שאם לא תעשי היום את הצעד הזה
והזה ותדחי אותו למחר, אולי האהובים עלייך ימותו. אני זוכרת שבאיזה יום שישי אחד קצת
לפני שבת קלטתי משהו בקשר לתרופה של דודה שלי. היו לי אורחים מחו"ל ומהארץ שהיו
צריכים להגיע לארוחת ערב אחרי איזה שעה-שעתיים. השארתי הוראות לזוגי ופשוט עפתי
מהבית בלי חשבון לכלום - וזו היתה משפחה שלו, שהיה לו חשוב לארח כמו שצריך. זה היה
פשוט או להוציא שם את התרופה הזאת מהבית או שיקרה משהו.
הנושא של החולי והסיעוד והורים חולים וכולי - גם אם את לא לבד, אבל רק מפקחת והאחריות היא שלך - כבד מאוד מאוד. כבד מנשוא.
&nbsp
ואני לא יודעת מאיפה הייתי שואבת את הכוח אם לא היה לי את הזוגי להתכרבל בזרועותיו כל לילה
בחיבוק חם. לפעמים לספר לו, לפעמים לשתוק. החיבוק והליטוף וההבנה שלו - זה כל שהיה לי אז. וזה היה כמעט שנתיים.
&nbsp
תראי, כל מה שכתבו לך כאן הוא הגיוני. ההודעה השניה או השלישית שלך בשרשור מעידה קצת על עייפות כלפייך מצדו. אז אולי זאת האמת. אבל זאת לא כל האמת. זה בטוח. כל האמת היא שגם בתקופות קשות של נפילות מסיבות שונות, ודאי של מחלות והידרדרות של אדם קרוב ואהוב, כשאתה לא פנוי לזוגיות, למי שאתך, וכולי, אתה מצפה שהוא יהיה אתך. גם אם הוא לא מקבל את מה שהוא רוצה או צריך. או מקבל פחות. זה חלק מזוגיות של אמת.
&nbsp
אהבתי מאוד את דבריה של גארוטה. אין ספק שיש בהם אמת אוניברסלית. ובכל זאת... אני חושבת שאקרא לזוגי שלי לקרוא את השרשור הזה הערב. מאוד מעניין אותי מה יגיד, וגם אכתוב לך.

נוסעת27

New member
זה בדיוק כמו ש vina אמרה

בת הזוג במצב כזה אמורה להיות העוגן והמשענת, וכנראה שגם אני הייתי נשענת עליו אם המצב היה הפוך, כמו שבן זוגך היה המשענת בשבילך.
אבל פה אני לא המשענת, אני פשוט עוד מוטיב בכל הכאוס הזה שצריך איפשהו לדחוף בזמן שמנסים להרים את הראש מעל המים.. וכמו שהיא אמרה- הוא לא כזה וזה בסדר ולגטימי, זכותו להיות מי שהוא. כנראה שאם הוא באמת היה כזה לא הייתה בעיה. פשוט לי זה לא מתאים. בת זוג אחרת אולי הייתה נהנית מכל החופש הזה ולא היה לה כוח לבעיות של בן הזוג שלה והייתה שמחה להתראות פעם בשבוע אם בכלל. וזה גם בסדר. זה כבר עניין של התאמה.

אז אולי שם 'שורש הבעיה'?

שמשהו בזוגיות שלכם <חוסר הבטחון שלך בקשר אם לא מרעיפים עליך אישורים נון סטופ?
> ובסופו של יום חוסר היכולת שלך להכיל את הצלילה העמוקה שלו אל תוך העומס המערכתי נחווה על-ידו כ'תיק'? אולי עצם הרצון/הציפייה/הדרישה שלך לתשומי מרוכז, מכוון ואקטיבי כלפיך <כי את - מרכז הזוגיות
> הם שמצד אחד לא מאפשרים להישען ומצד שני מעמיסים עוד יותר? הדרישות שלך הן אומנם לא גבוהות, אבל הן דרישות
. ואולי אחרי שהוא מסיים לעבוד בעבודה תובענית, ולטפל באבא מתפרק, אולי כבר אין לו חשק 'לעבוד' גם אצלך? כפי שאני חווה את זה - זוגיות זה לא רק לבלות זמן כיפי ביחד. זוגיות זה קודם כל חברות. ואם זה קשר שאת רוצה לראות אותו כקשר לחיים, אז אין מה לחשב לו את הדקות של יחד, וגם לא להתרחק 'כדי לא לעיק' מחשש לדחייה, זה לקפוץ למים ולהיות בת זוג. זה לשדר מוכנות לתת יד וכתף וגם להירתם לעזור ולקחת חלק, לקחת אליך קצת ממה שאפשר במסביב, לצ'פר, להרים את המורל, ולהפוך את הזמן יחד לחוף מבטחים, למשהו שלא רק רוצים לעשות אלא ממש זקוקים לו
. כרגע זה פשוט לא נשמע שאת חלק מהחיים שלו. אז או שהוא לא ממש מכניס אותך ומחזיק על אש קטנה, או שאת לא קופצת ראש. או שניהם יחד

נוסעת27

New member
תראי

זה קצת לא לכאן ולא לכאן כשאני מנסה להשוות את מה שאת אומרת למציאות שלנו.. מצד אחד, אני דווקא כן מרגישה חלק מהחיים שלו, מאוד חשוב לו שאבוא לכל המפגשים והאירועים החברתיים שלו (וברוך השם יש המון הם חבורה ענקית וקרובים כמו משפחה) ומשריין אותי לפעמים חודש מראש... כשאנחנו יחד- מדהים לנו. הבעיה היא התדירות. אני מרגישה שמן נדחקתי לאיזו פינה מכורח הנסיבות שהיא בין מה שאני רוצה מקשר (לא מאשימה אותו בכלום, השאלה מה הוא באמת מסוגל לתרום) לבין זה שאני רוצה להיות איתו.
ובקשר ל"לעבוד" אצלי... זה שאין לו כוח זה משהו אחד. אבל לא חושבת שזה כי הוא צריך "לעבוד". בפועל אני מאוד מתחשבת, מפנקת ומכילה אותו כל הזמן, הוא לא פעם אמר לי "כשאני איתך אני נח". אני חושבת שזה יותר משבר אישי שפשוט אין לו כוח כבר לכלום. הסיבות והמניעים ברורים לי. השבר מגיע מהמקום שאני מתחילה להפסיק להתכל רק עליו ולראות גם את עצמי בתוך המקום הזה, בהתחשב בעובדה שזה כבר נמשך הרבה זמן ולא נראה שיש שינוי באופק..

אמרלדה

Active member
רק הבטחתי לך עוד חווד של בן זוגי, בערב, ואני מקיימת

אז מהצד השני, התומך, אומר בן זוגי:
&nbsp
זוגיות היא לא לשנה שנתיים, זוגיות היא גם לא רק כיף נטו. כשאת (אני) קיבלת התקף לב ואמרת שאני יכול ללכת, לא הלכתי, כי האמנתי שיש פה משהו רציני ששווה לבדוק לעומק על אף שעברו רק 4 חודשים. כשאני (הוא) טיפלתי בהורים שלי - זו היתה תקופה קשה ולוחצת מאוד, ואני בקושי מכיר בת זוג שעוברת את זה בשלווה, אבל היא הכרחית. ואי אפשר לדלג על זה. כך אני מאמין. זה רק מראה שהערכים של הבחור במקום הנכון. וכשאת טיפלת באמך ובדודתך, קיבלתי את מה שיכולת לתת לי, כי ידעתי שכל כולך מושקעת שם. ואין מה לעשות.
&nbsp
מה שכן, כן שווה לדבר עם הבחור ולהסביר לו שככה לא חיים וככה גם מסכנים את הלב, בקצב הזה. חייבים לייצר סדר עדיפויות. אישית, אני חושב שבמצב בו צריך לרוץ לטפל בעניינים של אבא (המון בירוקרטיה) ובאבא עצמו, ובכל זאת לתחזק ולהשקיע בזוגיות חדשה, אתה צריך להגיד לעצמך: אז תאט קצת את הקצב של הקורסים בעבודה, תדחה אותם בשנה או שנתיים, תתקדם אולי קצת יותר לאט, אבל תשמור על האהובים שלך. או, לחילופין, תסביר לחברים את המצב ותתנצל, אבל תעבור לטלפונים אתם יותר מאשר לפגישות, וכך תשחרר קצת זמן לזוגיות. הזוגיות צריכה לבוא אחרי הדברים הקרדינליים, אבל אי אפשר להתחמק מסדרי עדיפויות.
&nbsp
עד כאן נאום הגבר. והמסקנה שלי ברורה היא: את יכולה להחליט שזה לא מתאים לך אישית, אבל כיוון שאת אוהבת אותו ובטוחה בו, אולי זה מוקדם להחליט החלטה שכזו. אולי צריך לשבת בארבע עיניים ולהגיד: אולי אתה יכול להוריד קצת את הקורסים, אולי את החברים, עד שהעניינים עם אבא יתחילו לזרום בצורה מסודרת ויוקל קצת. רק בשביל לפנות לי קצת מקום. ואת יודעת מה? כך גם תבקשי את מה שמגיע לך. אולי הוא צריך שתבהירי לו את האופק. אפשר לעשות את סדר העדיפויות הזה. אם תראי שאת פשוט אחרונה בסדר העדיפויות - אז תדעי אם מתאים לך או לא.
בהצלחה.
&nbsp
&nbsp

גארוטה

New member
ממש לא

זו היתה הכוונה שלי "לשחק משחקים" "לייבש" או "לסנן"...לא מאמינה במשחקים אלה בדיבור ישיר.
ממה שני הבנתי הבעיה המרכזית שהעלת היא מיקומך בסדר העדיפויות שלו ומכיוון שהצגת את עצמך כתמיד זמינה
ונכונה לכל קריאה מצידו , ככל כך מובנת מאליה, את בעצם מונעת ממנו להתאמץ, מונעת ממנו לבחון עם עצמו את סדר העדיפויות
שלו ולכן אין מה להתפלא/לכעוס/לא להבין למה הכביסה קודמת לשעה בחברתך.

נוסעת27

New member
אגב

ככל שחשבתי על זה יותר אני חושבת שהעצה שלך פשוט מדהימה.
לקחתי ממש לתשומת ליבי, והתחלתי גם לעשות חשבונות נפש על ההתנהלות שלי בכל הסיפור הזה וביחסים בכלל בהתאם לעצתך ולעצתה של שירה. ממש הארה!
לקחתי כמה ימים של תקשורת מינימלית איתו כדי לסדר דברים בראש ופתאום שמתי לב כמה הוא חיפש את חברתי בימים האלה, שלא הייתי זמינה על מגש של כסף...
בכל מקרה היום אנחנו הולכים לדבר על הדברים. אני כן מרגישה ששיחה בארבע עיניים על המצב מבקשת. אני מרגישה את הדאגה שלו, שזה לפחות מעודד לדעת שאכפת לו. אני סיימתי להתפשר,על הקשר ובעיקר על עצמי. צריכה לראות לפחות לאן הרוח נושבת לפני שאקבל החלטה.. נראה לאן הדברים יזרמו. אעדכן בהתפתחויות :)

נוסעת27

New member
תודה לכולכם :)

כבר מכירה את הנפשות הפועלות בפורום, וידעתי שזה יהיה נכון לבוא לכאן...
אפשר לסמוך על לקבל פה את כל הצדדים, בין המזדהה לאופטימי לחד והחותך, תודה לכולם, באמת

ואם הוא היה נוסע לחו"ל לשנתיים ללמוד

האם היית נשארת איתו חברה ב - Long Distance Relationship?
&nbsp
אם התשובה שלילית, אני חושב שהמצב שלו כרגע הוא קרוב ליחסים 'מרחוק'. כלומר, גם כאן אין לך מה להישאר.
מילא היית אומרת שזה אמור להשתנות עוד חודשים, חודשיים, שלושה וכו'... אז מילא. אבל את טוענת שהוא יהיה מותש מהחיים בשנים הקרובות. כלומר, זה עצוב, זה באסה, זה דמעות, אבל מה הדילמה?
&nbsp
ואם היית מסכימה להישאר איתו גם אם היה נוסע לחו"ל אז הנה, את במצב דומה, רק קצת יותר טוב מחו"ל.

אייבורי

New member
מבאס

&nbsp
נראה לי שהרעיון לשיחת יחסינו לאן, הוא רעיון רע מאד.
&nbsp
העיצה של גארוטה נהדרת
&nbsp
ואני אומר, כמה חודשים של קושי ואת נשברת, התמיכה שהוא באמת צריך זאת סבלנות ואורך רוח
&nbsp
ואת החלטת לעשות שפאגט עם הזמן, תמיכה בקשקשת ברשת והגדלת לעשות ולא נעלבת.
&nbsp
אני אומר, עזרי לנער על פי דרכו ולא על פי מה שנדמה לך.

נוסעת27

New member
כן.. בכל מקרה זה נגמר.

הפרידה הגיעה דווקא ממנו. לא עשיתי שיחת יחסינו לאן, אבל כן הרגשתי ריחוק מאוד גדול ממנו בחודש האחרון אפילו יותר מקודם שגם אז הייתה תקופה קשה אז כן אמרתי לו שאני רוצה להגיד לו כמה דברים.
הוא בא, אמרתי לו שהייתי צריכה קצת לחשוב ואני מבינה שהוא עובר כבר הרבה זמן תקופה מאוד קשה ואני רוצה ומוכנה לגלות אורך רוח ולעבור את זה איתו, אבל אני כן צריכה לדעת שהוא רוצה את הקשר, כי אני מרגישה קצת באפלה, גם אם הוא לא מסוגל כרגע לתת מעצמו (או לתת לעצמו לקבל ממני), שלפחות אדע שיש רצון, גם אם אין יכולת כרגע.
הוא בא לפגישה מתוך כוונה להיפרד מסתבר (עוד לפני שידע מה אני רוצה להגיד), אמר שהוא מרגיש שמשהו השתנה אצלו בחודש האחרון בנוגע לקשר שלנו. לא ידע להסביר אם זה בגלל הקשיים האובייקטיבים שהוא עובר או שיש פה גם בעיה בקשר. אמר שיש לו רגשות, אבל מרגיש שמשהו השתנה אצלו. (למרות שבימים לפני כן הביע התעניינות גדולה מאוד ורצון להתראות, כל מני מסרים סותרים).
הוא היה מאוד אמוציונלי. ממש שבר כלי, מפורק הרבה יותר ממני. היה לו ממש קשה, אמר שבחיים לא הרגיש ככה בפרידה.כל הזמן רק חיבק ונישק וקירב אותי. זה הרגיש מוזר, מן ניגודים בין דברים שהוא אומר ובין איך שהוא התנהג. ניסתי לבדוק אם יש מקום בכל זאת לתת לזה הזדמנות ולא לעשות החלטה פזיזה ואמוציונלית ואמרתי לו שאפשר לפני ששוברים את הכלים לעשות הפסקה אפילו של איזה חודש, לקחת אוויר להתאוורר, שכל אחד יעשה חושבים, שהוא יעשה קצת סדר בכאוס של החיים שלו בלעדי ויוציא אותי מחוץ למשוואה, ושנחזור לבדיקה מחודשת. מבחינתו הוא לא מאמין בהפסקות או בלעשות חושבים... זה לחתוך או לא לחתוך, אין באמצע. הרגשתי מהשיחה איתו שהוא בדיכאון, אמר שהוא מרגיש אדיש לעולם.
לצערי הוא באמת לא אדם שאוהב להישען. אוהב לעשות הכל לבד ובכל הכוח. אז במקום שהקשר שלנו יהיה מקום של מנוחה והישענות הוא הפך לעוד נטל, עם כל המאמצים שלי לתת לו כמה ספייס שאני יכולה מצד אחד ולנסות לתמוך כמה שאפשר מצד שני וכמו ששירה אמרה- להסתפק בפירורים בתמורה. (והייתי מוכנה להמשיך ככה עד יעבור זעם, אבל מתוך ידיעה שיש כאן רצון הדדי). ברור לי שלא כל אדם אוהב להישען, אבל זה יצר מצב שלא משנה כמה אורך רוח גיליתי למצב הפכתי לעוד מעמסה.
&nbsp
עצוב.. אבל זה מה יש..
&nbsp

אייבורי

New member
אכן עצוב ומבאס

&nbsp
אני מניח שמרבית הגברים שונאים להשען (או מרבית הגברים שאני מכיר)
ולא מעט נשים שחושבות שהן סובלניות ונותנות ותומכות, יוצרות בסופו של דבר מעמסה.
בכל מקרה, כרגע את צריכה להתאבל על הקשר שמת, על האהבה שלא שרדה
ויהיה מספיק זמן לחשבון נפש.
&nbsp

למעלה