ועוד שאלון ][ ][

המ.

שם: עמרי גיל: 19 מין:זכר מזל:ביש תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) סימפסונס כמובן ספר אהוב?1984 יצאת מהמדינה?הייתי בג'נין, אם זה נקרא. סתם, כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? כן, בגיל 3. אבל שחיתי בבגד ים ספידו הרבה אחרי שזה יצא מהאופנה ברחת מהבית? לא התחילו איתך? קצת צפרו לך? כן, כדי שאני אזוז מהכביש... נשארת ער כל הלילה? יותר מדי פעמים לא אכלת יום שלם? כן, לא ביוזמתי כמובן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? באופן עקיף מאוד, אפשר אולי להגיד. נישקת מישהו מאותו מין? לא. אבל הייתה שמועה מאוד רצינית בבית הספר שכן, את החבר הכי טוב שלי. בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג?לא עשית קעקוע?לא הסתפרת?כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? מה זה? היית ערום בציבור? כן היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת?לא רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? כן והסקר הזה נעשה משעמם ונדוש, אני פורש. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

תשובות...

שם: יהודית גיל: 13 מין: נקבה מזל: קשת תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ספר אהוב? יצאת מהמדינה? לא
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא
שחית בעירום? לא!!
ברחת מהבית? כן... התחילו איתך? צפרו לך? מאיפה לי...
נשארת ער כל הלילה? ברור.. אני עושה את זה הרבה!
לא אכלת יום שלם? כן, גם את זה אני עושה הרבה דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא!!
נישקת מישהו מאותו מין? בפה?? לא בגדו בך? הרגת חיה בטעות? כן
הרגת חיה בכוונה? רק עכבישים..
גנבת משהו? כן.. פגעת בעצמך? כן
רצית למות? כן
עישנת סיגריות? כן
עישנת נרגילה? פעם ביומיים ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן ברור השתכרת? לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן (תכננתי) עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן ברור
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חח כן.. צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? כן (על כיתה ו) היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא הייתי קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן...
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? עומדת להיפגש.. התאפרת? נו כן ברור
רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא עברת יישור שיניים? לא (צריכה לעבור) היו לך משקפי ראייה? יש לי, אני פשוט לא שמה הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא ממש..
התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? לא שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? לא רציני שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? שהייתי קטנה עם אחותי קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כל הזמן תפסו אותך? היו כמה פעמים...
ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן..
הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? מה? ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא חח.. צרחת מפחד? לא היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כן
צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן
בכית בגלל מישהו? כן
בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן ברור!! היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן..
ניתקת למישהו בפרצוף? כן...
רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן
שברת לב? לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון? לא

../images/Emo29.gif

שם: יובל גיל: 17 מין: זכר מזל: טלה תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) אין לי! ספר אהוב? שר הטבעות, כישור הזמן... יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא.. שחית בעירום? לא! ברחת מהבית? כן אבל כשהייתי קטן.. התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? ברור לא אכלת יום שלם? ברור, צומות וזה... דיברת בטלפון כל הלילה? לא... הרגת מישהו? ג'וקים נחשב? נישקת מישהו מאותו מין? לא
בגדו בך? לא.. הרגת חיה בטעות? כן ברור הרגת חיה בכוונה? כן ברור גנבת משהו? אולי כשהייתי קטן, דברים קטנים כאלה... פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן... אפילו ברגע זה ממש.. עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא.. וגם לא! עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? ברור... השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? מן הסתם.. צללת עם דולפינים? לא
נשמע כיף.. קפצת כתה? לא, קפצתי גן... היית ערום בציבור? לא! היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא! לתקופה ממושכת? לא, נו... קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן.. (900..) נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא.. התאפרת? לא
(אולי בפורים...) רצית להיות משהו שאתה לא? ברור... רצית להיות בן המין השני? כן... התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא! עברת יישור שיניים? כן.. היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? מה?! התביישת בהורים שלך? אממ כן שיקרת למישהו? מן הסתם... היית מאוהב? לא התעלפת? לא.. נשברה לך שן? רק חתיכה ממנה עשית למישהו היקי? מזה "היקי"? עשו לך? לא יודע... נעצרת? כן! קיבלת נכשל בתעודה? כן.. שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן.. רכבת על סוס? לא.. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן... שיחקת כדורסל? כן... שיחקת כדורגל? כן.. הלכת מכות? ברור שיחקת טאקי? ברור שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? ברוורר הברזת מבצפר? חחחח... ברור... התחרטת על משהו שעשית? כן המון היית אובססיבי כלפי משהו? לא.. היית מאושר? כן... התנצלת על משהו שעשית? ברור היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? לא.. התקלחת עם מישהו? כשהייתי קטן... קמת באמצע הלילה סתם ככה? ברור... זכרת חלום? ברור נרדמת בשיעור? כן.. העברת פתקים בשיעור? כן... תפסו אותך? כן.. ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא! ביצעת אקט מיני בשירותים? לא! התעקשת על משהו מטופש? כן בטח הברזת למישהו בלי להודיע? משתדל שלא.. התחרפנת? ברור נכנסת למצב כפית? כע ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן!!!! צרחת מפחד? יש מצב.. לא זוכר... היית 'צומי' במודע? אולי.. שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא... עשית משהו שלא חשבת שתעשה? ברור אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא, אמרתי אני אוהב אותך והתכוונתי. הופעת בציבור בפיג'מה? לא זכור לי.. בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? מזתומרת? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? מה? התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? ברור נשבר לך הלב? לא... שברת לב? כן... חח השם שלך הופיע בעיתון? כן

Skullie Roze

New member
עונה!../images/Emo150.gif ../images/Emo14.gif

שם: אתי. גיל: 16. מין: נקבה.
מזל: סרטן. תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ממ, OC. ספר אהוב? "הנזיר שמכר את הפרארי שלו". יצאת מהמדינה? נופ. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא.
שחית בעירום? לא. ברחת מהבית? כן.
התחילו איתך? כן. צפרו לך? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? לא.
דיברת בטלפון כל הלילה? כן.
הרגת מישהו? לא
. נישקת מישהו מאותו מין? כן.
בגדו בך? לא שידוע לי. הרגת חיה בטעות? אולי
. הרגת חיה בכוונה? לא.
גנבת משהו? לא
. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? כן. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? כן.
ניסית סמים? לאאאאא! שתית אלכוהול? כן. השתכרת? לא.
התנשקת? לא ברור.
ישנת עם בן המין השני בלי סקס? מממ, כן.
עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא.
עשית קעקוע? לא. הסתפרת? אז לא..
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן.
צללת עם דולפינים? לא. קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? לא
. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא,חח. לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן.
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן
. התאפרת?
. כן.
רצית להיות משהו שאתה לא? כן. רצית להיות בן המין השני? כן.
התקלחת יותר מפעמיים ביום? ממ,לא נראה לי.
עברת יישור שיניים? לא. היו לך משקפי ראייה? יש לי עדיין. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן. התביישת בהורים שלך? כן.:$ שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? לא. התעלפת? לא.
נשברה לך שן? כן.
עשית למישהו היקי? מממ לא שזכור לי
. עשו לך? נשיכה נחשבת?
נעצרת? כמעט.
קיבלת נכשל בתעודה? כן. שברת עצם בגוף? לא.
רכבת על אופניים? לא.
רכבת על סוס? לא.
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן! שיחקת כדורסל? כן. שיחקת כדורגל? כן.
הלכת מכות? כן.
שיחקת טאקי? כן!
שיחקת מונופול? כן.
שיחקת שש-בש? לא. הוצאת מלא כסף על שטויות? לא
. הברזת מבצפר? כן.
התחרטת על משהו שעשית? כן. היית אובססיבי כלפי משהו? כן
. היית מאושר? ממממ..לא. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? המ,לא. היית כל הלילה על המחשב? כן.
התקלחת עם מישהו? כשהייתי קטנה זה נחשב?
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום?כן.
נרדמת בשיעור? כן.
העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? כן
. ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא.
ביצעת אקט מיני בשירותים? לא
. התעקשת על משהו מטופש? כן. הברזת למישהו בלי להודיע? לא.
התחרפנת? כן! נכנסת למצב כפית? כן.
ביקרת אצל פסיכולוג? לא. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן.
רקדת בגשם? לא.
צרחת מפחד? כן. היית 'צומי' במודע? לא.
שנאת את עצמך? כן. צעקת על מישהו? כן. קינאת במישהו אחר? כן.
היית גאה בעצמך? כן.
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? יאפ. הופעת בציבור בפיג'מה? כן.
בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. היית מחוייב למישהו? לא. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא. התעלמת ממישהו בכוונה? כן..? סיננת מישהו בטלפון? כן,חח. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן.
נשבר לך הלב? לא. שברת לב? לאדעת..
השם שלך הופיע בעיתון? כן.

adi121

New member
../images/Emo60.gifננההנה

שם:עדי גיל:עוד יומיים 18!!
מזל:גדי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)הישרדות אי אר וחברים ספר אהוב?לא קוראת ספרים יצאת מהמדינה? הרבה.. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא חושבת.. שחית בעירום? כן ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? לא.. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן וקיבלתי בסוף 1300 לחשבון הרגת מישהו? עדיין לא.. נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? רק חרקים שהטרידו גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? אממ... רצית למות? כן עישנת סיגריות? אני כבר כמעט שבועיים בלי!! עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? אממ.. לא בדיוק שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? לא בזמן האחרון השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? איזה עוד מטרות יש לאוכל?
צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?אממ... לתקופה ממושכת? דיי לא רוצה לחשוב על זה קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? יאפ :\ נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? יש לי.. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? אממ כן (?) התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן.. יותר מדי :\ נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן :\ שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן משחק דפוק הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? יותר מדי :\ התחרטת על משהו שעשית? המוווון היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? נו ברור היית מכור למשהו? כן ועדיין.. היית כל הלילה על המחשב? כן זה קורה לי לפעמים התקלחת עם מישהו? לא בגיל שאני אמורה לזכור.. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא זוכרת.. נראה לי שהיה מתישהו שתפסו ביצעת אקט מיני בבית הספר?
ביצעת אקט מיני בשירותים? לא.. התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא.. התחרפנת? כן.. נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן אבל יצאתי מכל השטויות האלה רקדת בגשם? לא
צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן וואי זה לא נגמר.. צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? תמיד בכית בגלל מישהו?המון בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא שזכור לי בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? ל בדיוק.. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? או זאת הגדרה יותר נכונה.. כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב?3 פעמים.. ופעמיים זה היה מאוד חזק שברת לב?אני לא יודעת.. נראה לי שהם לקחו את זה בקלות השם שלך הופיע בעיתון? לא

essit

New member
=*+*=ללא כותרת=*+*=

שם:שיר גיל:14 מין:
מזל:עקרב תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)ארץ נהדרת ספר אהוב?אוצר הבושם יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? צפרו לך? כן-כי כמעט דרסו אותי... נשארת ער כל הלילה? ברור לא אכלת יום שלם? יום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו? לפני שניה הרגתי עכביש.. נישקת מישהו מאותו מין?הא? בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?ג'וקים זה נחשב לחיה? גנבת משהו? לא פגעת בעצמך?לא רצית למות?לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? אה..כן השתכרת? לא התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג?היה לי באף... עשית קעקוע? לא הסתפרת? נו מה נראה לכם???? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?אז מה עושים עם אוכל..??!! צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא?לא רצית להיות בן המין השני? לאאאאאאאאא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לאאאאאאאאאא התביישת בהורים שלך? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? לא נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי?הא? עשו לך? אה? נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כןןןן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כןןןןןן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?לא הברזת מבצפר? לא התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו?כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב?לא התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כמעט.. העברת פתקים בשיעור?אה,יש שיעורים שלא מעבירים פתקים? תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש?לא הברזת למישהו בלי להודיע?אולי... התחרפנת? לא נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג?לאאאאאאאאא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אולי רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? לא היית 'צומי' במודע?לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כןןןןןןןן קינאת במישהו אחר? לא היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? לא היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?לא נשבר לך הלב?לא שברת לב?לא השם שלך הופיע בעיתון?לא

galit2510

New member
עונה!~!~!

שם:גלית גיל:13 מין:נ מזל:עקרב תוכנית אהובה? הקריע השביעי , ,טאינה , אחיות או לא להיות, דרייק וג'וש ספר אהוב? לא שעת יצאת מהמדינה? כהה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כה צפרו לך? כה נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כאילו לא שמעתם על יום כיפור.. דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? בלחי נחשב? בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלה נחשב? הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? כה אבל זה עבר מהר עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כה עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כהה השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? קפצתי גן היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כהה רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? כההה... רק מסיבה אחת שאני לא אגיד אותה פה.. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כהה עברת יישור שיניים? אני עכיוש עם גשר.. מורידים לי עוד חודשיים היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כה היית מאוהב? כה התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כה שיחקת כדורסל? כה שיחקת כדורגל? כה הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כה שיחקת מונופול?כה שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כה הברזת מבצפר? לא התחרטת על משהו שעשית? כה היית אובססיבי כלפי משהו? כה היית מאושר? כה התנצלת על משהו שעשית? כה היית מכור למשהו? כה היית כל הלילה על המחשב?כה התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כה זכרת חלום?כה נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור? כל שיעור תפסו אותך? כהה ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כה הברזת למישהו בלי להודיע כה התחרפנת? כה נכנסת למצב כפית? בטיול השנתי! ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? בה צרחת מפחד? כה היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כה קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כה בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? טיול שנתי שכל הכיתה בחדר שלי זה ציבור? בכית בסרט? כה היית על במה? כה היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה נשבר לך הלב?לא שברת לב?לא השם שלך הופיע בעיתון? כה

nni8

New member
עונה

שם:אנה גיל:15 מין:נחשו>< מזל:קשת תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) משחק מכור
ספר אהוב?כל הסידרה של אן שרלי יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן חח הרבה כאלה שחית בעירום? אולי כשהייתי קטנה
ברחת מהבית? כן חח התחילו איתך? נממ כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?נמלה אולי חח הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? נממ אולי כשהייתי קטנה פילחתי חבילת מסטיקים חח פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת?
אהא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? טוקמן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא?כן רצית להיות בן המין השני?לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא חחחחחח עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן לעצמי חחחחחחחח סתם עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה?כן
שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? בבבדאי רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב?כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? לא חיח ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?אולי השם שלך הופיע בעיתון?לא נראה לי

תשובות..

שם: ליהי גיל: 12 וחצי מין: נקבה מזל: אריה תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) סקס והסיטי.. ספר אהוב? מלפפונים חמוצים וצ'וקולטה. (כמה שהכותרת דפוקה, ספר מהמם!) יצאת מהמדינה? 5 חודשים.. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? קציצה של סבתא.. היא הייתה טעימה אבל הקאתי אח"כ.. שחית בעירום? אף פעם
ברחת מהבית? אף פעם
התחילו איתך? אתמול אני חושבת?=/ צפרו לך? אין לי רישיון!! נשארת ער כל הלילה? החופש הגדול חחח.. לא אכלת יום שלם? זה דבר שאף פעם לא קרה לי=/ דיברת בטלפון כל הלילה? אף פעם. הרגת מישהו? אממ.. אתמול, היום, ושלשום.. כן וגם לפני שעה.. (ממש!) נישקת מישהו מאותו מין? לפני חודש בערך.. היא נישקה אותי בפה.. זונה! בגדו בך? לא. הרגת חיה בטעות? נמלה? הרגת חיה בכוונה? נמלה? גנבת משהו? סוכריה מהשוק? פגעת בעצמך? לא נראה לי.. רצית למות? בטח.. עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? בפה? כן.. צרפתית לא..
ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא.. אה! רגע.. עם בן דוד שלי נחשב?=/ עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? חינה
הסתפרת? חצי שנה? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? זרקתי על מישהו.. אולי.. מתישהו.. צללת עם דולפינים? שנתיים או שנה.. קפצת כתה? לא=/ היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא.. לתקופה ממושכת? לא.. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? חס וחלילה, אני רק בת 12 וחצי כבר שאני אמות? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא.. התאפרת? נו בטח.. רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? אמא שלי עושה לי פאדיחות!! שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? לא התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? לא התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לפעמים כן ולפעמים לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? לא הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? הא? ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? אני עדיין חושבת!!!! חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כן.. היה מגניב!
רצית לצרוח ולא עשית את זה? כשבא לי לצרוח, אני צורחת!! נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא..

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifתוריייייייי

שם: עדן גיל: 20 וחצי מין: נקבה מזל: אריה תוכנית אהובה? חברים ספר אהוב? הספרים של הארי פוטר יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא נראה לי פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? |לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? לא הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון? כן

The Nobody

New member
בבקשה.

שם: אשבל גיל: 16 מין: נקבה מזל: דלי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) אבודים. ספר אהוב? התפסן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? יש סיכוי סביר. שחית בעירום? כן. ברחת מהבית? כן. התחילו איתך? כן. צפרו לך? חה, כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. הרגת מישהו? עוד לא. נישקת מישהו מאותו מין? כן. בגדו בך? לא. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. גנבת משהו? כן. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? כן. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? כן. ניסית סמים? כן. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? פעם אחת. התנשקת? כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן. עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי. עשית קעקוע? לא. הסתפרת? כן. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן. צללת עם דולפינים? כן. קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? סטיה. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן. לתקופה ממושכת? קצת. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן. התאפרת? כן. רצית להיות משהו שאתה לא? כן. רצית להיות בן המין השני? כן. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? כן. היו לך משקפי ראייה? כן. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן. התביישת בהורים שלך? כן. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? כן. התעלפת? לא שזכור לי. נשברה לך שן? לא. עשית למישהו היקי? כן. עשו לך? כן. נעצרת? כן. קיבלת נכשל בתעודה? כן. שברת עצם בגוף? כן. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? כן. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן. שיחקת כדורסל? כן. שיחקת כדורגל? כן. הלכת מכות? כן. שיחקת טאקי? כן. שיחקת מונופול? כן. שיחקת שש-בש? כן. הוצאת מלא כסף על שטויות? לא. הברזת מבצפר? כן. התחרטת על משהו שעשית? כן. היית אובססיבי כלפי משהו? כן. היית מאושר? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? כן. היית כל הלילה על המחשב? כן. התקלחת עם מישהו? כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? כן. העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

Come Alive

New member
טרלילילילילילילילליל

שם: נעה גיל: בעוד 8 ימים 16 מין: נקבה מזל: גדי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) חברים. ספר אהוב? דור הפרוזק, יומנה של ברידג'יט ג'ונס יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
שחית בעירום?
ברחת מהבית?
התחילו איתך?
צפרו לך?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
גנבת משהו?
פגעת בעצמך?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התנשקת?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
עשית או תכננת לעשות פירסינג?
(תכננתי) עשית קעקוע? אני עושה עוד שבוע. הסתפרת?
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?
צללת עם דולפינים?
קפצת כתה?
היית ערום בציבור?
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
התאפרת?
רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
עברת יישור שיניים?
היו לך משקפי ראייה?
הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך?
שיקרת למישהו?
היית מאוהב?
התעלפת?
נשברה לך שן?
עשית למישהו היקי?
עשו לך?
נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה?
שברת עצם בגוף?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
הלכת מכות?
שיחקת טאקי?
שיחקת מונופול?
שיחקת שש-בש?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מבצפר?
התחרטת על משהו שעשית?
היית אובססיבי כלפי משהו?
היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
היית מכור למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
ביצעת אקט מיני בבית הספר?
ביצעת אקט מיני בשירותים?
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
התחרפנת?
נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג?
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
רקדת בגשם?
צרחת מפחד?
היית 'צומי' במודע?
שנאת את עצמך?
צעקת על מישהו?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי?
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
היית מחוייב למישהו?
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
נשבר לך הלב?
שברת לב?
השם שלך הופיע בעיתון?

למעלה