ועוד שאלון אחד-

De-Panther

New member
../images/Emo3.gifבמפגש אצל קסם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

זוכרים שהיה אחד כזה פעם?? אז במפגש הזה הלכתי עם הכובע הזה והפחדתי אנשים...

מענה סלקטיבי

4. מאחר הרבה? באמצע 5. עובד? לא 9. אוהב חורף? לא 10. מבריז הרבה מביצפר? אני לא צריכה. כל הזמן מבטלים שעורים. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 13. כותב שירים\\סיפורים? מזמן לא היתה מוזה 14. משתדל לאכול בריא? משתדלת לא לאכול יותר מדי לא בריא האם אי פעם 21. שיקרת? come on.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? זה קורה לי הרבה בטעות 27. לא ישנת יום שלם? שלושה אפילו 28. היית במחשב כל הלילה? חופש גדול, you know 35. תפסת טרמפ? עם אורה בורה ועוד פרחחים 37. הלכת לאיבוד? כשהייתי קטנה 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? למזלי לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן. איכס מה הדבר האחרון 42. שקנית? חולצה 100ממת 43. ספר אחרון שקראת? קוראת עכשיו את מר ורטיגו 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? הארי פוטר2, בכתה ח' 45. הופעה אחרונה שהיית? טקסים של בי"ס נחשבים? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לילך בבי"ס לפני שבוע 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אלעד? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? לקוח כלשהו אתמול 55. אדם אחרון שצעקת עליו? הבנים הדפוקים מהכתה שלי העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 76. שוקולד מריר או חלב? מריר. יותר קפאין, פחות שומן רווי. 77. שיער אסוף או פזור? פזור 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? מוזיקה טובה 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם!!

PopPy

New member
איך מר ורטיגו?

התחלתי אותו עוד לפני עדן, אבל ההתחלה לא ממש משכה אותי. למרות שאוסטר זה יותר עניין של מצב רוח מתאים (אסור לקרוא אותו מדוכאים מידי כי הוא רק מדכא עוד יותר, אבל גם אסור לקרוא אותו כששמחים מידי כי הוא מוציא כל חשק לחיות. צריך מצב ביניים מאוזן כזה.).

יאא זה ספר שולת!!1

כדאי לך להמשיך לקרוא אותו, הוא שווה
והוא לא מדכא אותי בצורה משונה, הוא פשוט ריאליסטי ובגלל זה הוא מלא בחרא, אבל זה רק מבליט את הדברים הקטנים והטובים, ואז הם משמחים אותי. בגלל זה גם חיבבתי את "העוזר" (הביאו לנו לקרוא בספרות) למרות שכל הכתה שלי שנאה את זה
אבל באמת זה ספר שווה, אני קוראת אותו כי שני אנשים מביני עניין המליצו לי עליו

PopPy

New member
זו כל-כך סיגל מצידך,

למצוא אופטימיות בספר של פול אוסטר @_@

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifגאוני.

כשהייתי קטנה אבא סיפר לי חלקים ממנו ורציתי לקרוא, אבל הוא טען שאני קטנה מדי (נדמה לי שהייתי בת שש-שבע). כשהתחלתי לקרוא אותו פתאום קלטתי שזה הוא, והתעצבתי על שאני יודעת את סיומו, אך מאוחר יותר גיליתי כי אני מכירה רק את סיום החלק הראשון או השני,. בכלמקרה, אני ממש אהבתי.

ספרפור

New member
נמ

1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 13. כותב שירים\\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? האם אי פעם 21. שיקרת? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 47. שיר אחרון ששמעת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 84. לילה או יום? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון:

ספרפור

New member
פיכסה, שלחתי את זה ריק בטעות.

1. שם:ספיר 2. גיל:14 3. מיקום בארץ:דרום האם אתה 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?כן 7. אוכל מילקי?כן 8. יש לך אובססיה\\סטייה?אולי 9. אוהב חורף?קצת 10. מבריז הרבה מביצפר?לא 11. מדבר הרבה בטלפון?לא 13. כותב שירים\\סיפורים?לא 14. משתדל לאכול בריא?כן, כשאני זוכרת האם אי פעם 21. שיקרת?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן, אבל לא התכוונתי 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?לא 28. היית במחשב כל הלילה?לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?לא 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?נראה לי שכן, לא זוכרת מקרה ספציפי 35. תפסת טרמפ?לא 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?נקניקיות טבעול 42. שקנית?במבה 43. ספר אחרון שקראת?הארי פוטר(בפעם המיליון) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?נדמה לי ש"חותנת בהפרעה" 45. הופעה אחרונה שהיית?פף, לא זוכרת 47. שיר אחרון ששמעת?"מתי נתנשק" אביתר בנאי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?לוידעת
51. אדם אחרון שראית?אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?חברה שלי מהכיתה 53. אדם אחרון שחיבק אותך?חברה שלי מהכיתה(אחרת) 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?מורין 55. אדם אחרון שצעקת עליו?המורה
העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?שניהם 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?תלוי 82. עיינים ירוקות או כחולות?גם וגם 84. לילה או יום?גם וגם 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?תלוי 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?גם וגם 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?תלוי 93. נעלי בית או יחפים?גם וגם 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?נדמה לי שעל הסבון 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?הסבון
99. האם נהנת לענות עליו?היה נחמד 100. תן ציון לשאלון:8

נימ.../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

על עצמך 1. שם: נוף. 2. גיל: 15. ;[ 3. מיקום בארץ: חור נידח במרכז. האם אתה 4. מאחר הרבה?: כן.
5. עובד?: בעבודות מזדמנות. 6. אוהב את המשפחה שלך?: לא ממש. 7. אוכל מילקי?: לפעמים. 8. יש לך אובססיה\\סטייה?: הומואים?
9. אוהב חורף?: כןןןן.
10. מבריז הרבה מביצפר?:
11. מדבר הרבה בטלפון?: לא. 13. כותב שירים\\סיפורים?: כן. 14. משתדל לאכול בריא?: לא.
האם אי פעם 21. שיקרת?: ברור. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?: כן. X: 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?: כן. 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה?: לא נראה לי. 27. לא ישנת יום שלם?: כן. 28. היית במחשב כל הלילה?: כן. 32. חיבקת מישהו מפורסם?: כן. 33. הופעת על במה?: כן. 34. גנבת משהו?: כן. 35. תפסת טרמפ?: כן. 37. הלכת לאיבוד?: יותר מדי. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: לא ראיתי אפילו את ההתחלה
39. נשברה לך שן?: לא. 40. עישנת סיגריה?: כן. מה הדבר האחרון 41. שאכלת?: סוכריה על מקל. 42. שקנית?: שלושה דיסקים (הפסקול של רקוויאם לחלום, הפסקול של אמלי, קונצ'רטו לנבל מאת מוצרט.) 43. ספר אחרון שקראת?: זכרונותיה של גיישה. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?: מליון דולר בייבי. 45. הופעה אחרונה שהיית?: מג'ילק מיסטרי טור, ביומולדת שלי. 47. שיר אחרון ששמעת?: My Generaiton של The Who. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?: ממ. במה חדשה נדמה לי. 51. אדם אחרון שראית?: שירנ Berry. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?: הו, לא זוכרת. לא בכיתי המון זמן. נדמה לי שענת. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?: שירנ. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?: רוקסנה. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?: אמא. העדפות 71. אביב או סתיו?: סתיו. אבל אמריקאי כזה, עם עלי שלכת. 72. קפה או תה?: קפה. 73. כתום או צהוב?: כתום, ברור. 74. טלפון או פלאפון?: טלפון. 75. סלקום או אורנג'?: לא יודעת. X: 76. שוקולד מריר או חלב?: חלבחלב. איכ מריר. אבל לבן הכי טוב. ^^ 77. שיער אסוף או פזור?: פזור. 82. עיינים ירוקות או כחולות?: ירוקות. 84. לילה או יום?: לילה. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?: לועזית. (איזו מילה מכוערת!) 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?: עם. 93. נעלי בית או יחפים?: יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי?: נוזלי. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?:
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?:
99. האם נהנת לענות עליו?:
100. תן ציון לשאלון:

אוך נו.../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

ובגרסא הקריאה - על עצמך 1. שם: נוף. 2. גיל: 15. ;[ 3. מיקום בארץ: חור נידח במרכז. האם אתה 4. מאחר הרבה?: כן.
5. עובד?: בעבודות מזדמנות. 6. אוהב את המשפחה שלך?: לא ממש. 7. אוכל מילקי?: לפעמים. 8. יש לך אובססיה\\סטייה?: הומואים?
9. אוהב חורף?: כןןןן.
10. מבריז הרבה מביצפר?:
11. מדבר הרבה בטלפון?: לא. 13. כותב שירים\\סיפורים?: כן. 14. משתדל לאכול בריא?: לא.
האם אי פעם 21. שיקרת?: ברור. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?: כן. X: 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?: כן. 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה?: לא נראה לי. 27. לא ישנת יום שלם?: כן. 28. היית במחשב כל הלילה?: כן. 32. חיבקת מישהו מפורסם?: כן. 33. הופעת על במה?: כן. 34. גנבת משהו?: כן. 35. תפסת טרמפ?: כן. 37. הלכת לאיבוד?: יותר מדי. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: לא ראיתי אפילו את ההתחלה
39. נשברה לך שן?: לא. 40. עישנת סיגריה?: כן. מה הדבר האחרון 41. שאכלת?: סוכריה על מקל. בצורת איה מפו הדוב. ^^ 42. שקנית?: שלושה דיסקים (הפסקול של רקוויאם לחלום, הפסקול של אמלי, קונצ'רטו לנבל מאת מוצרט.) 43. ספר אחרון שקראת?: זכרונותיה של גיישה. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?: מליון דולר בייבי, עם אבא. 45. הופעה אחרונה שהיית?: מג'ילק מיסטרי טור, ביומולדת שלי. 47. שיר אחרון ששמעת?: My Generaiton של The Who. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?: ממ. במה חדשה נדמה לי. 51. אדם אחרון שראית?: שירנ Berry. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?: הו, לא זוכרת. לא בכיתי המון זמן. נדמה לי שענת. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?: שירנ. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?: יונתן. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?: אמא. העדפות 71. אביב או סתיו?: סתיו. אבל אמריקאי כזה, עם עלי שלכת. 72. קפה או תה?: קפה. 73. כתום או צהוב?: כתום, ברור. 74. טלפון או פלאפון?: טלפון. 75. סלקום או אורנג'?: לא יודעת. X: 76. שוקולד מריר או חלב?: חלבחלב. איכ מריר. אבל לבן הכי טוב. ^^ 77. שיער אסוף או פזור?: פזור. 82. עיינים ירוקות או כחולות?: ירוקות. 84. לילה או יום?: לילה. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?: לועזית. (איזו מילה מכוערת!) 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?: עם. 93. נעלי בית או יחפים?: יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי?: נוזלי. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?:
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?:
99. האם נהנת לענות עליו?:
100. תן ציון לשאלון:

De-Panther

New member
נראה מתי ימאס לי...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לענות על כל השאלות התחלתי לענות בגלל השאלות הראשונות
על עצמך 1. שם: אורן 2. גיל: לא חשוב 3. מיקום בארץ: גם זה לא חשוב האם אתה 4. מאחר הרבה? כן 5. עובד? צבא נחשב?? 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? כן 8. יש לך אובססיה\\סטייה? כן 9. אוהב חורף? לא 10. מבריז הרבה מביצפר? כן... מסוף השנה שעברה לא הייתי בבית הספר... זתומרת... הפעם האחרונה שהייתי בבית הספר הייתה שבועיים לפני שהתגייסתי... 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 13. כותב שירים\\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא... אבל משתדל לאכול האם אי פעם 21. שיקרת? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא... אבל מישהי כן
33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? כן 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סלט כרוב
42. שקנית? באתי לכתוב כרטיס לרכבת... אבל זה בחינם... וואי... מזמן לא קניתי שומדבר... בטח קפה בשק"ם לפני חודשיים בערך... בתחילת איזשהו קורס... 43. ספר אחרון שקראת? יותר פשוט לשאול ספר יחיד שקראת: הארי פוטר ו... ענערף 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? וואי... עבר הרבה זמן... אבל אני חושב שזה צ'ארלי בממלכת השוקולד... ואודי עקב אחריי לקולנוע... 45. הופעה אחרונה שהיית? משהו בניצנים... כבר לא זוכר 47. שיר אחרון ששמעת? אינלימושג... בטח משהו ברוסית שמישהו מהצבא שם במערכת ליד המחשב שעבדתי עליו היום 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הבלוגים בתפוז... או גוגל... 51. אדם אחרון שראית? אחשלי... 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אינלימושג... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? נדמה לי אבא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אממממ... או אבא או נומי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? או אבא או החציאח שלי או אמא... פשוט כולם התחילו לנג'ס לי באותו זמן בערך... וגמככה לא היה לי כמעט זמן היום(חזרתי קצת לפני עשר הבייתה והיו לי הרבה דברים לארגן...) העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 82. עיינים ירוקות או כחולות? לא משנה 84. לילה או יום? לילה 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית... אבל לא מזרחי
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "מבריז הרבה מביצפר" אחרי הכל... אני בצבא
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? "מבריז הרבה מביצפר" אחרי הכל... אני בצבא
99. האם נהנת לענות עליו? מסתבר שכן... חשבתי שימאס לי מהר... הוא דווקא זרם
100. תן ציון לשאלון: לא רוצה

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

על עצמך 1. שם: ימיט 2. גיל: 16 3. מיקום בארץ: ראשלצ האם אתה 4. מאחר הרבה? כן 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא. דגים. פיכס. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? כן 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? >< 11. מדבר הרבה בטלפון? פחות מפעם, זה בטוח 13. כותב שירים\\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? אני משתדלת שכשאמא מסתכלת לאכול בריא.גמשהו, לא? האם אי פעם 21. שיקרת? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן>< 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא זכור לי. אבל אם צחי נחשב מפורסם -_- 33. הופעת על במה? כן. כל כמה שנים כשמסיימים בצפר 34. גנבת משהו? כן. גנבתי מללאא דברים מצחי וזה. 35. תפסת טרמפ? כן. 37. הלכת לאיבוד? כן. אפילו בתוך ראשון. זה היה כל כך מפחיד, חשבתי שירצחו אותי! 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא. 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? כן. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? אוהו, ארוחת צהריים- אורז, קציצות ירק, שועית.. אח"כ אכלתי קינוח- קוראסון טרי ^^ 42. שקנית? לעצמי? שוקו. אבל שלחתי את נעמה שתקנה לי, כי לרדת במדרגות זה לא משהו. 43. ספר אחרון שקראת? אני קוראת כעת את "מיכאל שלי" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לאזוכרת
45. הופעה אחרונה שהיית? אהההממ,. נראהלי שפורטיסחרוף , בקיץ. אהה, בעצם אינפקציה- היה בחינם. גם בקיץ >< 47. שיר אחרון ששמעת? נגיעות/ברי סחרוף 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הממ ynet. בעצם, היה פתוח זה של הממ"ן>< 51. אדם אחרון שראית? אבא. אבל שהוא לא הורה- ראיתי את שחף מרחוק. ששדיברתי איתו, המ,, שולמן הגבר גבר^^ 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? זה היה כל כך מזמן שאנילא זוכרת. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? שולמן. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? סיגל, עוד אתמול. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמממ. שולמן
. עשיתי לו פריחה. העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות
. 84. לילה או יום? לילה 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. ורק עם. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים בקיץ, נעלי בית בחורף. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? כתום או צהוב. כאילו מישהו יגיד צהוב Oo 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כולן. 99. האם נהנת לענות עליו? לא. סבלתי מכל רגע >< 100. תן ציון לשאלון: 9.4678.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מיאו...

9. אוהב חורף? ננוראאאא
13. כותב שירים\\סיפורים?ייפ. 14. משתדל לאכול בריא? חהחהחהחחהחה !
שמן מכונות באוכל זה בריא? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? אממ.. ארוחת ערב, אתמול. 42. שקנית? הומ.. כרטיס אוטובוס 43. ספר אחרון שקראת? אמ קוראת\, כשניטשה בכה. זה לא נגמר! 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ארר, אתמול ^_^ הארי פוטר החדש.. ואפילו פגשתי את גוני בקולנוע
. העדפות 72. קפה או תה? תה^_^ 73. כתום או צהוב? כתום, כי צהוב .. בע. 74. טלפון או פלאפון? אפחד. 76. שוקולד מריר או חלב? שניהם יחד?

למעלה