ועכשיו כשאין שמיים ..

ה מוזה

New member
ועכשיו כשאין שמיים ..

רק עננים של חוסר וודאות לפעמים משפט מתוך שיר נחרט בראש היתה לי מחשבה משונה קצת היום היא התחילה במילים .. "לו רק יכולתי לפרום מילים" כמו שפורמים חוט של רקמה כשטועים , פשוט שוזרים מחדש לו הייתי יכולה לפרום מילים יש הרבה טעויות שהייתי מתקנת שוזרת אותן מחדש או שאולי .. לא שוזרת אותן כלל . אז איך כותבים מכתב כשהכתובת לא ברורה בכלל אולי כותבים לחוסר וודאות כן, נראה לי מתאים הנמען הזה עבור : מר חוסר וודאות חוסר יקר , כמה שהייתי רוצה שתפנה מעט מקום לוודאות כי החוסר ממלא את חיי , לא שאני מתלוננת חוסר וודאות לפעמים זה נחמד ,ממריץ את הדם אבל ,די .די כבר להיות קיים כל הזמן .. זה כמו לצעוד על פני תהום בערפל כבד בחבל ארץ זר ולא מוכר חוסר וודאות ..היכן התהום והיכן קרקע מוצקה ומה עלי לעשות ומה עלי לא .. ערפל של אי וודאות אירוני , אי וודאות .. אי של וודאות הוא אי וודאות אז אני רוצה אי . אי קטן שאוכל להיות בו בוודאות שאדע ..שאחוש..שאראה ..שארגיש בוודאות . רק אי קטן זה הכל , אתה יכול להיות מסביב ים של חוסר וודאות אבל תן לי אי פנימי קטן של וודאות .. מקום בו אוכל לשזור לעצמי דרכים ושבילים מבלי להסס .. מבלי לנסות כל הזמן לראות דרך ערפל ואם לא הבנת עד עכשיו מה אני רוצה זה אולי ..כי אני בעצמי לא יודעת מה אני רוצה .ואתה אשם . טוב שיש את מי להאשים אם לא היית קיים , הייתי צריכה להתמודד עם הרקמה שלי ואי אפשר לפרום רקמת חיים . מה יש שם מעבר לעיקול? מה יש שם מעבר לחושך ? מקווה ששם יש אי של וודאות כי לשם אני רוצה להגיע , לאי וודאות . * פורמת שוזרת מהרהרת *

moran500

New member
../images/Emo60.gif סתם התחשק לי מר שבלול :) )

אהבתי "אי של וודאות הוא אי וודאות אז אני רוצה אי " זה מה שכולנו רוצים... גרמת גם לי להרהר =)

ה מוזה

New member
יו.שבלול . אם שקיעונת תואיל לבוא

היא תעיד מה אמרתי לה רק אתמול על שבלולים .
.....
......
אין מקריות בעולם...מדהים ...

moran500

New member
טלפתיה בין חברי הפורום? תעלומה!

"דבר אינו קורה במקרה. יש סיבה לכל. ייתכן שהמח שלך אינו תופס את הסיבה. אך ליבך יודע. ליבך תמיד יודע" (מספרי רומח הדרקון) אכן אין צירופי מקרים בעולם

sunset*

New member
מישהו קרא לי לי? ../images/Emo9.gif

חח מוזי אתמול אמרה... שהיא אוהבת שבלולים...ושהיא "נדבקה" לאייקון... אני עניתי....שאני מאוד אוהבת אסקרגו
בוקר טופ לכולם~!

משהו שכתבתי פעם ומילותיה של מוזה

הזכירו לי אותו.. הלב ריק הלב ריק מתכנים, ריק ממחשבות, ריק מאהבות וריק מאנשים. נדודי שינה עוברים עלי בריקנות. מתהפכת מצד לצד ללא תחושה או הרגשה חושבת על המחר. זה סימן חיובי כי "מי שרואה בעיני רוחו את עתידו" הוא לא מי שחושב על מוות ועל אובדן. אבל זה לא נכון, אני חושבת על המחר מנקודת מבט שונה. אני חושבת על החובות ודואגת לחברות. לא חושבת על עצמי, על "מי אני"? ו"מה אני"? כי אלה דברים שישארו בגדר הלא ידוע תמיד. רוצה לישון, להירדם ולא להתעורר לעולם. אבל לא יכולה החובות לא מאפשרות. נמאס לי, נמאס לי מהכל! למה אני צריכה לדפוק חשבון לכולם. אז אני יעשה פעם אחת, ראשונה ואחרונה, משהו בשבילי, משהו אגדי. אבל הבטחתי לו. הבטחתי לו שלא. מה לעשות? האם לרמות? לא! תמיד שיחקתי משחק הוגן אז גם הפעם לא ארמה! חוסר השקט לא מאפשר להמשיך הלאה... אני רוצה למצוא את התשובות, את הפתרונות למצב הזה שאני בעצמי לא יודעת להגדיר אותו. אני רק יודעת שאני לא יודעת. רוצה אבל לא מצליחה. חוסר הצלחה היא שגרמה לכל המצב הזה. אם דבר וחצי דבר שעשיתי לאחרונה היה יוצא כמו שתכננתי אז אולי לא הייתי כותבת היום את המילים האלה. אני עייפה ולא מצליחה להירדם. זה סותר את כל הדעות שאומרות שכדי להירדם צריך להראש יהיה נקי ממחשבות. כי הראש ריק, ריק מהכל והעיניים פקוחות. **** מוזה, יש בתוכך אי של וודאות ועליו שוכנים הכתיבה שלך, התבונות שלך, האישיות המדהימה שלך. מה שנותר לאי הזה, זה רק לגדול ולצמוח ולהגיע למימדי שלמות. נותר לו להוסיף בכל יום משהו, משהו ממך, משהו שלך לאוכלוסיה שהוא מאכלס עד שבסופו של דבר חוסר הוודאות שבך יקטן עד כמעט בלתי נראה (משהו צריך להישאר, לא
) איך את יכולה לתרום לגידול הקיבולת של האי שלך
על ידי זה שלא תלחצי וצני לזמן לעשות את שלו. לבנות את האי שלך ולהכין אותו לקליטת מידע וודאי נוסף.

ה מוזה

New member
"אני רק יודעת שאני לא יודעת "

אהבתי את המשפט הזה יש בו כל כך הרבה
לתת לזמן לעשות את שלו .. *גרגרים בשעון החול* יש משהו מרגיע בגרגרי חול ויש משהו מלחיץ בזמן .. תודה ,יוני ..

למעלה