ועכשיו באנגלית

ועכשיו באנגלית

לא הרבה נשארו פה מאז שפתחתי את הפינה הראשונה, מאז היו 4 פינות שלי ואחת של דורון, כולן אגב בקישורי הפורום, ועכשיו עוד אחת. קבלו גירסא אנגלית ל"עבדים" We used to sit on an Asrpine river In the old familiar place Can’t hear and can’t see like somebody covered our face Very soon the movie will end and The reality is near The picture is blurry and the sound is unclear Because we are all slaves despite We think that we always right We open big mouth and waiting for The next pleasure’s coming Someone controls us like an ill And he commands us how to feel We open big mouth and waiting for The next portion’s coming Take a look at the display window Everything here is for sell And a price note is hanged on us with a nail So what shall we do with this anger? What’ll be with jealousy? Can someone tell me of what, Do all the people want to be free!

המממ

New member
אהבתי מאוד!

גם בגלל שלא נצמדת למילים המקוריות בכל מחיר. אם כי אין על הגרסה העברית ללא ספק
אגב, כותבים SALE. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

המממ

New member
יש לזה?

שתדעי לך שתמיד כששמעתי את השיר הזה התנגן לי משהו באנגלית בראש, ובגלל זה תרגמתי אותו. אפילו פעם שאלתי בפורום אביב גפן וכשענו לי שלא ידוע על גרסה כזו, החלטתי לתרגם בעצמי. האם יש לך את הגרסה האנגלית? אני מאוד סקרנית!

אני כמעט בטוחה שיש../images/Emo194.gif

חח אולי אני הוזה אבל אני זוכרת ששמעתי איפה שהוא "It's the end of the world" חח אני מקווה שאני צודקת

Elfangor

New member
prwesure... let it all out xD

יאר!!! האמת כתבתי כמה גירסאות... בלע, מחברות ישנות אין מצב שאני מוצא, לא ידעתי על קיומה של הפינה אז לא ניסיתי, אולי בקרוב יתחשק לי P: נחמד, אהבתי את הגריסא שלך ^_^

אל תצחקו על האנגלית שלי

עכשיו גיליתי שהוצאתי 134 בבפסיכומטרי! יעני יש לי פטור מאנגלית באוניברסיטה, זאת אומרת שאתם לא יכולים לדבר איתי על זה, נה נה בננה

למעלה