ועוד שאלה...

א77

New member
בהיותך תשעה פרופסורים

בכל התחומים האחרים, הנך מרשה לעצמך להיות גם 'מבין' בתחום שאין לך כל נגיעה בו. מהעתקות אינטרנטיות עדיין אינך פוסק. כשם שלהבדיל אלפי רבואי הבדלות לא תהיה כומר אם תמחל למריה דרך האינטרנט.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

בדרך כלל איני נוהג להעתיק את תשובותי מאתרי אינטרנט אלא לכתוב אותן בשפתי שלי, המקרים היחידים בהם אני מעתיק את תשובותי בנושא ההלכה מאתרי אינטרנט הם כאשר אני מביא את לשון ההלכה במדוייק או רוצה להראות את המקור ממנו לקחתי את דברי. אתה אמנם סבור שאיני מבין כלום בהלכות, אך טעות בידך, לו היית יודע מעט על מהלך חיי מסקנותיך היו שונות.

א77

New member
לאאאאאאאאאאאא

לא שאני סבור שאינך מבין כלום בהלכות. אני סבור שאינך יכול לפסוק שאילות כלל וכלל. מהלך חייך כבר נרמז כאן בעבר. כל זאת לא אמור לשמש כדור הרגעה למעשיך הנילוזים שהנך מנסה לשמש כפוסק הלכות. אני מכבדך באשר אתה. יש לי ידידים טובים חילוניים וגם גויים. מימין ומשמאל. מעולם לא הבעתי דעה בתחום שאינו שייך לי. ואני מוחה ואמחה בכל עידן ועת מצוא, נגד תשובה שתיראה כתשובת רב, בזמן שכותה התשובה בהשקפתו אינו חושב את חיוניות הפסיקה לערכית, שהרי אינו שומר תורה ומצוות. לאותן 'פסיקות' ישנן השלכות, אבל כבר דברנו על זה ואכמ"ל.

ביעור חמץ....../images/Emo88.gif

פסח=פה-סח....(הפה סח:או מצה או מרור, אל תבחר במרור בבקשה ממך!), לפחות לא על גבי הפורום הזה, שבו א77 נחשב בעיניי כולם כאדם מוערך רוחנית וממילא בקיא בידיעות התורה. בברכת חג כשר ושמח

א77

New member
חושבני שהדבר בא לידי ביטוי שוב ושוב

באת לפורום ללמוד?! לא כך נראה. באת אתה כבוד הכומר או איני יודע מה, אך ורק בכדי להשיב לשואלים את תשובותיך אתה. מניין שתלקטם. מחובתי להתריע. עוד יהיה מי שיחשוב מחר שהנך רב בישראל. או אז כשתטעה אותו בנושא כלשהו, יהיה עלינו לשכנעו מי אתה. ומה יהיה אז. האמן לי, אין לי בעיה שתפתח פורום בשם לשאול את הרב ב. או לשאול את משה רבינו, או איך שתרצה. אתה משתמש בפורום, כאילו בנית אותו לפי הזמנתך. והכי גרוע הוא שתשובותיך יכולות להתקבל אצל השואלים, כאילו קיבלו תשובת רב. אני כמוך כאן. אכתוב ואתריע ככל שיעלה לי.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

איני מתרעם על התראותיך מפני אלא על התנשאותך המרגיזה, מעולם לא כתבתי שאני רב ואנשים שמכירים אותי מפורום זה ואחרים יודעים את אמונותי והשקפותי אותם אני כותב בגלוי וכלל לא מנסה להסתירם. אני איש אמת וכותב רק את מה שאני יודע, כל הפעמים שאנשים הוטעו מדברי לא היו בכוונה, וכמו כן גם הבטחתי למנהל הפורום לפני מספר ימים שכאשר איני בטוח אסייג את דברי בבירור וכך אני נוהג מאז. כתוב והתרע כאוות נפשך, אך אל תתנשא עלי ותן לי את הכבוד המגיע לי כפי שאני נותן לך ולכל משתמש את הכבוד המגיע לו ולא מתנשא על איש. זה הכל.

א77

New member
כן תתרעם או לא תתרעם

בפורים היה מישהו שהתחפש לשוטר, עצר תנועה ושיגע את רחוב העיר. עד שהגיעה ניידת סמויה שקלטה במה המדובר. מעולם לא כתבת שאתה רב. נכון בהחלט. אבל תשובותיך כאן לאדם חדש המגיע לפורום, נותנות את הרושם שהנך רב, ולפחות שהנך שומר תורה ומצוות. אמנם די להתבונן בהודעות אחרונות שבכרטיסך האישי ולעמוד על 'אמיתותך'... אלא שלא כל אחד טורח לבדוק בציציותיך שאינם... תגדיריני מתנשא. ואם הגדרתני כך, לו יהי כדבריך. כאן בהחלט כל מי שלמד וגם חי את התור ואת המצוות הריהו 'נישא' ממך. בכל התשעה דברים בהם 'התנשאת' במומחיותך, שם הנך הנישא. אני נותן לך את הכבוד המגיע לך.ץ הכבוד המגיע לך זה לא הכבוד אותו הנך מצפה לקבל בתור פוסק הלכות. ממש לא יפריע לי אם בכל תגובה שלך תצורף שורה שם הנך מצהיר לשואל שאילת רב, כי אינך שומר תורה ומצוות, או עוד אפשרויות רבות המוכיחות כי אין לך כל זיקה לפסיקת הלכות. מנהל הפורום באמת מכובד, יאה לו וכל הכבוד לו על עמידתו בשער ועל שהוציא ממך הבטחה. אני אישית איני מנהל הפורום, איני אשם כי נצבעתי באדום. אני גולש כמוך, ואוכיח את שאחפוץ, אתה תעשה מה שתרצה. והבה נראה.

למעלה