ועוד שאלון אחד-

Gizmo16

New member
ועוד שאלון אחד-../images/Emo28.gif

לפני שסוגרים את האורות
אם תראו קפיצה במספרים זה בגלל שאני מנסה לחסוך לכם ולהוריד את השאלות היותר מפגרות
מי שבכ"ז רוצה לעשות את השאלון המלא מוזמן ללכת לפורום סקרים ושאלונים ולחפור אותו משם
על עצמך 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 13. כותב שירים\\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? האם אי פעם 21. שיקרת? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 47. שיר אחרון ששמעת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 84. לילה או יום? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון:

Gizmo16

New member
התשובותתת שלייי../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

איזה כיף לשים שאלונים באמצע הלילה
אני יכולה תמיד לענות ראשונה:X על עצמך 1. שם:קסם (החמודה
) 2. גיל: 17
סוףסוף
אגב, כל האנשים שבני 17 שאמרתי לכם שאני שונאת אתכם- ראו את זה כמבוטל, אני כבר לא שונאת אתכםםם
3. מיקום בארץ: סנטימטר מלבנון במפה
האם אתה 4. מאחר הרבה? בכלל לא. 5. עובד? כן^^ 6. אוהב את המשפחה שלך? לא את כולם. 7. אוכל מילקי? כמובן
8. יש לך אובססיה\\סטייה? אובססיה- דיסני
9. אוהב חורף? כמובן
10. מבריז הרבה מביצפר? כן
כל יום
לא הייתי בבית ספר משנה שעברה
כבר רוצים להעיף אותי
11. מדבר הרבה בטלפון? פחות מבעבר. 13. כותב שירים\\סיפורים? כתבתי שיר אחד. 14. משתדל לאכול בריא? כמובן
האם אי פעם 21. שיקרת? הרבה. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כמה וכמה פעמים
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה? לא. 27. לא ישנת יום שלם? כמובן
28. היית במחשב כל הלילה? לא חושבת
אבל עכשיו אני מתקרבת לזה
32. חיבקת מישהו מפורסם? כןןן
נוסבאוםםםם
ויש לי הוכחה מצולמת לכך^^ 33. הופעת על במה? כן, די הרבה. קונצרטים. 34. גנבת משהו? לוחושבת
35. תפסת טרמפ? המוןןןןן
37. הלכת לאיבוד? כן
הרבה. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אני תמיד מנסה
אבל זה פשוט לא הולך
משעמם מדי. 39. נשברה לך שן? לא
40. עישנת סיגריה? לא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? כנפיים ברוטב טריאקי, יאמממ
42. שקנית? את הכנפיים
אבל אם זה לא נחשב- חולצה
43. ספר אחרון שקראת? בסימן ונוס
ספר מעולהההה, אל תשפטו לפי הסדרה
44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אישה טובה. סרט אדיר, קורע מצחוק
45. הופעה אחרונה שהיית? מוניקה סקס, מזמןןןןן
47. שיר אחרון ששמעת? הנך יפה, הפרויקט של עידן רייכל. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה, המשחקים שלהם שאווים
51. אדם אחרון שראית? חברות שלי, יצאנו לחגוג את יום ההולדת שלי
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? שרון, חברה שלי. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שרון, חברה שלי. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא שלי. העדפות 71. אביב או סתיו? סתיווו
72. קפה או תה? תה
73. כתום או צהוב? צהוב
74. טלפון או פלאפון? טלפון
75. סלקום או אורנג'? סלקום^^ 76. שוקולד מריר או חלב? חלב כמובן
77. שיער אסוף או פזור? פזור
82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות
84. לילה או יום? לילההה
86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראליתתת
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? שניהם טובים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי כובע
93. נעלי בית או יחפים? גרביייםםם^^ 94. סבון רגיל או נוזלי? סבון רגיל. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? הורדתי את השאלות המוזרות
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? הורדתי את השאלות הדפוקות
99. האם נהנת לענות עליו? כן, הוא היה לא רע
100. תן ציון לשאלון: 9 מתוך 10.

נאמ... ../images/Emo57.gif

קסם, הגעתי למסקנה שאת צריכה להמציא משפט מגניב אחר ולהחליף חתימה
. זאת כבר ממש ותיקה. על עצמך 1. שם: אור 2. גיל: 18 3. מיקום בארץ: חור מספר 18? האם אתה 4. מאחר הרבה? לא. 5. עובד? כן. 6. אוהב את המשפחה שלך? כן. 7. אוכל מילקי? לא. איכס. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? כמובן ^_^ 9. אוהב חורף? מתה עליו
10. מבריז הרבה מביצפר? אין לי ביצפר
. אבל כשהיה, לא הייתי מבריזה. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא. 13. כותב שירים\\סיפורים? סיפורים. 14. משתדל לאכול בריא? לא ממש האם אי פעם 21. שיקרת? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אממממ, לא חושבת שברצינות. 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה? על טיימר
27. לא ישנת יום שלם? כן. 28. היית במחשב כל הלילה? רוב הלילה, לא כל. 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא. אבל נתתי מכתב לניל גיימן. 33. הופעת על במה? כן
. 34. גנבת משהו? לא. 35. תפסת טרמפ? לא. 37. הלכת לאיבוד? כן. כשהייתי בת שלוש. ההורים שלי היו בהיסטריה. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא. 39. נשברה לך שן? לא (טפו טפו טפו, תרתי משמע) 40. עישנת סיגריה? לא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? המממ... נדמה לי שעוגיית שוקולד עם קרם שוקולד לבן למעלה. לוידעת, זה היה אתמול בערב. 42. שקנית? ארבע עוגיות ב"קוקימן" בחיפה. 43. ספר אחרון שקראת? האחרון שסיימתי היה "קסם שימושי" (לא קראתי אותו מליון שנה) וכרגע אני באמצע "ספר יום הדין" של קוני וויליס. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אהה... וואו, הרבה זמן לא הייתי בסרט. אני חושבת ש"קורפס ברייד" בארה"ב. 45. הופעה אחרונה שהיית? הופעת הסיום של כיתה י"ב שלי
47. שיר אחרון ששמעת? לוידעת, אבל עכשיו דבוק לי "בלי לומר מילה" של מטרופולין. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורופ טרי פראצ'ט. אתמול בלילה (כשהייתי באתרים ולא רק קמתי
) זה היה איזה אתר של קבוצת פאנסאב של איזו מנגה. 51. אדם אחרון שראית? אימא. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אה, לוידעת. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אימא בטח. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא (אהוי! המגוון! טוב, היה גם איזה בחור אחד מ"קידום" שרצה עדיין לשכנע אותי להצטרף לקורס פסיכומטרי שלהם). 55. אדם אחרון שצעקת עליו? הכלבה שלי, אני חושבת. נחשב? העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו, כי אחריו חורף ולא קיץ
72. קפה או תה? תה. הרבה חלב, בבקשה. 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? טלפון. כל כך כל כך טלפון. 75. סלקום או אורנג'? למי אכפת? 76. שוקולד מריר או חלב? לבן
77. שיער אסוף או פזור? פזור יותר נוח. 82. עיינים ירוקות או כחולות? חומות בבקשה. 84. לילה או יום? אחר הצהריים. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? מה שטוב. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? בטלפון, אני חושבת. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 93. נעלי בית או יחפים? כרגע אני יחפה, אבל כשקר אז אנפלאות בבקשה
94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. נוזלי זה הרגיל. מוצק זה הלא. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? על הסבון, נראה לי. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? סלקום או אורנג' 99. האם נהנת לענות עליו? בערך. 100. תן ציון לשאלון: 7 כזה. די דומה לאחרים.

thebaby

New member
read me |help|

על עצמך 1. שם: nadav 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: not in israel. buy yavne usually האם אתה 4. מאחר הרבה? yes 5. עובד? will work in a month or so. 6. אוהב את המשפחה שלך? yes 7. אוכל מילקי? yes 8. יש לך אובססיה\\סטייה? i dunno, a few. 9. אוהב חורף? yes 10. מבריז הרבה מביצפר? used to 11. מדבר הרבה בטלפון? sometimes 13. כותב שירים\\סיפורים? used to 14. משתדל לאכול בריא? no האם אי פעם 21. שיקרת? yes 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? yes 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? i dunno, i think yes but im not shure 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה? yes 27. לא ישנת יום שלם? yes 28. היית במחשב כל הלילה? yes 32. חיבקת מישהו מפורסם? hmmm dont think so. 33. הופעת על במה? yes 34. גנבת משהו? yes 35. תפסת טרמפ? yes 37. הלכת לאיבוד? yes 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? dont think so 39. נשברה לך שן? not litterly... but u can call it like that 40. עישנת סיגריה? yes מה הדבר האחרון 41. שאכלת? banana 42. שקנית? food 43. ספר אחרון שקראת? friday 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? HP4 45. הופעה אחרונה שהיית? aerosmith and lenny kravitz 47. שיר אחרון ששמעת? the wallflowers - i am a building 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? hydepark 51. אדם אחרון שראית? my aunt 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? dunno 53. אדם אחרון שחיבק אותך? not shure 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? propably mom or dad... 55. אדם אחרון שצעקת עליו? dunno העדפות 71. אביב או סתיו? autom 72. קפה או תה? depends ont the situation 73. כתום או צהוב? orange 74. טלפון או פלאפון? cellulat unless its a real long convorsetion 75. סלקום או אורנג'? dunno 76. שוקולד מריר או חלב? milk 77. שיער אסוף או פזור? loose 82. עיינים ירוקות או כחולות? green 84. לילה או יום? night 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? both 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? face to face 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? with !!!!! totally 93. נעלי בית או יחפים? depends 94. סבון רגיל או נוזלי? both r ok. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? i dunno 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? i dunno 99. האם נהנת לענות עליו? ok. 100. תן ציון לשאלון: **

As I Am

New member
Fly me to the moon~ ../images/Emo103.gif

על עצמך 1. שם: לין. 2. גיל: 18. 3. מיקום בארץ: אני לא ממוקמת בארץ. D: האם אתה 4. מאחר הרבה? קצת... ^^;; 5. עובד? אעבוד, כשאחזור לארץ. 6. אוהב את המשפחה שלך? ארר. את הנותרים. אלא שלא ניתקתי מהם כל קשר, כלומר. 7. אוכל מילקי? רק טופ, או אגוזים. אני בררנית. p: 8. יש לך אובססיה\\סטייה? יש לי כמה. :> 9. אוהב חורף? אכן. 10. מבריז הרבה מביצפר? פעם, בימים ההם. p: 11. מדבר הרבה בטלפון? לא. 13. כותב שירים\\סיפורים? כן. 14. משתדל לאכול בריא? פחח. לא. האם אי פעם 21. שיקרת? כן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה? כן. 27. לא ישנת יום שלם? כן. 28. היית במחשב כל הלילה? כן. 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא יודעת. 33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? כן. 35. תפסת טרמפ? כן. 37. הלכת לאיבוד? כן..? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? Hell no. 39. נשברה לך שן? כן. 40. עישנת סיגריה? כמה וכמה מהן. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? צ'יפס מקדונלדס. 42. שקנית? מתנה ללימור. זה סוד, לכו. >< 43. ספר אחרון שקראת? 'לעולם-לא-עולם' / ניל גיימן. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ארר, טיסת לילה, אולי? לא זוכרת. 45. הופעה אחרונה שהיית? ליידי די.
47. שיר אחרון ששמעת? לא זוכרת, הסתובבתי בסין והיו כלמיני שירים מוזרים ברקע. o.o 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? ארר, ג'י-מייל? p: ישלי אימייל חדש~ ^-^ 51. אדם אחרון שראית? החברה של אבא. p: 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אבא. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אבא. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שוב, החברה של אבא. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? וואי, כבר הרבה זמן שלא צעקתי על מישהו... מוזר. o.o העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו. 72. קפה או תה? תלוי. 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? פלאפון. 75. סלקום או אורנג'? סלקום. סרטים חינם זה כיף, נו. :X 76. שוקולד מריר או חלב? חלב. 77. שיער אסוף או פזור? פזור. 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות. 84. לילה או יום? לילה. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שתיהן. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים-מול-פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. D: אפילו שאני אפפעם לא משתמשת בהם. :X 93. נעלי בית או יחפים? תלוי. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? זאת. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? זאת. 99. האם נהנת לענות עליו? לא. סבלתי מכל רגע. בגלל זה המשכתי עד הסוף, הרי. 100. תן ציון לשאלון: 29.

AGENT SHESH

New member
תשובותיי:

על עצמך 1. שם: משה 2. גיל: 18 3. מיקום בארץ: ליד ירושלים, חור קטן הנקרא בית אל. האם אתה 4. מאחר הרבה? יאפ, אבל לאחרונה שיפרתי את זה מאוד. 5. עובד? אני עובד כטכנאי מחשבים באופן פרטי, אז יכול להיות חודש שארוויח 3000, ויכול להיות חודש שלא תהיה לי עבודה. 6. אוהב את המשפחה שלך? אפשר להגיד שכן.. נראה לי. 7. אוכל מילקי? נופ. דיאט. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? לא נראה לי 9. אוהב חורף? לא, ממש ממש לא. 10. מבריז הרבה מביצפר? כשלמדתי כן. עכשיו.. המ. אין מאיפה להבריז
11. מדבר הרבה בטלפון? לא, אני די שונא טלפונים. 13. כותב שירים\\סיפורים? יאפ. 14. משתדל לאכול בריא? כן, למרות שהרבה פעמים לא הולך. האם אי פעם 21. שיקרת? אני משער שכן.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. במסע לפולין היה אחד מהחבר'ה שכולם שנאו כי הוא היה פשוט מפגר, וכשהתחלקנו לחדרים (שכבר קבענו בינינו מראש) הוא החליט להידחף לחדר שלנו, מה שלא השאיר מקום לאחד מהחברים שהיה אמור להיות איתנו, ואמרתי לו, ניסיתי להסביר לו, והוא לא הסכים לעבור, אז התחלתי להסביר לו בצורה לא נחמדה שכולם פה שונאים אותו ושיתחפף. המטומטם לא התחפף, אז פשוט הוסיפו מיטה בשבילו. 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה? כן, כל הזמן. כל רעש קטן מפריע לי לישון, אבל כשאני משאיר מוזיקה אז הרעשים האלה לא יכולים להפריע. 27. לא ישנת יום שלם? כה. 28. היית במחשב כל הלילה? כה. 32. חיבקת מישהו מפורסם? בטח. 33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? לא ממש.. 35. תפסת טרמפ? בטח, כל הזמן, זאת דרך התחבורה העיקרית לכאן, למי שאין לו רכב. 37. הלכת לאיבוד? לא.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? ישמצב 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? לא יודע, אבל יש לי כאבי בטן מזה. 42. שקנית? הממ.. נראה לי שהעיתון אמש. 43. ספר אחרון שקראת? וואו, אין לי שמץ. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? קורפס ברייד, ראיתי ביום ראשון. התאכזבתי משהו, זה לא מה שציפיתי מג'וני..
45. הופעה אחרונה שהיית? הופעה של גדי רווה לזכרו של עוזי חיטמן. היה אחלה. 47. שיר אחרון ששמעת? Alanis - Crazy. אני טוחן את השיר הזה עד דק.. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? האתר שלי, hapoelj.net 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אין לי מושג. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? לא זוכר
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שכן שמנסה לסדר לי כמה בעיות עם הצבא. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי. העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום
(ואם מישהו מזכיר התנתקות תקבלו מכות, זה פשוט צבע יפה, בלי קשר) 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'? הו, בדיוק נדרשתי לסוגיה הזאת בשבוע שעבר, אני עוזב את פלאפון, והשאלה היתה השאלה הזאת בדיוק, בסוף הוחלט אורנג' כי הם ממש טובים, והכי חשוב - הם הכי זולים..
76. שוקולד מריר או חלב? חלב, ברור! 77. שיער אסוף או פזור? לא שיש לי מה, אבל נראה לי שעדיף פזור
82. עיינים ירוקות או כחולות? לא יודע, לא כזה משנה.. 84. לילה או יום? תלוי במצברוח, עכשיו זה יום. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פייס טו פייס. הכי טוב. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם.. גררר קניתי בדיוק אחד חדש בפוקס, כתום, וזה פשוט מדהים
93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל

JuliaM1

New member
תשובותי:)

על עצמך 1. שם:יוליה 2. גיל:17 ו14 יום:) 3. מיקום בארץ:דרום האם אתה 4. מאחר הרבה?לפעמים יוצא שאני מאחרת-טפו טפו טפו חחחחח 5. עובד?כשיוצא 6. אוהב את המשפחה שלך?ברור 7. אוכל מילקי?ברור:) 8. יש לך אובססיה\\סטייה?מממ ניראה לי שכן-רק צריכה לחשוב 9. אוהב חורף?כן 10. מבריז הרבה מביצפר?לא כל כך 11. מדבר הרבה בטלפון?לא כל כך 13. כותב שירים\\סיפורים?כן 14. משתדל לאכול בריא?כן האם אי פעם 21. שיקרת?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה?לא זוכרת, ניראה לי שכן 27. לא ישנת יום שלם?כן! 28. היית במחשב כל הלילה?כן 32. חיבקת מישהו מפורסם?לא 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?לא 35. תפסת טרמפ?לא 37. הלכת לאיבוד?כן! 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן): 39. נשברה לך שן?לא-חס וחלילה-טפו טפו טפו-טוק טוק טוק-חמסה חמסה חמסה חחח 40. עישנת סיגריה?לקחתי כמה שחתות מה הדבר האחרון 41. שאכלת?ספגטי 42. שקנית?חוט כדי לסרוג כובע 43. ספר אחרון שקראת?צופן דה וינצ'י-באנגלית (עדין לא סימתי) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?אליזבת טאון 45. הופעה אחרונה שהיית?היה מזמן לא זוכרת...ניראה לי אחת במרכז העיר-לא כל כך נחשב. 47. שיר אחרון ששמעת?דה רסמוס-לא זוכרת את שם השיר-וינגז אוף אה בטרפלי ניראה לי...לא זה הים בעצם 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?www.wcorner.tk-חח בידיוק סימתי לעדכן 51. אדם אחרון שראית?אמא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?לא זוכר, ניראה לי גם אמא שלי-אבל זה היה בגלל הבצל! 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אמא? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא...כרגע התקשרה לשאול אם לא עלה לי החום 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אמה שלי חחחח (נו טוב אני חולה אני רואה רבה את אמא שלי). העדפות 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?טלפון-כי אין קרינה!:) 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?פזור 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות (כמו לי:) ) 84. לילה או יום?יום 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית!!! 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?אמממ תלוי 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?רגיל ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?סווטשרט - עם כובע או בלי 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?שיקרת? 99. האם נהנת לענות עליו?היה נחמד 100. תן ציון לשאלון:9

HuGo Hell

New member
OK~ ../images/Emo1.gif

על עצמך 1. שם: אופיר. 2. גיל: 17. 3. מיקום בארץ: רעננה. האם אתה... 4. מאחר הרבה? - לא, אף פעם. 5. עובד? - בערך? מנקה את הבית פעמיים בשבוע ומקבל על זה כסף :X 6. אוהב את המשפחה שלך? -לפעמים. 7. אוכל מילקי? - בוודאי. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? - בוודאי. 9. אוהב חורף? - מאוד. 10. מבריז הרבה מביצפר? - בערך :X 11. מדבר הרבה בטלפון? - לא. 13. כותב שירים\\סיפורים? - לא. 14. משתדל לאכול בריא? - לא. האם אי פעם... 21. שיקרת? - כן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? - כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? - כן. 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה? - כן. 27. לא ישנת יום שלם? - כן. 28. היית במחשב כל הלילה? - עד 5:00 בבוקר. 32. חיבקת מישהו מפורסם? - לא. 33. הופעת על במה? - בר מצווה? 34. גנבת משהו? - כן. 35. תפסת טרמפ? - לא. 37. הלכת לאיבוד? - לא ממש. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? - כן. 39. נשברה לך שן? - לא. 40. עישנת סיגריה? - לא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? שניצל-פירה-קציצה-חצילחם-סלט. (חזרתי מבי"ס, תרדו ממני ;;) 42. שקנית? חיבור. 43. ספר אחרון שקראת? - XXXHOLIC. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? הטירה הנעה. 45. הופעה אחרונה שהיית? אף פעם? 47. שיר אחרון ששמעת? - Air - Run. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? - HOTMAIL. 51. אדם אחרון שראית? - אמא? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? - לין. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? - שירי. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? - אבא. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? - אבא\אמא\אחי הקטן. העדפות 71. אביב או סתיו? - סתיו. 72. קפה או תה? - קפה. 73. כתום או צהוב? - כתום. 74. טלפון או פלאפון? - פלאפון. 75. סלקום או אורנג'? - סלקום. 76. שוקולד מריר או חלב? - חלב. 77. שיער אסוף או פזור? - פזור. 82. עיינים ירוקות או כחולות? - ירוקות. 84. לילה או יום? - לילה. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? - לועזית. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? - פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? - עם. 93. נעלי בית או יחפים? - נעלי בית. 94. סבון רגיל או נוזלי? - נוזלי. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? הסבון הטריד אותי. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? לא יודע, שאלון. 99. האם נהנת לענות עליו? הוא נחמד. 100. תן ציון לשאלון: 8.

S.Riddle

New member
Saa Iku ze! Ore no Seme!

על עצמך: 1. שם: לירון \ טוֹפוּ. 2. גיל: 18 וחצי, כמעט. 3. מיקום בארץ: השפך הראשי של תל-אביב (כלומר, רמת-גן). האם אתה: 4. מאחר הרבה? כן. x_x 5. עובד? מדי פעם אצל אבא ובייביסיטר מזדמן. 6. אוהב את המשפחה שלך? הם לא ממש בלונדינים מוצלחים כמוני, זאת בעיה.
7. אוכל מילקי? באופן משעשע, זה חלק מהתפריט שלי. (קודם לכן לא אכלתי בגלל הג'לטין, אבל כרגע הדיאטנית שלי תהרוג אותי אם אני אעיז לא לאכול אותו. o_O;) 8. יש לך אובססיה\\סטייה? מחזות-זמר על טניס. האאאע. *_* 9. אוהב חורף? לא. פיכס. גשם ושפעות. >< אם כי כרגע ה"חורף" פה מסתמן יותר כקיץ, אז אני די בסדר.
10. מבריז הרבה מביצפר? ביצפר, הא?
11. מדבר הרבה בטלפון? ככה. 13. כותב שירים\\סיפורים? כן. 14. משתדל לאכול בריא? משתדלת. זה לא הכי עובד. =_=; האם אי פעם: 21. שיקרת? כן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. :X 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? רק בצחוק. >> אלה שאני שונאת יודעים את זה בלי מילים, תאמינו לי. ~ 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה? כע, פעם זה ממש עזר לי להירדם. 27. לא ישנת יום שלם? כן. זה היה פסיכי. x_x 28. היית במחשב כל הלילה? כן. שיחות עם קנדה דורשות מאמץ מיוחד מבחינת השעות והכל. ^^ 32. חיבקת מישהו מפורסם? חני! D: 33. הופעת על במה? מגמתיאטרון רולֵז ~ 34. גנבת משהו? מוחות של אנשים? 35. תפסת טרמפ? לאאאא. 37. הלכת לאיבוד? כן. X_X 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אלוהים, לא. יש לי _טיפה_ סטנדרטים, תודה רבה. 39. נשברה לך שן? כע. אבל רק חלקיק קטן. 40. עישנת סיגריה? לא. מה הדבר האחרון: 41. שאכלת? סופגניה עם ציפוי שוקולד לבן ~~ 42. שקנית? 6 מאנגות (3 אוטנה, 2 בליץ', 1 סאיוקי רילווד). זה היה יום מוצלח. ^^ 43. ספר אחרון שקראת? המאנגה הראשונה של אוטנה. יאם. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אה. אני ממש לא זוכרת. איילנד, נדמה לי? זה היה לפני יותר מדי זמן. 45. הופעה אחרונה שהיית? שילה פרבר, לפני חודש. 47. שיר אחרון ששמעת? You Ougta Know האקוסטי \ אלאניס מוריסט. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? YouSendIt, מנסה בפעם ה6,577 להוריד את המחזמר החדש של טנימיו. -_- 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי שהכינה לי תה? ;; *חולה ומסכנה* 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אהההה. אין לי מושג. הילה, אני חושבת. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? ליאור. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ליאור. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? ליאור. XD העדפות: 71. אביב או סתיו? קיץ. ^^ 72. קפה או תה? תה. *__* 73. כתום או צהוב? צהוב. פוי כתום. ><x 74. טלפון או פלאפון? טלפון. פחות גידולים, יותר נחמד. :x 75. סלקום או אורנג'? סלקום (כן, לי יש אורנג', אבל להם יש סרט בחינם. :<). 76. שוקולד מריר או חלב? לבן. oO;; אבל מררי יותר שווה, בכלמקרה. לא שאני זוכרת את הטעם שלו או משהו. >< 77. שיער אסוף או פזור? פזור, אחרת איך אוכל לאנוס אותו, בדיוק? 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות. 84. לילה או יום? יום. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם. תלוי מה, אני מניחה. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים, בהחלט. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? ...בלי? o.o 93. נעלי בית או יחפים? גרביים. D: 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי, בריח פסיפלורה או קוקוס ~ ולסיום: 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אר. o.o 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? ;; 99. האם נהנת לענות עליו? כן..? ;; 100. תן ציון לשאלון: 1. (לקחתי קצת יותר מדי חירויות אומנותיות עם השאלות. אופס? ^^)

PopPy

New member
../images/Emo85.gif

על עצמך 1. שם: אתי 2. גיל: 17 וחצי 3. מיקום בארץ: בת-ים
האם אתה 4. מאחר הרבה? המון. 5. עובד? בתהליכי חיפוש. 6. אוהב את המשפחה שלך? תלוי מתי שואלים.
7. אוכל מילקי? לא. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? כמה אובססיות. 9. אוהב חורף?
10. מבריז הרבה מביצפר? כן.
11. מדבר הרבה בטלפון? לא. 13. כותב שירים\\סיפורים? כן. 14. משתדל לאכול בריא? לא ממש. האם אי פעם 21. שיקרת? כן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה? כן. 27. לא ישנת יום שלם? כן. 28. היית במחשב כל הלילה? כן. 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן (?). נראה לי. 33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? לא. 35. תפסת טרמפ? כן. 37. הלכת לאיבוד? כן. ;; 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן. :X 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? כן. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? כריך.
42. שקנית? לא זוכרת. :X 43. ספר אחרון שקראת? קוראת כרגע את 'עדן' של יעל הדיה. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת, אבל זה לא היה כל-כך מזמן. 45. הופעה אחרונה שהיית? רונה ביום שישי.
47. שיר אחרון ששמעת? "הריקוד המוזר של הלב" (רונה וגידי גוב). טחנתי אותו בטירוף כי למדתי לנגן אותו. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? גוגל, חיפשתי את המדגישומטיק :X 51. אדם אחרון שראית? אמ, אמא? בבוקר. לא הייתי בבי"ס, נו. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא מצליחה להיזכר. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? מור. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? המנהלת שלי.
העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו! 72. קפה או תה? קפה. 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? פלאפון. 75. סלקום או אורנג'? סלקום.
76. שוקולד מריר או חלב? חלב. 77. שיער אסוף או פזור? פזור. 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות. 84. לילה או יום? לילה. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם, למרות שזה לא שימושי במיוחד. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? זו? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? יואו, אני שונאת את הסיומי שאלונים האלה. אז אני פשוט אפסיק עכשיו.

GalBatz

New member
מיו~

על עצמך 1. שם: גל{בץ}. 2. גיל: חמש עשרה שנים, תשעה חודשים ועשרים וחמישה ימים. 3. מיקום בארץ: מזכרת בתיה. האם אתה 4. מאחר הרבה? תלוי לאן. לדברים שחשובים לי לא. (וביצפר לא נכלל בהגדרה.
) 5. עובד? לא. 6. אוהב את המשפחה שלך? כן, למרות שאני מגעילה אליהם רוב הזמן. 7. אוכל מילקי? לא. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? שומדבר רציני.P: 9. אוהב חורף? כמובן.
10. מבריז הרבה מביצפר? לא. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא. 13. כותב שירים\\סיפורים? לא. 14. משתדל לאכול בריא? מדי פעם.
האם אי פעם 21. שיקרת? אמ, אני מניחה. אבל לא במשהו רציני ולא עם כוונה רעה. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? סביר להניח שכן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? גם אם כן אז בצחוק. 26. ישנת עם טלוויזיה דלוקה? אכן. 27. לא ישנת יום שלם? נדמה לי שזה קרה. 28. היית במחשב כל הלילה? יאפ. 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא חושבת. 33. הופעת על במה? כן, אבל לא במשהו חשוב.
34. גנבת משהו? לא. 35. תפסת טרמפ? לא. ז"א, לא עם אנשים שאני לא מכירה.
37. הלכת לאיבוד? לא זכור לי מקרה כזה. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? נראה לי שכן, אבל סביר להניח שהייתי ממש משועממת. זה נוראי. 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? לא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פיצה. 42. שקנית? פיצה.
בעצם רוני קנתה את זה אז לא. לא זוכרת מה כן. 43. ספר אחרון שקראת? היום בביצפר קראתי חלקים מה"פ השישי. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? הטירה הנעה, לפני חודשיים בדיוק.
45. הופעה אחרונה שהיית? וואו, מזמן. יום העצמאות. יוני בלוך, וגם שעייגצ ועברי לידר היו אבל זה לא היה מעניין. 47. שיר אחרון ששמעת? השיר פתיחה של ארתור, בטלויזיה שלידי שדלוקה על ערוץ שש. אני כזאת ילדה קטנה.
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? לא זוכרת. היום הייתי רק בתפוז.
51. אדם אחרון שראית? רוני. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא יודעת... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? גמכן לא יודעת. אר. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת. העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו. 72. קפה או תה? תה.
73. כתום או צהוב? כתום-לא-התנתקותי. 74. טלפון או פלאפון? אחד מהם. 75. סלקום או אורנג'? אורנג'.P: אפילו שלא מקבלים כרטיסים לסרטים וכאלה. זה יותר נחמד.^^; 76. שוקולד מריר או חלב? חלב כמובן. 77. שיער אסוף או פזור? פזור. 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות, נראה לי. 84. לילה או יום? ערב.
86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם.
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם, למרות שאף פעם לא באמת משתמשים בו.
93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית פרוותיות בצורת חיות.^_^ 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? ~ 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? ~ 99. האם נהנת לענות עליו? ~ 100. תן ציון לשאלון: ~

למעלה