אוך נו.../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif
ובגרסא הקריאה -
על עצמך 1. שם: נוף. 2. גיל: 15. ;[ 3. מיקום בארץ: חור נידח במרכז.
האם אתה 4. מאחר הרבה?: כן.
5. עובד?: בעבודות מזדמנות. 6. אוהב את המשפחה שלך?: לא ממש. 7. אוכל מילקי?: לפעמים. 8. יש לך אובססיה\\סטייה?: הומואים?
9. אוהב חורף?: כןןןן.
10. מבריז הרבה מביצפר?:
11. מדבר הרבה בטלפון?: לא. 13. כותב שירים\\סיפורים?: כן. 14. משתדל לאכול בריא?: לא.
האם אי פעם 21. שיקרת?: ברור. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?: כן. X: 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?: כן. 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה?: לא נראה לי. 27. לא ישנת יום שלם?: כן. 28. היית במחשב כל הלילה?: כן. 32. חיבקת מישהו מפורסם?: כן. 33. הופעת על במה?: כן. 34. גנבת משהו?: כן. 35. תפסת טרמפ?: כן. 37. הלכת לאיבוד?: יותר מדי. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: לא ראיתי אפילו את ההתחלה
39. נשברה לך שן?: לא. 40. עישנת סיגריה?: כן.
מה הדבר האחרון 41. שאכלת?: סוכריה על מקל. בצורת איה מפו הדוב. ^^ 42. שקנית?: שלושה דיסקים (הפסקול של רקוויאם לחלום, הפסקול של אמלי, קונצ'רטו לנבל מאת מוצרט.) 43. ספר אחרון שקראת?: זכרונותיה של גיישה. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?: מליון דולר בייבי, עם אבא. 45. הופעה אחרונה שהיית?: מג'ילק מיסטרי טור, ביומולדת שלי. 47. שיר אחרון ששמעת?: My Generaiton של The Who. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?: ממ. במה חדשה נדמה לי. 51. אדם אחרון שראית?: שירנ Berry. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?: הו, לא זוכרת. לא בכיתי המון זמן. נדמה לי שענת. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?: שירנ. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?: יונתן. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?: אמא.
העדפות 71. אביב או סתיו?: סתיו. אבל אמריקאי כזה, עם עלי שלכת. 72. קפה או תה?: קפה. 73. כתום או צהוב?: כתום, ברור. 74. טלפון או פלאפון?: טלפון. 75. סלקום או אורנג'?: לא יודעת. X: 76. שוקולד מריר או חלב?: חלבחלב. איכ מריר. אבל לבן הכי טוב. ^^ 77. שיער אסוף או פזור?: פזור. 82. עיינים ירוקות או כחולות?: ירוקות. 84. לילה או יום?: לילה. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?: לועזית. (איזו מילה מכוערת!) 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?: עם. 93. נעלי בית או יחפים?: יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי?: נוזלי.
ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?:
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?:
99. האם נהנת לענות עליו?:
100. תן ציון לשאלון: