טללים
קודם כל תודה על המחמאות. בדרך כלל אני משתדל לכוון את דרכי בכל עניין על פי הפתגם : OH LORD HELP ME TO KEEP MY BIG MOUTH SHUT UNTIL I KNOW WHAT I'M TALKING ABOUT ! על כן אני לא מתערב בנושאים שאינני מבין בהם והנושאים בהם אני בוחר להגיב הם מן סתם כאלו הקרובים לליבי ואשר בהם יש לי מה לומר. אכן צדקת בדבריך , הנושא בוער בעצמותיי. אהבת ארץ ישראל בליבי ואני כואב את כאבה על כך שרבים מבניה מתייחסים אליה כאל חתיכת נדל"ן המוצע למכירה לכל דורש ולעיתים אף לא במחיר הגבוה ביותר. מתיישבי יש"ע אף הם קרובים לליבי, רבים מהם חבריי הטובים. שכם אל שכם נאבקנו את המאבק על ארץ ישראל , וכואב לי כאשר הם מושמצים על ימין ועל שמאל, מואשמים בכל הרעות החולות של המדינה ומוצאים אל מחוץ למחנה. ועכשיו לעצם העניין. אני לא מצדיק גזל לשם גזל. אבל עם זאת כל דבר צריך לשים בהקשר הנכון. אינני חי במציאות בה הם חיים, אבל אני מכיר אותה היטב. ועל כן אינני יכול בלב שלם לשפוט אותם ולהוקיע אותם , כמו שעושים כמה מן החברים כאן בקלות שכזו. הם חיים במציאות שלא אני ולא אתה נרצה לחיות בה ובכל זאת הם עומדים בה בגבורה זה למעלה משלוש שנים, הכל בכוח אמונתם העזה בצדקת הדרך. ועל כך כבר אמר בן גוריון שהשרדותה של ישראל תלויה בשני דברים: בכוחה ובצדקתה. את הכוח יש לנו ואין חולק על כך, אבל יש בינינו החולקים על צדקת דרכנו ובכך מאיימים על עצם קיומנו. והמתנחלים הם שומרי הגחלת של צדקת תביעתנו על הארץ הזאת וזכותנו להתקיים בה . ישנם הרבה דברים שלא ידועים למי שלא חי את החיים היומיומיים של המתנחלים. אותם דברים שלא מגיעים לאוזני התקשורת. ההצקות, ההתנכלויות, הפריצות לבתים, לרכבים, השחתת שדות ומטעים, גניבות הרכוש. כל אלו רחוקים מעיני התקשורת (במתכוון?) כאשר הם באים מצידם של הפלאחים ההפלסטינים שאינם תמימים כלל וכלל. וידו של החוק קצרה מלהושיע, לעיתים באופן מכוון. כאשר אנשים חיים במתח מתמיד שכזה, חייהם בסכנה מתמדת, רכושם הפקר , ודיבתם מוצאת רעה תחת כל עץ רענן האם אתה מתפלא שיש בהם כאלו שבוחרים לקחת את גורלם בידיהם ולהשיב מלחמה שערה?