ועוד שאלון ][ ][

dirty fairy

New member
ועוד שאלון ][ ][

שם: גיל: מין: מזל: תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

dirty fairy

New member
ושוב תשובות ][ ][

שם: נופר גיל: 15 מין: נקבה מזל: מאזניים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) כן,מותק , 2 גברים וחצי, שמש, 4400 ספר אהוב? אני כריסטיאנה פ. יצאת מהמדינה? ברור אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן XD שחית בעירום? ממ לא
ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? ממ לא בדיוק הרגת מישהו? ממ נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלה נחשב? הרגת חיה בכוונה? נמלה נחשב? גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? הלוואי קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לאאאאאאא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? ממ לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? ממ לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? לפעמים רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא זכור לי..
התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? לא בדיוק התעלפת? לא נשברה לך שן? לא חס וחלילה עשית למישהו היקי? כן :) עשו לך? כן:) נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? עדיין לא שברת עצם בגוף? ממ יש מצב רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כןןן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן :) שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? אני לא יודעת הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? לא בדיוק התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? תמיד נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? תמיד תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? :) לא ביצעת אקט מיני בשירותים? :) לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן(= ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא שזכור לי רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כןןןןןןןןןן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ברור ניתקת למישהו בפרצוף? ברור רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב? לא שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון? לא

../images/Emo89.gif

שם: שי גיל:גיל 21 מין:זכר מזל:סרטן תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)חברים ספר אהוב? הארי פוטר יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? חח לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן..אבל רק בגלל שדיברתי באמצע הכביש נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא חושב נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? היא עוד חיה ! הרגת חיה בכוונה? אמרתי שהיא עוד חיהה גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים?........ שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע?לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?חחח לא צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?כן ..מישי ** לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? פחחחחח לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן \: שיקרת למישהו? כן \: היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? שן חלב בגיל 5 ..חח עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת?עוד לא קיבלת נכשל בתעודה?כן שברת עצם בגוף? לא בלי העיר הרע טפו טפו רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חח כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות?כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן \: הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן..סיגריות.. היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו?מישייי קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור? לא תפסו אותך? איך יתפסו אותי אם לא העברתי ? ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע?ממ..כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? חחח כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? פחח לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כןןןןן נשבר לך הלב?כן ): שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא

../images/Emo187.gif

שם:אילנושית גיל:סוד
מזל:טוב?! תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)יש כמה ואין לי כוח לכתוב..
ספר אהוב?כמה ספרים של גלילה רון פדר יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא שחית בעירום?לא ברחת מהבית?לא התחילו איתך?כן צפרו לך?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו?לא נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך?לא ידוע..
הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?כן גנבת משהו?לא פגעת בעצמך?לא רצית למות?כן עישנת סיגריות?לא עישנת נרגילה?לא ניסית סמים?לא שתית אלכוהול?לא השתכרת?לא התנשקת?כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן עשית או תכננת לעשות פירסינג?כן עשית קעקוע?לא הסתפרת?כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן צללת עם דולפינים?לא קפצת כתה?לא היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת?מה?! קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?לא התאפרת?כן רצית להיות משהו שאתה לא?כן רצית להיות בן המין השני?לא התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן עברת יישור שיניים?כן היו לך משקפי ראייה?כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא התביישת בהורים שלך?לא שיקרת למישהו?כן היית מאוהב?כן התעלפת?לא נשברה לך שן?לא..טפו טפו טפוווווו עשית למישהו היקי?כן עשו לך?לא נעצרת?לא קיבלת נכשל בתעודה?לא שברת עצם בגוף?לא רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא שיחקת כדורסל?כן שיחקת כדורגל?כן הלכת מכות?כן שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר?לא התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו?כן היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו?כן היית כל הלילה על המחשב?כמעט התקלחת עם מישהו?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כמעט העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך?לא ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים?לא התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת?כן נכנסת למצב כפית?--- ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן רקדת בגשם?כן צרחת מפחד?כן היית 'צומי' במודע?לא שנאת את עצמך?כן צעקת על מישהו?כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט?כן היית על במה?כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?לא רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?לא שברת לב?לא השם שלך הופיע בעיתון?לא

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם: מאיה. גיל: 15. מין: נקבה בהחלט. מזל: עקרב. תוכנית אהובה? מומינים. ספר אהוב? בנתיים אין. יצאת מהמדינה? בטח. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא. שחית בעירום? בבריכה-ימ? לא. ברחת מהבית? כן. התחילו איתך? כן. צפרו לך? כן. נשארת ער כל הלילה? בטח. לא אכלת יום שלם? בטח. דיברת בטלפון כל הלילה? בטח. הרגת מישהו? וואלה לא. נישקת מישהו מאותו מין? בטח. בגדו בך? לא. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. גנבת משהו? כן. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? לא. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? לא. ניסית סמים? לא. שתית אלכוהול? בטח. השתכרת? בטח. התנשקת? בטח. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? בטח. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן. עשית קעקוע? בקרוב. הסתפרת? בטח. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא נראהלי. זה תמיד נאכל בסוף. צללת עם דולפינים? כן. קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? לא. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן. לתקופה ממושכת? כן. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? בטח. התאפרת? בטח. רצית להיות משהו שאתה לא? לא. רצית להיות בן המין השני? לא. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? כן. היו לך משקפי ראייה? כן. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן. התביישת בהורים שלך? לא. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? כן. התעלפת? לא. נשברה לך שן? כן. עשית למישהו היקי? בטח. עשו לך? בטח. נעצרת? לא. קיבלת נכשל בתעודה? כן. שברת עצם בגוף? לא. רכבת על אופניים? בטח. רכבת על סוס? בטח. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן. שיחקת כדורסל? כן. שיחקת כדורגל? כן. הלכת מכות? כן. שיחקת טאקי? כן. שיחקת מונופול? כן. שיחקת שש-בש? לא. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. הברזת מבצפר? כן. התחרטת על משהו שעשית? כן. היית אובססיבי כלפי משהו? כן. היית מאושר? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? כן. היית כל הלילה על המחשב? כן. התקלחת עם מישהו? כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? כן. העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? כן. ביצעת אקט מיני בבית הספר? ארג הרסתם לי את הרצף;-; לא. ביצעת אקט מיני בשירותים? כן. התעקשת על משהו מטופש? כן. הברזת למישהו בלי להודיע? כן. התחרפנת? כן. נכנסת למצב כפית? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? כן. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. רקדת בגשם? כן. צרחת מפחד? כן. היית 'צומי' במודע? כן. שנאת את עצמך? כן. צעקת על מישהו? כן. קינאת במישהו אחר? כן. היית גאה בעצמך? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. היית מחוייב למישהו? כן. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. נשבר לך הלב? שוב הרסתם לי את הרצף;-; לא. שברת לב? כן. השם שלך הופיע בעיתון? כן.

עונה../images/Emo13.gif

שם: שיר גיל: 14 מין: נ מזל: בתולה תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ספר אהוב? יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? יכול להיות שחית בעירום? חא ברחת מהבית? כמעט התחילו איתך? ברור חח צפרו לך? הערבים האלה..
נשארת ער כל הלילה? בטח... גם היוםם ואני עייפפפפהההה לא אכלת יום שלם? אתמול.. דיברת בטלפון כל הלילה? כןן איזה כיף זה הרגת מישהו? לאא נישקת מישהו מאותו מין? אממ לא צרפתיתת בגדו בך? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות? נמלה חח הרגת חיה בכוונה? נמלהה גנבת משהו? כן ומתחרטת על זה פגעת בעצמך? וואלה עצרו אותי ברגע האחרון רצית למות? ראו תשובה למעלה... ועכשיו אני חשובת שאני מפגרת בגלל השטות הזאת... עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? אין מצב שתית אלכוהול? אתמול חח השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? באוזניים חח עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? די כבר יא דוחיםם צללת עם דולפינים? אממ יכול להיות שהייתי קטנה יותר קפצת כתה? חחחחחחחחחחחחחחח... היית ערום בציבור? לאא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? ממש לא לתקופה ממושכת? ממשש לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? בכיתה ה'
התאפרת? כה רצית להיות משהו שאתה לא? אממ יכול להיות רצית להיות בן המין השני? כן לפעמים התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן יש לי הרגשת שאתה בוגד בעצמך? אממ לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כןןן התעלפת? אהא נשברה לך שן? חחחח כן עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כןן חח שברת עצם בגוף? אאוץ', כן רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? אהא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? אתמול/היום.. כן שיחקת כדורסל? אממממממ יכול להיות חח שיחקת כדורגל? חח אם אפשר לקרוא לזה ככה הלכת מכות? כיתה ו' אולי שיחקת טאקי? כן.. פייי שניםם שיחקת מונופול? חחח בשביל מה יש את שבת??. שיחקת שש-בש? אני בחיים לא אזכור איך משחקים בזה... הוצאת מלא כסף על שטויות? כןן מעצבןן הברזת מבצפר? בטח חח התחרטת על משהו שעשית? כןן.. היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? עכשיוו ואתמול בלילהה התנצלת על משהו שעשית? בטח היית מכור למשהו? שוקולד.. אבל נגמלתי
היית כל הלילה על המחשב? ברור... התקלחת עם מישהו? אממ בגיל קטן עם אחותי חח קמת באמצע הלילה סתם ככה? כה זכרת חלום? ברור נרדמת בשיעור? חחח בטח העברת פתקים בשיעור? תראו לי מישהו שלא עשה את זה תפסו אותך? ותראו לי מישהו שלא תפסו אותו אף פעם ביצעת אקט מיני בבית הספר? אממממ אני בבצפר רק של בנות.......... ביצעת אקט מיני בשירותים? ראו תשובה למעלה התעקשת על משהו מטופש? חח כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא שזכור לי התחרפנת? ברררררררררווורררר נכנסת למצב כפית? חחחחחחחחחח בטטטחח ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? יכול להיות רקדת בגשם? חחחחח כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כה צעקת על מישהו? כה קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? קורה הרבה בכית בגלל מישהו? ברורר... בכית בגלל מישהי? גם.. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אממ אולי אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חח לא בכית בסרט? כהה.. היית על במה? אהא היית מחוייב למישהו? כה הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן כמו עכשיו התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? כה ראו תשובה למעלה ניתקת למישהו בפרצוף? אהא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כןן... נשבר לך הלב? כן
שברת לב? לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון? וואלה יש מצב לא יודעת חח

Guitar Girl1

New member
..

שם: אוריין גיל: 15 מין: נקבה מזל: קשת תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) אממ חברים.. ספר אהוב? לא ממש קיים אחד כזה יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? חחחח אממ כן לצאת מהבית וכאלה נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? בערך הרגת מישהו? לאאא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? חח לא הרגת חיה בטעות? כן.. וגם בכוונה (נמלים תירגעו) הרגת חיה בכוונה? ^^ גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? בקטנה רצית למות? בהחלט עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לאאאאא שתית אלכוהול? כן השתכרת? חחח לא רציני התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? לא מה פתאום.. אני? להסתפר? מי מסתפר בימנו?! *ציניות* השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא =/ קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? מה? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן.. איכס אני שונאת רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? אממממ נראה לי השיא שלי הוא פעמיים עברת יישור שיניים? I AM
היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? חחח כן בכוונה שהם פידחו אותי שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? ברור רכבת על סוס? כן! רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא צריך להגזים.. שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? חח כן שיחקת טאקי? בטח
שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? יס יס יס הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? אוווו.. יותר מידי פעמים היית אובססיבי כלפי משהו? בהחלט היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא.. אה בעצם כשהייתי קטנה עם אח שלי קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן
זכרת חלום? בטח נרדמת בשיעור? חחחח כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא! התעקשת על משהו מטופש? חחח כן הברזת למישהו בלי להודיע? מה? למי אמורים להודיע כשמבריזים?! מה זה השטויות האלה? "המורה שמעי.. אני מבריזה סבבה?" ?! התחרפנת? בהחלט נכנסת למצב כפית? המון ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? חחחחח בקטנה צרחת מפחד? יאפ היית 'צומי' במודע? כן |מתבייש| שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן
בכית בגלל מישהו? יותר מידי..
בכית בגלל מישהי? גם.. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בהחלט הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כןןן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? חח כן ניתקת למישהו בפרצוף? יאפ
רצית לצרוח ולא עשית את זה? המון פעמים נשבר לך הלב?
שברת לב?
השם שלך הופיע בעיתון? לא

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: אירנה גיל: 12 ו-7 חודשים מין: נקבה מזל: טלה
תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) אממ.. יש הרבה.. ספר אהוב? הארי פוטר
ויש עוד
יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? חרקים
נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? חרקים
הרגת חיה בכוונה? כנ"ל
גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? כן.. נו כשנפלתי ודברים כאלה.. רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? טעימה קטנטנה
השתכרת? לא התנשקת? בלחי.. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עם אח שלי. כשהרדמתי אותו. נקרא?
עשית או תכננת לעשות פירסינג? עגילים
עשית קעקוע? כן, אבל לא אמיתי. הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן
צללת עם דולפינים? לא;[[ קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן. התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? אולי>< רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? אממ אני עוברת תהליכים... היו לך משקפי ראייה? היו לי, יש לי וכניראה יהיו גם בעתיד>< הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא>< התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? לא>< עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן, בצחוק שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? לא התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? תזכירו לי מה זה אובססיבי..? שחכתי נו>< היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן, אבל בבגד ים.>< קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן.. הרבה פעמים>< זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן
בכיתה ג'>< ביצעת אקט מיני בבית הספר? לאאאאאאאאאאאאאאא:S ביצעת אקט מיני בשירותים? כנ"ל התעקשת על משהו מטופש? כן
הברזת למישהו בלי להודיע? כן
התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כשהייתי חולה או משו.. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אולי>< רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? אולי>< שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? הא? התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא חושבת.. השם שלך הופיע בעיתון? לא

../images/Emo90.gif

שם:רונה גיל:עוד מעט 12 מין:נקבה מזל:שור רולז
תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)טופ מודל הבאה,רוקדים עם כוכבים ספר אהוב?הארי פוטר
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
שחית בעירום?
ברחת מהבית?
התחילו איתך?
צפרו לך?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
גנבת משהו?
פגעת בעצמך?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התנשקת?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
-עם אח שלי הקטן שהוא היה בן 5 נקרא? עשית או תכננת לעשות פירסינג?
עשית קעקוע?
הסתפרת?
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?
צללת עם דולפינים?
=[ קפצת כתה?
היית ערום בציבור?
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
התאפרת?
רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
עברת יישור שיניים?
היו לך משקפי ראייה?
הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך?
שיקרת למישהו?
היית מאוהב?
התעלפת?
נשברה לך שן?
עשית למישהו היקי?
עשו לך?
נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה?
שברת עצם בגוף?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
הלכת מכות?
-בצחוק שיחקת טאקי?
שיחקת מונופול?
שיחקת שש-בש?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מבצפר?
התחרטת על משהו שעשית?
היית אובססיבי כלפי משהו?
היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
היית מכור למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
ביצעת אקט מיני בבית הספר?
ביצעת אקט מיני בשירותים?
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
התחרפנת?
נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג?
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
רקדת בגשם?
צרחת מפחד?
היית 'צומי' במודע?
שנאת את עצמך?
צעקת על מישהו?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי?
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
היית מחוייב למישהו?
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?אה? התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
נשבר לך הלב?
שברת לב?
השם שלך הופיע בעיתון?פחות או יותר

Thade

New member
עונה ../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif

שם: דריה. גיל: 15. מין: נקבה. מזל: גדי. תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן): "חברים". ספר אהוב? "חלף עם הרוח". יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן. שחית בעירום? לא. ברחת מהבית? לא. התחילו איתך? לא נראה לי. צפרו לך? לא חושבת... נשארת ער כל הלילה? לא. לא אכלת יום שלם? לא. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. הרגת מישהו? לא. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? לא. הרגת חיה בטעות? לא. הרגת חיה בכוונה? לא. גנבת משהו? כן. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? כן. עישנת סיגריות? לא. עישנת נרגילה? לא. ניסית סמים? לא. שתית אלכוהול? לא ממש. השתכרת? לא. התנשקת? לא. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא ישנתי איתם. עשית או תכננת לעשות פירסינג? תיכננתי לעשות,ועדיין מתכננת. עשית קעקוע? כן. הסתפרת? כן. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא. צללת עם דולפינים? לא. קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? לא. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא. לתקופה ממושכת? - קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא. התאפרת? לא. רצית להיות משהו שאתה לא? לא. רצית להיות בן המין השני? לא. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? לא. היו לך משקפי ראייה? לא. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן. התביישת בהורים שלך? לא. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? לא. התעלפת? לא. נשברה לך שן? לא. עשית למישהו היקי? לא. עשו לך? לא. נעצרת? לא. קיבלת נכשל בתעודה? כן,בספורט
שברת עצם בגוף? לא. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? לא. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא. שיחקת כדורסל? לא. שיחקת כדורגל? לא. הלכת מכות? לא. שיחקת טאקי? לא. שיחקת מונופול? כן. שיחקת שש-בש? כן. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. הברזת מבצפר? כן. התחרטת על משהו שעשית? לא. היית אובססיבי כלפי משהו? כן. היית מאושר? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? כן. היית כל הלילה על המחשב? לא. התקלחת עם מישהו? לא. קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? לא. העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? לא. ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא. ביצעת אקט מיני בשירותים? לא. התעקשת על משהו מטופש? כן. הברזת למישהו בלי להודיע? לא. התחרפנת? כן. נכנסת למצב כפית? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? לא. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. רקדת בגשם? לא. צרחת מפחד? כן. היית 'צומי' במודע? כן. שנאת את עצמך? לא. צעקת על מישהו? כן. קינאת במישהו אחר? כן. היית גאה בעצמך? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן,בערך
בכית בגלל מישהי? לא. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. היית מחוייב למישהו? הלוואי... הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. נשבר לך הלב? לא. שברת לב? ממש לא נראה לי... השם שלך הופיע בעיתון? לא.

אני..מאוכזבת..

שם: חנית גיל:19.8 מין:נקבה מזל:טלה תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)מלך השכונה ומשחק מכור ספר אהוב?על העיוורון יצאת מהמדינה? כן,טסתי לאפריקה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא.. שחית בעירום? כן..פעמיים ברחת מהבית? פעם אחת..לחוף הים התחילו איתך? לא פעם ולא פעמיים צפרו לך? כן.. נשארת ער כל הלילה?בזמן האחרון כמעט כל יום לא אכלת יום שלם? גם זה קורה כמעט כל יום..לימודים,לחץ.. דיברת בטלפון כל הלילה? כן.. הרגת מישהו? חס וחלילה,לא! למה לי?! נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? פעם אחת הרגת חיה בטעות? כנראה,נמלה למשל..לא בכוונה הרגת חיה בכוונה? לא! גנבת משהו? לא! פגעת בעצמך? אף פעם.. רצית למות? היו ימים כאלו..עבר עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן,טעמתי..לא מתחברת לזה השתכרת? לא התנשקת? כן..היום בבוקר ישנת עם בן המין השני בלי סקס?אתמול עשית או תכננת לעשות פירסינג? אם עגילים באוזניים נחשבים אז שלושה עגילים ואני מתה לעשות עגיל באף או בגבה עשית קעקוע? בקרוב.. הסתפרת? כן,לפני שנה וחצי קצוץ השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן..לדגם לעבודה סימנריונית בביולוגיה באוניברסיטה צללת עם דולפינים? המון פעמים בריף באילת..מדהים! קפצת כתה? רצו להקפיץ אבל לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?ממש לא! לא מאמינה בזה! לתקופה ממושכת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?כמעט כל חודש נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן..עם אהבת חיי התאפרת? כל יום לפני שהולכת לאוניברסיטה רצית להיות משהו שאתה לא? לא! רצית להיות בן המין השני? לא! התקלחת יותר מפעמיים ביום? כל יום לפחות פעמיים ביום עברת יישור שיניים?לא,לשמחתי.. היו לך משקפי ראייה? היום יש לי משקפיים רק לקריאה הרגשת שאתה בוגד בעצמך? פעם אחת שעשיתי משהו שלא האמנתי בו התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? פעם אחת שקר לבן היית מאוהב? עכשין עד השמיים ובחזרה התעלפת? פעם אחת נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי?כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה?לא שברת עצם בגוף? אצבע נחשב?! רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? עם אחיין שלי בר..במשך שנה בחווה הטיפולית בר"ג רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא..לא אוהבת לרקוד שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן..או יותר נכון נסתי לשחק הלכת מכות? כן..פעם אחת שיחקת טאקי? כמעט כל ערב שישי..חולה על זה! שיחקת מונופול? כן..היו שבתות שיחקת שש-בש? לא יודעת הוצאת מלא כסף על שטויות?כמעט כל יום הברזת מבצפר? קרה..משעורים משעממים בעיקר התחרטת על משהו שעשית? כן.. היית אובססיבי כלפי משהו? שוקו?! היית מאושר? עכשיו מאושרת התנצלת על משהו שעשית? תמיד .. היית מכור למשהו? שוקו ומוסיקה עד היום היית כל הלילה על המחשב? כן שלשום הקלדתי עבודה בדיני עונשין ותורת המשפט התקלחת עם מישהו?לפני שבוע קמת באמצע הלילה סתם ככה? קורה המון..סובלת מנדודי שינה זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?קרה..דיני חוקה..מרצה משעמם העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך?כן ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע?כן.חחח התחרפנת? כל יום כל היום נכנסת למצב כפית?בלילה ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע?לא שנאת את עצמך? לפעמים צעקת על מישהו? קורה לי קינאת במישהו אחר? לא היית גאה בעצמך? לא הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן.. בכית בגלל מישהו?כמעט כל יום בתקופה האחרונה בכית בגלל מישהי? כן..ליאור ז"ל עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?היום, אתמול כל יום בכמעט ה4 חודשים האלה הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? לפני שבוע היית על במה? כן..בקומדי קלאב היית מחוייב למישהו?עכשיו הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?עכשיו התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?לא נשבר לך הלב?פעמיים שברת לב?שלוש פעמים השם שלך הופיע בעיתון?פעם אחת

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

שם:שלומית גיל: 17 מין: בת מזל: טלה תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) משחק מכור ספר אהוב? אני כריסטיאנה פ. יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כנראה השם שלך הופיע בעיתון? כן

תשובות

שם: אנסטסיה גיל:16 מין:נ מזל:גדי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן): אין ספר אהוב? בדולאינה יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? ג'וק נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך? לא...שידוע לי על כך הרגת חיה בטעות? בטעות??? לא נרה לי הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן....מחק...נראה לי פגעת בעצמך? נזם נחשב פגיעה? רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? תכננתי...בגבה ולא עשיתי עשית קעקוע? לא..אבל אני רוצה לעשות הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חח כן... צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא זוכרת...יש מצב נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן...הלכתי עם חברה שלי התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לאאאאא היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן....להרבה היית מאוהב? לא התעלפת? חח כן נתקלתי בעמוד.. נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן שתי ידיים רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורסל? כן...סתם בשביל הכייף שיחקת כדורגל? כן...בשביל הכייף הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן.. הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? לא היית אובססיבי כלפי משהו?לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? ללאאא העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? חח...לא אבל ראיתי ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? לא ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? לא היית 'צומי' במודע? ?? שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? לא היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן....טיטאניק היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב?לא שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון? לא שזכור לי תמונה (תמונה הופיעה)

מ א מ י2

New member
-ע-ו-נ-ה-

שם:לוטן גיל:11 וחצי =/ מין:נקבה מזל:שור תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)יש כל מיני ספר אהוב? "אירגון הלא מקובלים" "זה לא סוף העולם"
יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום?לא!
ברחת מהבית? לא התחילו איתך? לא
צפרו לך? לא :| נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? ביום כיפור..רק פעם אחת בחיים =/ דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא! נישקת מישהו מאותו מין? לא.. בגדו בך? לא.. הרגת חיה בטעות? לא אני-חברה שלי-פרפר שרצנו אחריו אני ועוד כמה חברות..כשהיינו חברות ואז היא בטעות דרכה עליו *יהי זכרו ברוך* קברנו אותו (טוב היינו קטנות! בנות 5-4 אולי!) ואחרי כמה ימים הוא נהפך לעמוד קטנטן שורץ נמלים וחרקים
הרגת חיה בכוונה? לא!!! גנבת משהו? לא.. פגעת בעצמך? לא
רצית למות? כן! עישנת סיגריות? לא לא לא! עישנת נרגילה? כנ"ל ניסית סמים? לאאאאאא! שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? כן
ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לאאאא עשית קעקוע? קעקוע מחיק..לא קעקוע קעקוע! שלא נמחק לעולם.. הסתפרת? כן
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן-במלחמת אוכל נגד אחי
צללת עם דולפינים? כן-ביומולדת שלי באילת שנה שעברה קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לאאא!! היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא :| לתקופה ממושכת? גם לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא זוכרת/לא יודעת.. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן-בנאדם אחר
רצית להיות בן המין השני? לאאאאאאא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? פעם אחת שאבא שלי ואני הלכנו לראות סרט והוא נרדם באמצע וכולם הסתכלו עליו
שיקרת למישהו? הרבההההההההההההה פעמים! היית מאוהב? כנ"לללל התעלפת? בחיים לא נשברה לך שן? חח..יותר מאחת עשית למישהו היקי? מהה
עשו לך?
נעצרת? לאאאא קיבלת נכשל בתעודה? לא,עוד לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? ברור! רכבת על סוס? פוני..כשהייתי קטנה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? במסיבת ריקודים (תחרות שהייתה באיזו יומולדת של חברה שלי אבל ניצחתי!) שיחקת כדורסל? כן
..מה לעשות? אני גבוהה ופעם אחת בטורניר של הבצפר הכריחו אותי לשחק בגלל שאני גבוהה ואהבתי את זה.. שיחקת כדורגל? כן
..בגלל ששוב-בטורניר כדורגל הכריחו אותי להיות שוערת כי עצרתי כדורים טוב ובעטתי כדורם טוב (חוצמזה..אני שמאלית) אז הכריחו אותי..אני עדיין לא מתה על כדורגל..כדורסל עדיף! הלכת מכות? בצחוק,עם חברה שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? פעם אחת..=/ הוצאת מלא כסף על שטויות? כן
הברזת מבצפר? בערך-עשיתי ת'עצמי חולה התחרטת על משהו שעשית? כן
היית אובססיבי כלפי משהו?לא זוכרת היית מאושר? כןןןןןןן
התנצלת על משהו שעשית? הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה פעמים! היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כמעם כל הלילה התקלחת עם מישהו? לא
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן =/ זכרת חלום?הרבההההה נרדמת בשיעור?כמעט
העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא
ביצעת אקט מיני בבית הספר? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ביצעת אקט מיני בשירותים? כנ"ללללל התעקשת על משהו מטופש? כן
..על בלון עם גז הליום =/ כשהייתי קטנה הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן.. נכנסת למצב כפית?לאא ביקרת אצל פסיכולוג? לאלאלאלאללאלאלאלאאאא!! חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא :| חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? בנתיים כן..אני מקווה שהוא יגיע..(עזבו..אתם לא יודעים על מה אני מדברת)
רקדת בגשם? חחח..לא צרחת מפחד? כן
היית 'צומי' במודע? אעע
שנאת את עצמך? כןןןן צעקת על מישהו? כ-ן-! קינאת במישהו אחר? כן... היית גאה בעצמך? כן
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן
בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי? כן-כשהחברות הכי טובות שלי היו ברוגז איתי.. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כןןןן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן...
בכית בסרט? כן היית על במה? כן-במסגרת בצפר (מקהלה) ומקהלה עירונית היית מחוייב למישהו?למישהי..הייתי חייבת לחברה שלי מסטיק
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא.. התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן
ניתקת למישהו בפרצוף? כן..כשהתעצבנתי על חברה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן-הרבה פעמיםם! נשבר לך הלב?כן
שברת לב?לא..לא יודעת בעצם
השם שלך הופיע בעיתון?כן+תמונה..בגלל המקהלהה

CAM1LA

New member
עונה

שם: לא משנה... גיל: 15 מין: נקבה מזל: מאזניים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) האחד, הטופ מודל הבאה וויוה לה באם ספר אהוב? מכשפה יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שזכור לי, אבל יכול להיות שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? נמלה... נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות? כן. ג'וק הרגת חיה בכוונה? כנ''ל גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי בטבור ונסתם : ( עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? מלחמת אוכל? כן צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? היו רגעים התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? יש לי משקפי קריאה. נחשב? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן ועדיין התעלפת? נראה לי שכן כי אחרי שקמתי עברו כמה דקות נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. פעם הייתי בזבזנית ברמות. לא יכולתי שיהיה לי אפילו שקל בארנק בלי לרוץ לבזבז אותו. היום זה כבר עבר לי הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חחח... אני בטיפול תרופתי חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא שזכור לי רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן. בבצפר היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא

Adi ע ד י

New member
../images/Emo103.gif

שם:עדי גיל:11 מין:נקבה מזל:דלי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)השיר שלנו ספר אהוב?הארי פוטר יצאת מהמדינה?לא
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא חושבת. שחית בעירום?כן. ברחת מהבית?כן. התחילו איתך? לא. צפרו לך?כן. נשארת ער כל הלילה?כן. לא אכלת יום שלם?לא. דיברת בטלפון כל הלילה?לא. הרגת מישהו?לא נישקת מישהו מאותו מין?את אמא שלי נחשב
בגדו בך?כן לצערי הרב.
הרגת חיה בטעות?חרקים.. הרגת חיה בכוונה?חרקים. גנבת משהו?מסטיק פעם. פגעת בעצמך?כן. רצית למות?כן עישנת סיגריות?לא עישנת נרגילה?לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול?כן השתכרת? כן התנשקת?כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן עשית או תכננת לעשות פירסינג?תכננתי. עשית קעקוע? לא הסתפרת?כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?אממ.. כן אני חושבת. צללת עם דולפינים?לא קפצת כתה?לא היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?מה
לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?לא נפגשתי רק דיברתי באינטרנט. התאפרת?כן. רצית להיות משהו שאתה לא?כל הזמן
רצית להיות בן המין השני?רק לפעמים התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן. עברת יישור שיניים?לא. היו לך משקפי ראייה?יש לי. הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן. התביישת בהורים שלך? לא. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב?איך אפשר לא אני פשוט מאוהבת עכשיו ברגע זה
התעלפת?פעמיים כמעט. נשברה לך שן?לא. עשית למישהו היקי?
מה זה היקי
עשו לך?
נעצרת?לא. קיבלת נכשל בתעודה?לא. שברת עצם בגוף?לא. רכבת על אופניים?כן מי לא
רכבת על סוס?לא
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן חח. שיחקת כדורסל?לא ברצינותת קצת עם חברות שלי. שיחקת כדורגל?" " " " " " הלכת מכות?בהחלט
שיחקת טאקי?ברור
שיחקת מונופול?איך לא
שיחקת שש-בש?אוףף מה זה השאלות האלה
ברור שכן!
הוצאת מלא כסף על שטויות?כן. הברזת מבצפר?לא. אבל מתכונן. התחרטת על משהו שעשית? מליון פעם
היית אובססיבי כלפי משהו?כן. היית מאושר?יש רגעיםקטניםכאלה בחיים לצערי. התנצלת על משהו שעשית?ברור. היית מכור למשהו?מאיזה בחינה
היית כל הלילה על המחשב?כן
התקלחת עם מישהו?כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן. זכרת חלום?כן. נרדמת בשיעור?כן חח.. העברת פתקים בשיעור?כן. תפסו אותך?לא למזלי
ביצעת אקט מיני בבית הספר?מה זה אקט
ביצעת אקט מיני בשירותים?מה זה אקט
התעקשת על משהו מטופש?לא. הברזת למישהו בלי להודיע?לא זה אף פעם לא קורה לי
התחרפנת?כן. חח.. נכנסת למצב כפית?מה זה מצב כפית
ביקרת אצל פסיכולוג?לא. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן למרות שזה טיפשי אני עושה את זה עכשיו. רקדת בגשם?כן חח.. צרחת מפחד?כן.
היית 'צומי' במודע?כן. שנאת את עצמך?אין רגע שלא
צעקת על מישהו?וואו איזה שאלות טיפשיות
ברור
קינאת במישהו אחר?כן. היית גאה בעצמך?לא חושבת אבל אולי. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן
בכית בגלל מישהו?כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשי?כן. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן. הופעת בציבור בפיג'מה?כן. חח. בכית בסרט?כן. היית על במה?כן. היית מחוייב למישהו?כן. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן. התעלמת ממישהו בכוונה?כן. סיננת מישהו בטלפון?כן. ניתקת למישהו בפרצוף?כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן. נשבר לך הלב?כן. שברת לב?לא. השם שלך הופיע בעיתון?לא. קראת?
למה אני עושה את זה אני יושעת שאף אחד לא קרא את זה.

מואה

שם:דניאל גיל:15+ מין:נקבה מזל:עקרב תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן): אנערף ספר אהוב? אין אחד כזה יצאת מהמדינה? כמובן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? כן ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן, יותר מידיי... התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא, אני לא גאון. היית ערום בציבור? שהייתי קטנהP: היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן כן כן.. לתקופה ממושכת? כןכןכן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כןכןכן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כןכןכן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא, איכס. התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן, תמיד. שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן בטח קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן, כמעט כל סרט שיש בו סיפור אהבה. היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כל יום אני מנתקת למישהו אחר כמעט רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? לא שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן

Spiritfall

New member
נו, טוב.

שם: רותם גיל: 17 וחצי מין: נקבה מזל: תאומים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) כרגע.. אמממ. האוס? ספר אהוב? הנעלמים, הרלן קובן יצאת מהמדינה? צרפת, בריטניה, פולין אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? שיכור אחד צפרו לך? מעצבנים נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא בדיוק כל הלילה... הרגת מישהו? בטח נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? חשופית? הרגת חיה בכוונה? נמלה גנבת משהו? חח סופגניה מחדר מורים פגעת בעצמך? לא חושבת רצית למות? פיזית? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן? ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא עד כדי כך שלא זכרתי כלום התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? תמיד חשבתי על זה, אבל לא עשיתי עשית קעקוע? לא הסתפרת? כל שבועיים השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? מלחמת אוכל? צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא ש"ח? שידור חוזר? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? לא התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? ערבית שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כל הזמן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? תמיד נרדמת בשיעור? תנ"ך העברת פתקים בשיעור? כל יום תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? בדרך כלל נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? הלוואי חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? או, כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? אלכס מת... היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן, אבל בעיקרון גם אני מחויבת, אני יודעת שאני תמיד יכולה לצאת מזה הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? רגע, אנחנו מדברים פה על נישואים? התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן. אבל היי, יש גבול. אני כל כך שונאת שעושים לי את זה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? יכולהיות השם שלך הופיע בעיתון? כן

למעלה