ועוד שאלה

elad22287

New member
ועוד שאלה

האם חליבת ארס מצריכה רשיון נוסף או הסמכה מסוימת

סליחה

אחזקה של זוחלים ארסיים ללא אישור היא עבירה על החוק. אם אתה עובד במקום שמחזיק זוחלים ארסיים אז אין חוק שאוסר עליך לחלוב אותם למיטב ידיעתי. אבל בשביל מה לעשות את זה?

elad22287

שיניתי את השם אלעד זה אחי הקטן אל תבהל אבל אני לא עובד בשום מקום כזה אני מחזיק צפעים לתקופות חליבה של שישה שבבועות לצורך הכנת נסיוב ואחר כך מוצא להם מקום בטבע חשוב לי לצין שהיצורים היפים הללו איבדו את דרכם והגיעו לבתים ושכונות מגורים של האנשים שקראו לי ללכוד אותם

מצחיק מאוד

לא חלק לבית חולים וחלק קופת חולים וזה חשוב מאוד כי אם אין ארס אין נסיוב

אתה יכול לפרט קצת על התהליך?

אחרי שאתה חולב את הנחש באילו כלים אתה מאחסן אותו כדי שלא יפגם ובאיזו טמפרטורה אתה שומר אותו?

רן333

New member
אני לא מבין למה כולם כאן מתעקשים על

הפרטים. מה קרה? הבנאדם לא יכול להביא קצת ארס לרופא שלו, ולקבל בתמורה בדיקה חינם?

BabaGee

New member
אין יותר טוב מעסקאות ברטר.

אני קוטף לחייט שלי צמר פלדה . חצי כמות הוא לוקח בשבילו ובחצי השני הוא סורג לי סירים. לנגר שלי הבאתי את אילן היוחסין שלי. חצי ממנו הוא לקח לעצמו ומהחצי השני הוא ניגר לי סרנדה לאור ירח.

naja

New member
../images/Emo6.gif

ונושא אחר לחלוטין-את זה כבר ראית? למה לנו זה אף פעם לא קורה.....

BabaGee

New member
nice.......

למרות שהמופעים הלבנקים תמיד נראים לי חיוורים משהו (no shit
) ואני מעדיף מופעים טבעיים בדר"כ (לא שלבנקות היא לא תוצר טיבעי אבל אתם יכולים להבין למה התכוונתי) זה עדיין נחמד לראות גיוון במופעים. ומי אמר שלנו זה אף פעם לא קורה ??? הייתה בקיעה לפני בערך 40 שנה של איזה לבקן בטירוף באיזור נתניה, אם אני לא טועה אז הלבקן ההיסטרי שייך למין: לוזון, זן: אלי

רן333

New member
מעניין. ובטח גם יקר מאוד.

אבל אני לא חושב שזה יותר יפה מהמופע הרגיל. אגב, היו כמה מקרים שבהם הופעת נחשים לבקנים ממין מסוים עודדה מאוד את הגידול של המין הזה. מעניין אם זה יקרה גם עם ה-Aspiditesים.

naja

New member
לדעתי- הרבה פחות יפה.

לא חושב שההופעה של פרטים לבקנים יעודדו גידול של המין הזה מאחר ואלו בעלי המופע הרגיל יקרים מידי למגדל הממוצע.

למעלה