ועכשיו,משהו ארוך

ועכשיו,משהו ארוך

אז ככה:כל הסלבריטאים שהופיעו בסדרה. בגלל שזו חידה ארוכה,חילקתי את זה ל-4 קבוצות: 1.סלבריטאים ששיחקו בתפקיד עצמם. 2.סלבריטאים ששיחקו בתפקיד של דמות אחרת. 3.סלבריטאים ששחקנים אחרים שיחקו את הדמות שלהם. 4.סלבריטאים שבכלל לא ראו אותם,אבל הם היו חלק מהעלילה. נא לשרשר את הדוגמאות לקטגוריה המתאימה.

ואני אתחיל

עם כמה דוגמאות מכל קטגוריה: 1.בט מידלר,קית´ הרננדז. 2.אני לא זוכר מי זו היתה,אבל זו מישהי מפורסמת-"אשתו" של ג´רי(בפרק שבו הוא מקבל הנחה מהמכבסה). 3.סטיינברנר,פיטרמן(נראה לי שאלה כל הדוגמאות בקטגוריה הזו,לא?) 4.קנדי ג´וניור(בפרק "ההתערבות"),ג´ון וויט.

בעצם כשאני חושב על זה

גם קנדי עצמו מתאים לקטגוריה הרביעית(מקלות הגולף). טוב יש לי עוד הרבה דוגמאות,אבל אני אשאיר לכם...

tuchi

New member
זה לא נח ככה

אז בוא נחלק את זה ל4 שירשורים חדשים

tuchi

New member
לי יש כמה

ג´יי לנו ואני לא זוכר איך קוראים להם אבל.. הם הופיעו באותו פרק, האלה שג´ורג´ דיבר איתם...הזה מפרקליטי משהו..ומשהו עם בר... אממ..
לא משנה..

אם כבר הזכרת את ג´יי לנו

אז יש גם את דיוויד לטרמן(המממ... ראו אותו? אני לא בטוח שהוא שייך לקטגוריה הזו),ויש עוד מנחה מפורסם שהופיע בפרק הסיום.

עידו17

New member
כמה שמות

קורבין ברנסן מפרקליטי ל.א וג´ורג´ ונדט מחופשי על הבר (השניים שג´ורג´ פגש מאחורי הקלעים של ג´יי לנו) דני טרטבול (שחקן בייסבול מפורסם) בט מידלר קית´ הרננדז מל טורמה ("הוולווט פוג") ג´יי לנו רקל וולש הרלדו ריברה מריסה טומיי

tuchi

New member
סלבריטאים ששיחקו בתפקיד של דמות אחר

לשרשר לפה..

subzero

New member
זאת ששיחקה את אישתו של ג´רי היא

ניראה לי, ממש לא בטוח, 50% שהיא מוניקה מfriends

עידו17

New member
נכון, זו היא, ועוד כמה

יש את ג´יימס ספיידר ואת ג´אד ריינולדס (הקלוס טוקר) ומר מנדלבאום (נו, ברח לי השם שלו)

עידו17

New member
צודק

אם אני זוכר נכון, הפרק עם הקני רוג´רס צ´יקן הוקדש לו. זוחל...?

Carpet Crawler

New member
לא...

קני רוג´רס היה בעונה 8, וברידג´ס המנוח הספיק להתארח בעוד פרק בעונה 9 לפני שהיה מנוח ("הדם"). הייתי שמח לנחם אותך בכך שפרק קני רוג´רס הוקדש לזכרו של מישהו אחר ואולי בגלל זה התבלבלת, אבל הוא לא
למעשה, קני רוג´רס (או בשם הפרק "The Chicken Roaster") צולם ושודר עוד לפני "הפצוע האנגלי", שהיה הפרק הראשון מבין השניים בו התארח ברידג´ס. הפרק שהוקדש לזכרו היה "הצריבה" ("The Burning"), אחד הפרקים האהובים עליי בעונה 9 ובכלל (עם הזיווה של קרמר, ובסופו של דבר גם של חברה של ג´רי, והאמונה המפתיעה של פאדי. אה כן והפרישה של ג´ורג´ בשיא). הזוחל.

עידו17

New member
סלבריטי...?

רגע רגע, יש הבדל בין דמות שהתארחה על תקן סלבריטי, כמו אלה שהוזכרו, לבין שחקנים שהפכו לסלבריטאים לאחר שהופיעו בסידרה. האטצ´ר היתה שחקנית די אלמונית בזמן שהתארחה, בדיוק כמו ההיא מ´ג´ק וג´יל´ למשל, או ההיא מ´סקס והעיר הגדולה´ - אז היא לא ממש עונה להגדרה. ולזוחל - בנוגע לתיקון על לויד ברידג´ס, יש לי רק דבר אחד לומר לך -
!

למעלה