ועכשיו: קסאמים ביו"ש!

אריק ל

New member
ועכשיו: קסאמים ביו"ש!

ידענו שזה יקרה, השמאל סרב לקבל זאת, אבל הנה, בכל זאת - קסאמים ביו"ש. עכשיו מה ימנע מקסאם ליפול על ירושלים? על ת"א? על חיפה? על מודיעין? איך תעזור לנו גדר? איך נסיגה חד-צדדית לקווי 67' תעזור לנו? איפה הראש?

איזה ראש? שלך? הוא לא במקום

למרות שכל צה"ל "יושב " עליהם וגם השב"כ ( והם מצליחים לא רע ) ולמרות המחסומים שמנעו גישה לעיר הם הצליחו לשטות בכוחות הביטחון שלנו אז תפסיק לבלבל את כל העולם זו השיטה שלך שלא עובדת

אריק ל

New member
חחחח ../images/Emo151.gif ../images/Emo163.gif - ואני מניח

שבריחה מעזה לקווי 67', כלומר השיטה של השמאל, תעבוד מעולה כדי לעצור קסאמים.

MS6

New member
מה אתה לא יודע??

כשיראו לחמאס ולג'יהאד ולכל שאר ארגוני הרצח את הנייר של ההסכם הם יגידו "אה.. יש הסכם.. טוב אז הסכם צריך לכבד".

רונאל1

New member
לא תהיה מוטיבציה לשלוח קסאמים

כשתהיה מדינה פלסטינית בדיוק כמו שלחיזבאללה אין מוטיבציה לשלוח קטיושות מלבנון לישראל ואכן חלה ירידה של מעל 95% בקטיושות מהצפון. גם ביו"ש המציאות תנצח את הקסאמים.

MS6

New member
כן ברור..

כי אז הכיבוש יפסק לא? ואז הם יוכלו לשבת בפלסטין השלמה ואנחנו בישראל השלמה... הם פשוט ישכחו מכל השאיפות שלהם בנוגע לירושלים, יפו, עכו, הגליל, הנגב.. וכל אותם היישובים הערבים ששוחררו במלחמת העצמאות לא? זה פשוט מצחיק עד כמה השמאל פתאטי.

רונאל1

New member
נכון מאוד.

גם חיזבאללה רצה את עכו, יפו וירושלים. אז רצה. זה פשוט עצוב עד כמה שהימין הסהרורי פאתטי.

the man is back

New member
מעניין שהחיזבאללה קם לאחר הפלישה

ללבנון ורצה להעיף את צה"ל משם. ובניגוד לכך אש"ף קם עוד לפני מלחמת ששת הימים על מנת ל"שחרר" את כל פלסטין. בקיצור קראת בכלל את האמנה הפלסטינית?

אריק ל

New member
אתה שוכח כמה דברים מאוד חשובים

1. החיזבאללה אולי לא יורה עלינו קטיושות (טוב לפחות לא כמו פעם), אבל הוא עוזר מאוד לפלסטינים בפעולות טרור נגדנו. 2. המלחמה של החיזבאללה נגדנו הייתה כדי להוציא אותנו מלבנון. 3. המלחמה של הפלסטינים איתנו היא על כל השטח בין הים לנהר, ולא רק על יש"ע, ואני חושב שההצעה של ברק לפני 4 שנים הוכיחה זאת היטב. 4. גם אם אתה מהנאיבים שעדיין מאמינים שרש"פ או חלק מרש"פ מסתפקים רק ביש"ע, הרי שהחמאס בפירוש לא, ואם אינני טועה - הקסאמים נמצאים בידי החמאס. אני לא מבין אותך - אתה מנסה לעשות רושם של בחור רציני, אבל הפעם יצאו לך ממש שטויות.

רונאל1

New member
חלומות של אתמול...

1. החיזבאללה כמעט לחלוטין לא רלוונטי היום מבחינת ישראל. 2. המלחמה של הפלסטינים היא על מדינה לא על השמדת עם ישראל או השתלטות על כל שטחי א"י השלמה. ההצעה של ברק לא הוכיחה כלום. המציאות תוכיח את טענתי. 3. החמאס יכול לא להסתפק ביש"ע אבל תסלח לי שאני בניגוד אליך לא מתרשם. אין לי ספק שאם יהיה הסכם רציני בינינו לבין הפלסטינים החמאס לא יהיה קיים וקסאמים לא יישלחו משם. לכל היותר פליטי החמאס יהיו מפלגה פוליטית אזרחית בפלסטין אבל לא ארגון טרור פעיל משתי סיבות פשוטות: א. לא תהיה להם שום לגיטימציה מהאוכלוסיה הפלסטינית לעסוק בטרור. ב. לפלסטינים יהיה יותר מדי מה להפסיד (מה שלא נכון היום) מכדי לתת לחמאס או לחזיתות או לכל ארגון טרור אחר לפעול נגד ישראל. אני לא רק עושה רושם של בחור רציני.

אריק ל

New member
רונאל אתה מעופף

1. החיזבאללה מאוד רלוונטי מבחינת ישראל, ועצוב מאוד שאתה פשוט מנסה להתעלם מזה שוב ושוב. לא יעזור לך - החיזבאללה מהווה איום על ישראל, וגם מסייע לפלסטינים בצורה ישירה כנגד ישראל. ביום שבו האיום האיראני יוסר, החיזבאללה לא יהיה רלוונטי. כל יום לפני זה - ואתה חי בחלומות. 2. תגיד לי את הזוי לחלוטין או רק חלקית? אם הפלסטינים רצו מדינה, יכלו לקבל מדינה על כ-98% משטחי יש"ע מברק. העובדה שדחו זאת מוכיחה היטב שהם אינם מעוניינים במדינה ביש"ע. וההתעקשות שלהם על החזרת הפליטים לישראל מוכיחה זאת עוד יותר. אתה פשוט מתעלם שוב ושוב מהמציאות. זה אולי כיף לחיות באשליות אבל בינן לבין המציאות אין כל קשר. לפחות תבסס את עצמך. ובקשר למציאות - היא כבר הוכיחה פעם אחר פעם עד כמה אתה טועה. אמרת שירי החיזבאללה לא עושה כלום, שמדובר ברסיסים? נהרג ילד. אמרת שהקאסמים אינם איום - נהרגו ילד וקשיש. המציאות בינתיים מוכיחה שוב ושוב עד כמה אתה טועה. 3. אבל זה בדיוק העניין! אין לנו הסכם עם הפלסטינים, ובמתכונת הנוכחית של נסיגה בלי הסכם - גם לא יהיה. הפלסטינים כאן יוצאים לא מחוייבים לשום דבר. שרון בתמיכת השמאל כבר החליטו שנסוגים חד-צדדית מהשטחים. לא ממש משנה מה יקרה אח"כ - העיקר שנצא משם וזהו. רעיון גאוני מה אני אגיד לך. בלי שום תכנית, רק נסיגה לשם הנסיגה. במצב כזה הפלסטינים לא מחוייבים לדבר והעובדה שלאל-קאעידה הפלסטיני - הרי הם החמאס, יש טילי קסאם עכשיו גם בטווח של ירושלים ות"א, ולא רק אשקלון ושדרות, מדאיגה אותי ורבים כמוני, וצריכה להדאיג כל אדם בעל ראש על הכתפיים. הפלסטינים כבר מזמן הוכיחו שלא אכפת להם להפסיד הכל. הם יכלו לקבל מדינה בלי מרחץ הדמים הזה לפני 4 שנים. כנראה מציק להם שלא מתו מספיק יהודים בדרך. אז היו חייבים לפתוח באינתיפדה הזאת. למרבה הצער - התנאים שלהם היום יותר טוב מאז - לא רק שהם לא מחוייבים לשום דבר, אלא שהם גם נראים כגיבורים לשאר העולם הערבי, כי כמו החיזבאללה, הם הצליחו לגרש את הציונים.

רונאל1

New member
תסלח לי שאני לא קונה את השטויות שלך

1. לא החיזבאללה מהווה איום על ישראל אלא איראן. חיזבאללה על אף התמיכה האיראנית והסורית המשמעותית, הוא גוף שהולך ונחלש בגלל הלבנונים שחזרו להיות ארץ תיירות שיש לה יותר מדי מה להפסיד. 2. תאוריית ה"-"אם רצו יכלו לקבל 98% מהשטח" היא עדיין בגדר תאוריה. זה מעולם לא הגיע למו"מ רציני גם כך. לפני 4 שנים כמו היום לפלסטינים לא היה מה להפסיד. אחרי שיתבססו במדינתם לאחר התנתקות חד צדדית ובשאיפה הסכם בהמשך (אבל גם בלעדיו), לפלסטינים באמת יהיה מה להפסיד והטרור יילך ויפחת בדיוק כמו בלבנון. 3. מציאות ופנטזיה - אני מאחל לכולנו שהצרות של מדינת ישראל בתחום הבטחוני יסתכמו בהרוג אחד מקטיושות ב-5 שנים ו-2 הרוגים מקסאמים בש-3 שנים. נדמה לי אם לא שמת לב שבין קטיושה לקסאם שנחתו בעידן הליכוד נרצחו פה יותר מ-1000 ישראלים!

אריק ל

New member
איזה כיף לרונאל

הוא חי בעולם שבו העננים עשויים צמר גפן מתוק ובנהרות זורם מיץ פטל. תתעורר כבר! 1. החיזבאללה = איראן. האידיאולוגיה של החיזבאללה היא חומייניסטית, מדובר בגוף שיעי קיצוני שמטרתו להלחם נגד ישראל ולהוות נשק בשלט רחוק לאיראנים, כטיליהם עדיין לא מספיק מדוייקים כדי לפגוע בישראל באופו יעיל. החיזבאללה בכלל לא נחלש - ההיפך, הוא נחשב לגיבור העולם הערבי! הלוחמים הערביים היחידים שהצליחו לגרום לישראל הפסדים טריטוריאליים - אפילו נאצר, נסיך העולם הערבי, לא הצליח בכך. ובאמת אין לך חצי מושג מה קורה בלבנון - "ארץ תיירות". הצחקת אותי. נתחיל מזה שאין לבנון עצמאית כמו פעם - יש את מחוז לבנון בסוריה הגדולה. לבנון היא מרכז הטרור מהגדולים בעולם. לבנון היא מרכז הסמים הגדול בעולם - הסורים מגדלים שם שדות אופייטים. לבנון רחוקה מאוד מלהיות מה שהייתה פעם. אם אתה רוצה אתה מוזמן לצאת לשם לתיירות. חחחח. 2. מה זאת אומרת בגדר תיאוריה? זה מעולם לא הגיע למו"מ רציני פשוט בגלל שהפלסטינים לא רצו להגיע למו"מ רציני. ההצעה הייתה על השולחן. אפילו האמריקנים, בפעם הראשונה, האשימו את כשלון המו"מ לחלוטין על הצד הפלסטיני. רונאל אתה ממש לא מבין את הראש והמנטליות הערבית והמזרח תיכונית - "אחרי שיתבססו במדינתם לאחר ההתנקות חד צדדית ובשאיפה הסכם בהמשך" - פחחחח! הפלסטינים לא יחתמו על הסכם אח"כ כי פשוט אין להם שום מניע לעשות זאת, והפעם לשם שינוי הם גם לא ישקרו בטענה כזאת. ישראל פשוט יצאה (מבחינת הפלסטינים - כי הטרור שלהם ניצח אותנו), בלי הסכם, ולכן הפלסטינים לא מחוייבים לשום דבר. לפלסטינים היה המון מה להפסיד לפני 4 שנים - גם מדינה כמעט על כל יש"ע, וגם הצלחה כלכלית ושלטון של הרשות על 95% מהפלסטינים. אני באמת שלא מבין מאיפה אתה מביא את השטויות האלה - כי מה שאתה אומר פשוט לא נכון. נקודה. 3. "עידן הליכוד" - שוב התחלנו עם השטויות האלה. הייתה ממשלת אחדות כשהעבודה הייתה אחראית על תיק הבטחון כשלשרון אסור להתקרב לתיק הזה. ואני ממש לא מאחל שיפול שום קסאם על ראשינו - אל תשכח שירושלים ות"א אינם שדרות - מדובר במקומות הרבה יותר צפופים ובטווחים דומים לשדרות. מטח של 20 טילי קסאם על ירושלים או ת"א יגמר הרבה יותר גרוע ממטח של 30 טילי קסאם על שדרות.

MS6

New member
וכשזה יגיע.. מעניין אותי מה יאמרו

השמאלנים. האם הם שוב יאשימו את ישראל או שהאסימון כבר יפול להם. משהו שאני לא מצליח להבין בכל תולדות הסיכסוך הזה אצל השמאל הישראלי זה שעד כמה הם מזלזלים בערבים?? הם הופכים אותם לכאלה קטנים וטפשים כשהם קובעים בבטחה שאחרי שיחתם הסכם ותקום מדינה פלסטינית, הפלסטינים פשוט ישכחו מכל השאיפות הטריטוריאליות שלהם.. כאילו לא הייתה מלחמת העצמאות ולא הייתה מלחמת ששת הימים, כאילו מלכתחילה השאיפה שלהם היא הקמת מדינה פלסטינית בשטחי יש"ע. וכל המפות שהם משרטטים, וכל ההבטחות על מיליון השאהידים באל קודס פשוט ישכחו. הסיכסוך לטענתם פשוט מאוד, ומולנו אוייב טיפש שרק רוצה מדינה, לכן מה שיקרה אחרי ה'שלום' זה שהשמאל ישיר כמה שירים על יונה עם עלה של זית והפלסטינים ילוו אותם בקול שני. בשנים האחרונות האידיאולוגיה הציונית אומנם גוועת. האמת היא שאין הרבה אידיאולוגים בינינו, וכשהגענו אל המנוחה ואל הנחלה שהיא הקמת מדינה, בתקופה האחרונה בתולדות עמנו (שהתקופה האחרונה אגב היא אחת התקופות הטובות ביותר בתולדות עם ישראל (אני מדבר על החמישים שנים האחרונות) וכל אותם בכיינים שאומרים שאף פעם לא היה גרוע יותר פשוט אומרים שטויות ואני מציע להם להתחיל וללמוד על ההיסטוריה היהודית ועל תקופות גרועות באמת) רבים מאיתנו החלו להרגיש שבעים והחליטו שעלינו להסתפק במה שיש. אבל עדיין הימין לא גווע יחד עם האידיאולוגיה.. ולמה? בגלל שהיום יש בעיה רצינית מאוד שרבים כבר שמו לב אליה והיא: כשיחתם הסכם וכשתקום מדינה פלסטינית עדיין לא נחיה פה בשלום. עומד מולנו אוייב נחוש וחזק, חדור אידיאולוגיה ורצון 'לגאול אדמות' ואני חושש שהידברות, דו-קיום ומסיק זיתים משותף לא ישנה את אופיו.

MS6

New member
אין לך איזה עשב לעשן עכשיו?

או איזה מסיק זיתים להשתתף פה?? בטח שאני ציוני ובוא לא נעשה את ההשוואה ביני לבינך מבחינת ציונות.. או שעכשיו תתן לי אחת מההגדרות של ציונות לפי תנועת יח"ד הפרו-פלסטינית.. חח "לדעתי ציונות זה להגיד די לכיבוש" או "לדעתי ציונות זה לגרום לאהבה בין שני עמים". פאתטים. אם אי פעם הערבים יזכו, אחרי המאמצים העילאיים של תנועת יח"ד, לשלוט על כל שטחי ארץ ישראל (ביניהם מדינת ישראל) אני בטוח שנזכה להרבה נחת ושלום, והרבה גילויי אהבה בין העמים לא? אני כבר יכול לתאר לעצמי איך חוקי המזרח התיכון הנוקשים ישפטו את היהודים המתייפיפים.

../images/Emo41.gifהחיזבאללה אחראי ל- 75% מהפיגועים

75% מאירועי הטרור ביהודה ושומרון נוהלו באחריות החיזבאללה (קישור למטה). אז רונאל, תעשה לי טובה, ותתעדכן קצת במצב האקטואלי לפני שאתה מדבר על דברים שאולי היו נכונים לפני 3 שנים.

רונאל1

New member
75% חיזבאללה, 56% חמאס, 39%

החזית העממית, 76% החזית הדמוקרטית, 99% הג'יהאד האיסלאמי ו-46% התנזים. תתעדכן קצת באקטואליה לפני שאתה מביא קשקושים מפי קצין אנונימי.

../images/Emo6.gif הנסיונות שלך להתעלם מהמציאות

כבר ממזמן נהיו מבדרים ביותר. אתה חושב שאתה תמיד צודק. אפילו כשמגישים לך את ההוכחות לטעותך על מגש של כסף, אתה תמשיך לטעון שאתה צודק.

למעלה