ועידת נוער

ועידת נוער

יש לי שאלה לאחראים ולמארגנים שבינינו. מתי הפגישה הבאה? אנחנו חייבים להתעדכן בכל מיני דברים כדי שנדע איך להמשיך הלאה. למשל, אני ראש הצוות פוליטיקה ונפגשנו לפני איזה שבוע ומשו והעלינו שאלות לדיון שנענה עליהם בק', נקודות חשובות שנרצה להתמקד בהן, דברים להוציא עליהם חומר ולאיזה כיוון נרצה למשוך את זה בערך. אבל לפני שאנחנו יכולים להתקדם הלאה, אנחנו חייבים לדעת על הק' הראשונים שמדברים על יישור קו והסקת מסקנות, הק' שיש לכל הקבוצות. רק אחרי שנדע מה הם נדע מאיפה להתחיל, או יותר נכון להמשיך. אז מארגנים... לתשובתכם. אגב, גילי, בשבוע הבא יש לגרעינרים סמינר כל השבוע, אז אי אפשר להיפגש בכלל.

לכל בוני הועידה!

אני בן ואחראי על הצוות של מיקום הנוער בבני המושבים. גילי דיברה איתי ואמרה ששוריין התאריך 21.1.05 לפגישה כללית שתעסוק בין השאר ביישור הקו ביום הראשון וגם בצוותי רוחב, כך שה-21 הוא כנראה התאריך המיועד. דבר שני, קראתי שאמרת שאת לא יכולה להתקדם הלאה ללא הק' הראשונים. נכון, יש קשר בין הק' הראשון לשאר הק'ים אבל בכל זאת נסו לבנות מערך של יום שלם או יותר, סדרה של ק'. כך הצוות שלי עשה, קודם הגדרנו מטרות שאנחנו רוצים להשיג בנושא שלנו, אח"כ קישרנו כל מטרה לק' וכל אחד חזר הביתה עם מטרה שעליה הוא צריך לבנות ק'. חשוב שתגיעו ל-21 לחודש עם ק' כמה שיותר בנויים ומתוכננים ולא רק שאלות לדיום וכדומה.. המטרה של הפגישה היא כבר לסגור את כל הקצוות האחרונים.. קצה אחד עוסק בקישור הק' שכל צוות בנה לק'יפ הראשונים... נפגש ב 21.. בהצלחה.. בן.

יש בעיה עם ה21...

יש לכל עמק יזרעאל סמינר מעורבות חברתית בגבעת חביבה ב-20-21. לא בטוח שאני אהיה בו, כי יש לי בגרות במתמטיקה לא הרבה אחרי, אז אולי אני אוכל לבוא לועידה...

michi5

New member
=\

במקרה יצא לי לדבר על זה הרבה עם גילי בימים האחרונים... וניסינו ביחד לבדוק מתי אפשרי לעשות את הפגישה הזאת. ואין תאריך... פשוט לא קיים משהו כזה בזמן המוגבל שיש לנו. כאילו בכל תאריך יש בעיה כלשהי... אז כנראה שאיכשהו נצטרך להתפשר, הרי בכל תאריך יהיה מישהו שתהיה לו בעיה. אז... נראה מה יהיה.. בסוף נמצא משהו :)

לאף אחד לא אכפת ממך

כחילה

New member
גם לי יש בעיה

עם ה-21, אני יהיה בטיול, מי שאחראי, שיבדוק אם יש הרבה אנשים שלא יכולים, כי אם נגיד 10 אנשים לא יכולים ביום הזה, אני חושב שצריך לחשוב על תאריך אחר. דרך אגב הסיבה שאני לא כל-כך כותב בזמן האחרון היא כי האינטרנט שלי דפוק ולא עובד, אז אני כותב רק כשיש לי זמן בבית-ספר.

אני מבינה.. אבל העניין הוא שאין זמן

לפני זה וחייבים כבר להפגש (לסגור את התכנים). הבעיה המרכזית שלנו עם הפגישות היא שהכי הגיוני לעשות אותן בשישי בבוקר. באמצע השבוע יש לרוב בי''ס בבוקר ואחה''צ- אם נפגשים אז זה בלי גרעינרים (שהם כמעט רבע מהצוות) אז לרוב זה הרי הגיוני בשישי זה חייב להיות בבוקר כי יותר מאוחר אין תחבורה ציבורית ואז לכמה בודדים יש בי''ס בשישי, אז יהיו מקרים שנפגש גם בימים אחרים- לפעמים בלי גרעינרים.

roikeman

New member
שלום לכל בוני הועידה../images/Emo70.gif

אני רועי ואני לא אחראי....

tuty fruty

New member
נכון!

לא סתם.. אני פשוט כבר מחכה מיום שבת שתתקשר אליי.. אבל תקשיב מתי שאתה פנוי תקשר אליי יש לי משימות עבורך

michi5

New member
חחח

אין מה להאשים אותה... חח היא ניסתה כמה שאפשר ואני עדה =]

הק'ים של ישור קו הם ממש כלליים

(בין השאר, כי הם זהים בכל הקבוצות). הם הרי באים בשביל שכל הקבוצה תתחיל מנקודה כלשהי די זהה. הם יהיו על התנועה, ערכים ומטרות קיימים, על מטרות הועידה, מה שאנחנו מנסים להשיג בסוף הועידה.. ככה שאתם לא צריכים לבנות את הק'ים שלכם לפי הישור קו. כמו שבן ומיכל אמרו, פגישה של כולנו ב-21/1 מצטערת שזה לא מסתדר, זה פשוט התאריך הכי קרוב שיש לנו בשבועות הבאים וכבר חייבים להפגש. אז שכולם יעבירו לכל מי שאתם מדברים איתו, לשריין את ה- 21. זה יוצא יום שישי ונעשה את זה בשעות הבוקר, כמו עד עכשיו. עד הפגישה ההיא יש עוד כמה דברים לעשות.. העבודות בצוותים (אם אתם עוד צריכים להמשיך ולצוות שלך ממש אין אפשרות להפגש שוב- דברי איתי, נראה איך תוכלו לעבוד בנפרד). נתחיל להרכיב עוד לפני הפגישה צוות רוחב שיעבוד על הק'ים של ישור קו ובהמשך על מנהלות (אלו יהיו בעיקר אנשים שלא נרשמו לצוותים ונספחים, מי שירצה). לראשי צוותים (נגה, בן, עדי ורנה), אולי יש לכם אפשרות שנפגש חמשתנו מתישהו? יום טוב לכולם!

fresh mishmesh

New member
אני מקווה שאני לא אצטרך להיות

בהכנה ליום ניווט או משהו כזה למרות שאני לא מאמינה- זה הכנה בשביל המד"חים... נראה לי שהתאריך הזה בסדר גמור ופנוי לכולם אז נתראה וגילי- לכי תלטפי חזיר פרוותי במיוחד...

את לא תצטרכי, אל תדאגי

(מה? מי אמר את זה?!) נתראה ביום שישי, 21.1.05, שעה (שימו לב) 9:30 שקט את! הוא היה פרוותי וחמוד.. אגב, אחרי שהתעוררתי חשבתי "אוף איזה מטומטמת אני, הייתי יכולה ללטף אותו עם היד השניה בזמן שהוא היה תלוי עליי"

יש בעיה גילי...

אני נכנסת לתקופה מזה לחוצה עכשיו עם בגרויות והמון מבחנים, והיא תיגמר רק שבוע לפני הועידה. כל כך אין לי זמן להתעסק עם זה יותר מדי עכשיו... בייחוד שלא להיות ראש צוות. הבעיה היא שאין בצוות שלנו מישו אחר שיכול להיות ראש צוות - זה או טוקר או גרעינרים, ולאפחד מהם אין באמת זמן... נאמר לי לדבר איתך. אם לא תעני כאן אז אני אתקשר אלייך יותר מאוחר.

הצעה:

אני חושבת שאת עדיין יכולה לעשות את זה פשוט תעשי משהו שונה משאר הצוותים- תבקשי משאר הצוות שלך ש"ירכזו" לצדך, תעשו חלוקת עבודה כזאת, שכל אחד יקח חלק ויעבוד עליו ואת פשוט תהיי זו שמחברת בין הכל. שאלה: מה יש לכם מהפגישה שהיתה לכם?

למעלה