ועו משהו!!!

britney4u

New member
ועו משהו!!!

כמה אלבומים כריסטינה מכרה בשבוע הראשון בארה"ב? ענו לי דחוף!!!

britney4u

New member
שלא תחשבי שאני אוהבת אותה!!!

בריטני תהי המלכה שלי forever!!! רק רציתי את הנתונים האלה כדי להשוות בין הדיסק של כריסטינה לשל בריטני... ואני רואה שבריטני משלשת אותה... איך בכלל משווים אותה לבריטני?! הרי לבריטני יש יותר קהל מעריצים!!!

וואטבר

זה שבריטני מוכרת הרבה אלבומים לא מחשיב אותה ליותר טובה, זה כבר ברור לכולם לא? זה לא סוד שלבריטני יש באמריקה הרבה מעריצים קטנים שמתים עליה, כריסטינה לא צריכה שילדים יאהבו אותה היא מסתפקת עם קהל בוגר יותר ודי עם ההשוואות האלה שתיהם זמרות שונות!

Let Me Be

New member
פורום כריסטינה../images/Emo70.gif הייי../images/Emo8.gif

ל CHMD... יש לי נקודת מחשבה בשבילך.. ונניח בצד את העובדה שאני מעריצה של בריט, עכשיו אני אביא לך עובדות ,סבבי
נצא מגדר הנחה של בריט מאזינים ילדים בגיל 12-15.. הילדים באלה קונים את הדיסקים שלה.. סבבה. עכשיו נצא מגדר הנחה שלכריסטינה 70% מהמאזינים זה אנשים שעברו את שנות ה-20 לחייהם, סבבה? למי תיהיה יותר השפעה- למבוגרים או לילדים
מן הסתם למבוגרים, הם הרי הרבה יותר (כמות
), והרבה יותר יציבים כלכלית (זאת אומרת יכולים להרשות לעצמם לקנות 10 דיסקים של כריס)... אבל עדיין בריט מוכרת יותר.. וזה כנראה אומר משהו לגבי ההצלחה... ניסיתי להיות די ניטרלית.. למרות העובדה שאנ אןהבת את בריט- אם יש לכם מה להגיב, סבבה
*נדבק אלי היום הסבבה הזה*

לא התכוונתי

שבוגרים בני 20 קונים את הדיסק (אולי כן..) התכוונתי שיש לה מעריצים בוגרים (יחסית) בני 15-18 ולא ילדים קטנים בני 10-14 (בערך) שלבריטני כן יש. וגם לזה שהתכוונת שבגלל שהם "מבוגרים" אז יש להם תמיכה כספית אז זהו שזה לא נכון כי לילדים האלה שמעריצים וקונים דיסקים יש הורים שמממנים אותם וקונים להם דיסקים

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifשתיהן...

ו...תאמין לי שכריסטינה לא הייתה מתנגדת אם ילדים קטנים יקנו את הדיסקים שלה.. אז דיי עם השטויות..

SacredShadow

New member
חחחחחחחחחחחח

חמודים אולי מעריצי מאריה\מדונה או כאלה יותר רציניים הם גדולים יותר אבל בריטני וכריסטינה
הם אותו דבר מבחינה של מעריצים.. וואו אז כריסטינה מתחילה לדבר על young girl don't cry וכבר יש לה מעריצים "בוגרים"? זה ילדים קטנים שחושבים שהם גדולים.. בדיוק כמו כריסטינה... ואל תמחקו את ההודעה הזאת כי זה תגובה למה שאמרו... וכריסטינה מכרה 200 אלף בשבוע הראשון אני חושב

SacredShadow

New member
ובאמת לא צריך להשוות........

ובקשר לבריטני, עם השירים החדשים שלה שהם יותר על סקס וכאלה, היא כן תישאר עם "מעריצים בוגרים" ותקבל חדשים...

למעלה