ועכשיו חבר´ה,

שם ים

New member
עוד פעם?

בכוח רוצה לריב. כבר דיברנו על זה. חוץ מזה היא מזכירה לי את אופליה. ועכשיו אני שוב פעם בוויברציות נטישה...

soulbird

New member
היי אני לוקחת אותה לוטרינר

למה שתיסבול המיסכנה ופינוקים ? היא מקבלת די ויותר . מחר אני הולכת לאטליז לקנות לה עצמות

שם ים

New member
מה עצמות?

תשקיעי בי קצת. מה עם דוגלי בטעם חרא מעושן? אני יעלב. הנה אני מתרפסת, נישכבת על הבטן. רוצה חיבוק שעיר??? ואם כבר וטרינר, מקווה שזה יהיה משהו טוב, ולא איזה אחד שעשה את ההתואר שלו בגרוזיה. טוב, אני רואה מיצי שניכנסת למלונה שלי, אני הולכת להציק לה, למשוך לה בשפם. הב הב. אני כלבה צפונית, עם פאן בזנב, וסרט ורוד. אתמול הלכנו, אני והכלבה השכנה, לקניון רמת אביב, עצם בטעם מרשמלו. יאמי.

soulbird

New member
ראית פעם כלב זאב עם סרט

ורוד? מיסכנה הייתה בוטרינרית (אישה חמודה אוהבת חיות) קיבלה זריקה . מסתכלת עלי בעיני עגל שאי אפשר לאמוד ביפניהם. היזמנתי לה עצמות באטליז פינוקים בשפע אמא דואגת

~דויד~

New member
היי לכולם

היום שלי התחיל במפגש לוחמים. לא אלעיט אתכם בתיאורים רבים, אלא רק רציתי לומר שטיילנו לנו עם מזון לחתולים וחיפשנו חתולים רעבים, וזה היה פשוט - כ י י ף - א ד י ר ! ! !

~דויד~

New member
היי לכולם

היום שלי התחיל במפגש לוחמים. לא אלעיט אתכם בתיאורים רבים, אלא רק רציתי לומר שטיילנו לנו עם מזון לחתולים וחיפשנו חתולים רעבים, וזה היה פשוט - כ י י ף - א ד י ר ! ! !

rubber duck

New member
מקווה שנהנייתם ../images/Emo13.gif

רציתי לבוא אבל יש גם עבודה בפעם הבאה אצטרף שרון

rubber duck

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo39.gif

חתול|
חתול|
חתול|
חתול|
חתול|
חתול|
בקיצוטר היה ........ שרון

למעלה