ועכשיו גם הרדיו.

shemesh22

New member
פסיכולוגיה שלמה

יש על עניין החשיפה של ילדים בגיל 4-5 לחיים ולמוות ולמה שבינהם. פילוסופיה שלמה על אגדות העמים (מהימים שלא היתה תקשורת) כל זה בשביל להכין את הרכים המקסימים האילו לחיים, כדי שידעו שיש גם דברים רעים ככה בהדרגה לאט לאט, כדי שזה לא יפול עליהם כרעם ביום בהיר ויגרום להם לטראומה הרבה יותר גדולה אחר כך. חוץ מזה זו מלחמה אבודה מראש למנוע מהם, הרי אי אפשר לגדל אותם בבועה נכון? הסטיק היה יאמיייייייייייי:)

shemesh22

New member
כן סיפור עצוב...

לא לספר לילדים. איזו פרה שלא שמעה על האגדה וחיו באושר ואושר... וככה היא הגיעה אלי לצלחת:)

יש הרבה במה שאתה מעלה...

אני לא מדברת על ה פרסומות שרובם על פדים, וטמפונים וברדיו שהקרינים מרשים לעצמם להתבטא במילים וביטויים גסים ונמוכים גם השירים המאושרים להשמע ברדיו נוראים מזל שהילדים שלי כבר בוגרים לצערי להמנע מטלויזיה בבית לא תפתור אותך תצטרך להפתר גם מהרדיו ושלא נדבר על המחשב שפרוץ לכל אתר והגרוע מכל מספיק להיות עם חבר או חברה כדי להגרר ולהתדרדר בקיצור כהורים עלינו לתת בסיס חינוכי טוב כדי שלילדנו יהיו שורשים מוצקים לשמור על אישיות ולא להסחף אני שמחה שבניי עמדו על עקרונותיהם לא סגריות, לא נרגילות, לא קעקועים, ולא עגילים, אולי לרבים כאן זה קול בשבילי זה קו אדום והעובדה שהם מתפתחים נוגעים בחיים בלעדיהם בקיצור אין בידינו למנוע מהם אלא להחדיר להם את עמדתנו מה טוב וחיוני ומה שלילי וחסר ערך

ברור,

אין שום סיכוי שאצליח "למנוע " מהם. מה שאני מנסה זה כמה שפחות לחשוף אותם לדברים השלילים האלו , כמו אלימות.

ערסlight

New member
הרב המוסרי הדומם [כמעט]

קודחים לנו את המח בפרסומת ללא הפסקה. ברדיו, בטלוויזיה, בשילוט חוצות, בתיבות דואר, באינטרנט... אנחנו תחת מתקפה מתמדת. זה המחיר של התרבות שלנו. ככל שהפלישה מתרחבת... אנחנו מגדלים עור חסין נגדן. עניין של אימון. [מישהו זוכר את הפרסומת פה בדף הזה?] דווקא הפרסטומת שאתה מתלונן עליה מביאה מידע שימושי. פעם הבאה שיקחו רק כאלה עם 10 שנות עישון. אלא שתמיד יהיו כמוך. בתחילת המאה קראו לכאלה פוריטנים.[אנשים דתיים באופן קיצוני, לוחמים פאנאטיים נגד קידמה מכל סוג, בטוחים שהצדק בכיס שלהם... יש להם את המבט הזה. וכופים דעתם על זולתם] המצחיק שאתה כעת מפרסם אותם בחינם. הבעיה שלי היא דווקא הפרסומות המציקניות. אישית, אני מרשה לך לדרוס את ג.יפית למשל. [במיוחד עכשיו כשהיא עושה חיקוי של פרה]

שלי 9

New member
ההערה על ג. יפית מיותרת

לחלוטין..אבל ממש!!!! לא אהבתי! ואל תגיד לי אין לך הומור..יש לי הומור בשפע ..אבל גם להומור יש קווים אדומים..ויש לו סגנון..

ת'שו כמוני

שונאת טלויזיה..{בזבוז זמן ותחת יפה} אצלי נדיר שהיא נדלקת.. ואם כבר...אז רק במקריי פיגוע או מלחמה...וגם אז...מעט מאוד. לא מאזינה לרדיו..{שונאת רעשים}.. מנטרלת כל מה שמיותר. ובכל זאת...זו בעיה מה שאתה מציע.. אם כך ננטרל אותם מטלויזה, מאינטרנט, מסלולרי, מתכניי לימוד שלא מתקבלים על הדעת לטווח גילאים, מחברה הרסנית ועוכרת, מחברים שמושכים לכוונים אחרים...מהרדיו...ובכלל... ולהיות כל הזמן עם יד על הדופק בפן הזה... זה אומר להפסיק לחיות, לנשום ולהכנס למירוץ בחירת תכנים ולהתחיל לחסום ערוצים..

חושבת

שהרדיון הוא מציאות הטלויזיה~דמיון האמת? רעות חולות. בעיניי ועניינית לגבי הגלולה? הופתעתי לטובה אמש כשזה קפץ לי לאוזן. אולי כי לא שמעתי את הטונציה של המפרסמת אולי כי יש לי טינייג' בוגרת מ 14 15 וראויי שאעדכן אותה ...

סוג של זיהום סביבתי ../images/Emo141.gif

פרסומות זה סוג של זיהום סביבתי, שאתה לא יכול לעצור אותו על סף ביתך, כמו שאתה לא יכול לעצור את זיהום האוויר, זיהום מי השתייה, הכימיקלים במזון ומפגעי הרעש. תעיף את הטלביזיה, תעיף את הרדיו, תעיף את העיתונים ועדיין תפגוש את הפרסומות על שלטי החוצות ובאינטרנט (וגם בנותיך יפגשו אותן שם). הסיכוי היחיד נגד המזהמים למיניהם הוא בהתארגנות ציבורית נגדם, אבל למי יש כח לזה ?

ערסlight

New member
זיהום סביבתי

פרסום הוא בן דוד של חופש המידע ותקשורת המונים. כולנו משתמשים בפרסומת באופן מעשי. נכון, יש בעיה שאם אתה צורך מוצר... הוא מותנה בחשיפה לפרסומת. אפשר לדמיין היום קניות בלי אינטרנט? אפשר לבחור מועמד לראש הממשלה במשטר דמוקרטי? פרסום עולה המון כסף. מישהו היה משקיע אותו אם לא היה יעיל? מה שכן... התמודדות עם פרסומת כדאי היה ללמד בבתי ספר יסודיים. הפרסום הוא סם החיים של הכלכלה המערבית. אם נגיד לא תהיה פרסומת בתפוז... לא יהיה פורום [או שיהיה תמורת תשלום].

L o v e M e1

New member
עד שאתה כבר מגיע לפה לא נתייחס?../images/Emo13.gif

האמת שזו באמת בעיה, התכנים להם נחשפים ילדינו בכל המדיות האפשריות ולא רק, גם בבתי הספר, חנויות ספרים, כמעט כל תחום שזקוק למימון ,לא בוחל בכל דרך לבצע את זממו ובעיקר דרך ילדינו. אבל לא תמיד ניתן למנוע את החשיפה הזאת, ולא בכל מקום ובכל מצב רצוי להיות OVER PROTECTING . אז הילדים שלך לא רואים טלויזיה, לא רחוק היום שהם יבקרו יותר אצל חברים, יהיו פחות תחת שליטה שלכם כהורים, לא ניתן למנוע מהם להיות חשופים לשיחות של שאר בני גילם. אני נמנעתי לחתום על מנוי על עיתון ילדים/נוער כי ראיתי כמה פרסומות של כל מיני שטויות שמפתות את הילדים והם מנדנדים להורים תקנו לי...ל...יש את זה וזה... וכו'. העיתונים מכילים יותר דפי פירסום מאשר כתבות מענינות ועניניות. עצוב, השפה השתנתה, התכנים ירודים וסקסיסטיים, וקשה כהורים להיות כל הזמן בחדר הבקרה כדי לפקח. התכנים הללו לא פונים לאיטיליגנציה, הם פונים למשהו אחר שקיים אצל בני האדם, והמפרסמים יודעים זאת טוב מאוד. לפחות בענין תכנים שפוגעים יש לאן לפנות ולהתלונן ודוקא דעת הציבור כן משפיעה, כמו למשל הפרסומת של מצלמת הרשת של בזק שירדה מהר מאוד.

יערית

New member
יכול להיות

שהקופירטייר של הפירסומת הזו לא היה ממש גאון,אבל המסר שהועבר הוא החשוב ביותר!יותר ויותר בנות לא מתודרכות על שימוש באמצעי מניעה ובכך נכנסות להריון וכמות ההפלות גדלה.מבחינתי זה לא איך העבירו את המסר, מסחינתי חשוב שהמסר יועבר כי למנוע מהן לקיים יחסי מין בגיל צעיר קשה ביותר, אבל למנוע הריון לא רצוי בגילאים האלו חשוב עוד יותר. ועל הדרך

G a v ® i e L

New member
קופי-רייטר

זה אחד שכותב בקפה ? אם כך איך נקרא מי שקורא בקפה. בכל אופן, כדאי שקצת תנחתי, כדי להבין שאנחנו חלקית נשלטים למעשה ע"י פרסומאים ומעצבי דעת קהל, שמשתמשים במין על מנת למכור, לעיתים על סף הפדופיליה, ובמקרה הזה עוד יש להם את החוצפה למכור לנו אמצעי מניעה. מהו יפה ? מה נחוץ ? מה מותרות ? עד כמה אנחנו מחוברים לתפישת מציאות פרטית שלנו, ועד כמה מוכתבים ?

יערית

New member
ואם בא לי

לרחף מתוך אמונה שלי?אז תנחית אותי לתוך חשיבה שלך(ואני מכבדת אותה) שכלל לא תואמת את שלי?מאחר ולא ניתן לעצור את הקידמה או למנוע אותה,רצוי אולי לחבור אליה ולנסות בעקיפין למנוע ילודה או הפלה שלא לצורך בגלל שפיכה כזו או אחרת בגיל הטיפשערה. קופי רייטר זה הבן דוד של קופי ענן.

טוב.. גלגלצ זה כל היום

אבל בבית בד"כ אין רדיו רק דיסקים, וכן אני מאוד מנסה להגביל.. חוץ מבבוב ספוג הדביל!!! הילדים מכורים ואני לא מצליחה להעביר להם שהספוג הזה פשוט עילבון לאינטיליגנציה.. ואז.. אני נזכרת באמא שלי שהייתה אומרת לי אותו דבר ובגללה שכחתי איך נהנים מסתם שטויות, ואיך לצחוק בלי מטרה אינטיליגנטית.. ואני שותקת (לא אחרי שסיננתי שוב אתם רואים את הספוג הזה?). הכל שאלה של מינון, הם לא יראו סרטים של "גדולים" והם לא יראו יותר מדי אלימות אבל אני גם לא מונעת לגמרי.. רק כדי שהם יזכרו שלפעמים כיף להיות סתם דביל..

למעלה