ועכשיו: קסאמים ביו"ש!

רונאל1

New member
שמענו על ההוכחות של ליצני הימין

אתה בטח מתכוון למסע השקרי שניהלו המתנחלים תוך ציטוטים שקריים של צה"ל כאילו צה"ל קבע שההתנתקות היא פרס לטרור ומסוכנת לישראל. בינתיים רק שמעתי את הרמטכ"ל מדבר על זה שאפשר להגיע להסדר שלום עם הסורים תוך ויתור על כל רמת הגולן. אני חושב שלכל טמבל ברור (למעט לך) שלא 75% מהפיגועים יזומים או מבוצעים או כל פועל דומה, ע"י החיזבאללה. כשאני אשמע את ראש אמ"ן או הרמטכ"ל אומרים את זה נדבר על הוכחות.

זה היה היום בעמוד הראשי של ויינט

וכל המדינה ראתה (אולי חוץ ממך). אפילו לדברים שכתובים שחור על גבי לבן אתה מתכחש. רונאל, זה מאוד מבדר, אבל באמת תנסה פעם אחת להיות רציני. בקשר לדברי הרמטכ"ל, אפשר גם להגיע להסדר שלום עם כל מדינה תוך ויתור על כל הגליל והנגב. אז מה, זה אומר שנעשה את זה??

רונאל1

New member
כל המדינה לא ראתה כלום. אתה ראית.

"המדינה" ראתה עוד ידיעה מתוך 200 ביום שעברו "בעמוד הראשי של וויינט" (התשקורת סמולנית? נראה לי שאתה עם ההטיה שלך יותר גרוע מהם). "המדינה" ראתה קצין אנונימי שטוען את הטענה המדהימה הזאת ש-75% מהפיגועים בשומרון נעשים בחסות החיזבאללה. להזכירך בין הקצינים האנונימיים של צה"ל שירת פעם גם אפי איתם מנהיג המפד"ל ועוד כמה פוליטיקאים ימנים, חלקם בחיים וחלקם ז"ל. מעניין למה ראש אמ"ן והרמטכ"ל לא אומרים זאת (ורצוי גם אם יגידו אי פעם אז לא בשבוע של העברת תקציב הבטחון).

ardata

New member
האם שדרות בוערת

בקושי עברו שבועיים מאז צהל עזב את בית חנין תמורת הפסקת שיגור הקאסאמים. היום תמונית קשות בטלוויזיה. רק תזכורת לאמינות ההסכמים עם הפלישטים. אחים משדרות תבקשו מאלוף ההיתנתקות השכן שלכם בעל החוה לכלול גם אתכם בתכנית הפינוי. עם הדולרים שתקבלו תוכלו לקנות דירה ברמת אביב ליד ביתם של האליטות השמאלניות.

גם כן ליכוד. אם היה ליכודניק אמיתי

בשלטון, שדרות ממזמן כבר לא הייתי חוטפת קסאמים.

רונאל1

New member
בלבלת אותי. ביבי, מופז, לבנת וסילבן

הם חבורת שמאלנים שהצביעה בעד ההתנתקות?! אז הם לא ליכודניקים? אני כבר לא מבין איזו מדינה אתם מנהלים בדיוק.

הם לא עומדים בראש הליכוד.

ואין שום קשר עכשיו להתנתקות- אם היה ליכודניק אמיתי בראשות הממשלה, שדרות לא הייתי חוטפת קסאמים. ליכודניק אמיתי לא היה מפחד מכמה כלבים נבחנים כמו שריד או ביילין או מצנע והיה מחסל חיש מהר את הקסאמים הללו.

הם לא עומדים בראש הליכוד.

ואין שום קשר עכשיו להתנתקות- אם היה ליכודניק אמיתי בראשות הממשלה, שדרות לא הייתי חוטפת קסאמים. ליכודניק אמיתי לא היה מפחד מכמה כלבים נבחנים כמו שריד או ביילין או מצנע והיה מחסל חיש מהר את הקסאמים הללו.

למעלה