ועכשיו.... ביאליק...
ראשית, תודות שלוחות בהודעה זו לנשמות טובות: js42 ומלאך, על גיוס מילות השיר ``עטור מצחך``. אגב, js42, בשיר של איינשטיין הבית הלפני אחרון מתחיל במילים: ``עטור מצחך זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אלי שיר`` את כתבת: ``ומצחך העטור זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אלי שיר`` האם זהו המקור? או נפלה שגיאה? עכשיו, למשימה החדשה
על הפרק עומד השיר של ביאליק: ``הכניסיני תחת כנפך`` גם לשיר זה קיימת גרסה מולחנת של איינשטיין. אביא כאן את המילים שאני זוכר, ואודה על תיקונים והוספות להשלמת השיר. תודה מראש. הכניסיני תחת כנפך / חיים נחמן ביאליק הכניסיני תחת כנפך והיי לי אם ואחות ויהי חיקך מקלט ראשי קן תפילותי הנידחות ובעת רחמים בין השמשות שחי ואגל לך סוד יסורי אומרים יש בעולם, נעורים היכן נעורי ? ועוד רז אחד לך אתוודה נפשי נשרפה בל___ אומרים אהבה יש, בעולם מה זו אהבה ? הכוכבים רימו אותי היה חלום אך גם הוא עבר עתה אין לי כלום בעולם אין לי דבר
ראשית, תודות שלוחות בהודעה זו לנשמות טובות: js42 ומלאך, על גיוס מילות השיר ``עטור מצחך``. אגב, js42, בשיר של איינשטיין הבית הלפני אחרון מתחיל במילים: ``עטור מצחך זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אלי שיר`` את כתבת: ``ומצחך העטור זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אלי שיר`` האם זהו המקור? או נפלה שגיאה? עכשיו, למשימה החדשה