אחזקה של זוחלים ארסיים ללא אישור היא עבירה על החוק. אם אתה עובד במקום שמחזיק זוחלים ארסיים אז אין חוק שאוסר עליך לחלוב אותם למיטב ידיעתי. אבל בשביל מה לעשות את זה?
שיניתי את השם אלעד זה אחי הקטן אל תבהל אבל אני לא עובד בשום מקום כזה אני מחזיק צפעים לתקופות חליבה של שישה שבבועות לצורך הכנת נסיוב ואחר כך מוצא להם מקום בטבע חשוב לי לצין שהיצורים היפים הללו איבדו את דרכם והגיעו לבתים ושכונות מגורים של האנשים שקראו לי ללכוד אותם
אני קוטף לחייט שלי צמר פלדה . חצי כמות הוא לוקח בשבילו ובחצי השני הוא סורג לי סירים. לנגר שלי הבאתי את אילן היוחסין שלי. חצי ממנו הוא לקח לעצמו ומהחצי השני הוא ניגר לי סרנדה לאור ירח.
למרות שהמופעים הלבנקים תמיד נראים לי חיוורים משהו (no shit
) ואני מעדיף מופעים טבעיים בדר"כ (לא שלבנקות היא לא תוצר טיבעי אבל אתם יכולים להבין למה התכוונתי) זה עדיין נחמד לראות גיוון במופעים. ומי אמר שלנו זה אף פעם לא קורה ??? הייתה בקיעה לפני בערך 40 שנה של איזה לבקן בטירוף באיזור נתניה, אם אני לא טועה אז הלבקן ההיסטרי שייך למין: לוזון, זן: אלי
אבל אני לא חושב שזה יותר יפה מהמופע הרגיל. אגב, היו כמה מקרים שבהם הופעת נחשים לבקנים ממין מסוים עודדה מאוד את הגידול של המין הזה. מעניין אם זה יקרה גם עם ה-Aspiditesים.