ועכשיו חבר´ה,

סיון b

New member
ועכשיו חבר´ה,

למסורת שלי - ברכת הבוקר טוב הידועה..... אז בוקר מצוין לכם! שיהיה לכולכם יום נפלא! אני במצב רוח טוב היום..... הידד! אוהבת, סיון

rubber duck

New member
יאללה חייב לעוף -היום עושים

שופינג טיסנאותי
אני מזה משעמם
יום נהדר סיווני אורלי דיויד סאני שני שם-ים אין לי שם ואיש ללא תכונות וכל מי שלא נקבתי בשמו יראה עצמו מוכלל
אז ביי לעכשיו ואחוזר מתישהוא
שרון

taliv

New member
ה יי גם אני פה ../images/Emo10.gif

תגיד, מה לך ולטיסנאות? זה המקצוע שלך, או מה?

taliv

New member
מה איתך?

שרשרתי לך אתמול הודעה שתתקשרי אלי. למה את לא? אני תמיד כאן אבל לא תמיד היה ליזמן להגיב. סיווני, אני קראתי את כל מה שכתבת ויש לי המון מה להגיד לך. אני מרגישה שזה לא מתאים לי לכתוב את כל זה כאן ולכן אני רוצה לדבר איתך. יש לנו המון במשותף ואני כבר עם חצי רגל בחוץ. אז.... תתקשרי. תליב

סיון b

New member
תליב

מתוקה, רק היום ראיתי את ההועה שלך, אבל לא יכולתי להתקשר כי אני בעבודה... אני אתקשר אליך כנראה יותר מאוחר. עצה אישית - להבא אל תפרסמי כאן מספר טלפון שלך, כי לכי תדעי מי יתקשר אליך... לטובתך! אני אהיה איתך בקשר. אני חושבת שאני יודעת מה את רוצה להגיד לי, ואני שמחה שאת לא עושה את זה על גבי המסך.... נהיה בקשר, סיון

rubber duck

New member
היי חזרתי

וכן טיסנאות נכון להיום זה המקצוע שלי
וכיף לי
שרון

אורלי_ל

New member
אחרת היום... מה קרה השעון לא צלצל?

לכי תרשמי אצל המנהלת. אה, אופס, בוקר טוב! אוהבבת אתכם.

סיון b

New member
אורלינקה,

לא ידעתי שעוקבים אחרי..... אולי אני צריכה להתחיל להחתים כרטיס בפורום... פשוט היו לי כמה דברים לעשות... נכון שאורלית סולחת לי??? אוהבת אותך המונים! (וגם המונות). סיון

soulbird

New member
הינני כאן

כלבתי הנהדרת קמה היום בבוקר עם צליעה ברגל האחורית עם לא יעבור ניקח אותה לוטרינר. מיסקנה שלי אמא דואגת

rubber duck

New member
הצליעה תעבור - תני לה זמן

ונהכי חשוב תפנקי את הכלבה כי כלבים אוהבחם פינוק
שרון נ"ב מה שלומך - מקווה שהכל בסדר

סיון b

New member
לציפור נפש....

גם אני אוהבת פינוק..... אולי תפנקי גם אותי???? שלחי לי כאן איזה חיבוק או שניים.... סיון <סוחטת בכוח>

סיון b

New member
יווווו אורלינקה,

איזה ממי של אמא!!! סתאאאם..... אבל את חמודה. ואת עדין אוהבת אותי..... ייייייישששששששששששש !!!!!!!!

למעלה