שמלת תחרה1
Well-known member
אחוז המתחסנים עולה בארץ.
וכך גם אחוז הנדבקים, לשם מה מתחסנים?
וכך גם אחוז הנדבקים, לשם מה מתחסנים?
החיסון מגביר את הסיכוי שלך להידבק וגם לחטוף את המחלה קשה יותר.אחוז המתחסנים עולה בארץ.
וכך גם אחוז הנדבקים, לשם מה מתחסנים?
מדוע מעודדים להתחסן?החיסון מגביר את הסיכוי שלך להידבק וגם לחטוף את המחלה קשה יותר.
למרות שזה נשמע לא טוב, אבל יש בזה הגיון.החיסון מגביר את הסיכוי שלך להידבק וגם לחטוף את המחלה קשה יותר.
לא רק שאין בזה הגיון, גם אין לזה כל בסיס. ודאי לא בחיסונים של פייזר ומודרנה.למרות שזה נשמע לא טוב, אבל יש בזה הגיון.
אכן - רק בחיסון של אסטרה-זינקה משתמשים בווירוס.לא רק שאין בזה הגיון, גם אין לזה כל בסיס. ודאי לא בחיסונים של פייזר ומודרנה.
מעל 8000 נדבקים חדשים מדי יום.אין לזה כל בסיס
מה הקשר בין זה לדברי? אם לא תפעל נגד ההדבקה יהיו לך גם 200K נדבקים ביום חו"ח. מה הקשר בין זה לחיסון?מעל 8000 נדבקים חדשים מדי יום.
יש יותר בסיס גדול מזה?
מה הקשר בין זה לדברי? אם לא תפעל נגד ההדבקה יהיו לך גם 200K נדבקים ביום חו"ח. מה הקשר בין זה לחיסון?
אם יש רלוונטיות כלשהי לדברי, אתה יותר ממוזמן לציין אותה. לגבי הסרטון, אני מתחייב בזאת שאם וכאשר אהיה משועמם וייגמרו לי הסרטונים לצפות בהם, אתה תהיה בל"נ הראשון שאפנה אליו להמלצות. עד אז, אין לי עניין מיוחד להתחיל לצפות בסרטונים שאין לי שמץ של מושג מדוע אני אמור לצפות בהם.לי אליך, שכדאי שתקשיב לרב שהוא גם רופא, אולי (בספק) לגביו לא תהיה עיוור.
מה קרה, העיוורון תקע אותך כ"כ חזק שאתה, אפילו, לא מקשיב לרב?אם יש רלוונטיות כלשהי לדברי, אתה יותר ממוזמן לציין אותה. לגבי הסרטון, אני מתחייב בזאת שאם וכאשר אהיה משועמם וייגמרו לי הסרטונים לצפות בהם, אתה תהיה בל"נ הראשון שאפנה אליו להמלצות. עד אז, אין לי עניין מיוחד להתחיל לצפות בסרטונים שאין לי שמץ של מושג מדוע אני אמור לצפות בהם.
אין לי מושג מי זה "הרב". כאמור, אין לי כל כוונה לצפות בסרטונים כשאין לי שמץ של מושג במה מדובר. אם תרצה לדון כאן בדברים עניינית, בכיף, בשביל זה אני פה. להפנות אותי לדברים עמומים וערטילאיים שאין לי מושג מה הקשר שלהם לנושא המדובר או מה אני אמור ללמוד מהם, מה אורכם, מה עניינם? למקרה שלא הבנת עד עכשיו, לא בשבילי.מה קרה, העיוורון תקע אותך כ"כ חזק שאתה, אפילו, לא מקשיב לרב?
עיוורים לא מסוגלים לראות כלום ולהסביר לקיר יותר קל מאשר להם.מעל 8000 נדבקים חדשים מדי יום.
יש יותר בסיס גדול מזה?
גם אחוז הנמלים בגינה שלי עלה.אחוז המתחסנים עולה בארץ.
וכך גם אחוז הנדבקים, לשם מה מתחסנים?
לא ריססת היטב,גם אחוז הנמלים בגינה שלי עלה.
מה הקשר ?
די פשוטאחוז המתחסנים עולה בארץ.
וכך גם אחוז הנדבקים, לשם מה מתחסנים?
כדי שהנדבקים לא ימותו,אחוז המתחסנים עולה בארץ.
וכך גם אחוז הנדבקים, לשם מה מתחסנים?
אם נרחיב את תשובתך- למרבית המתחסנים עד כה עדיין אין נוגדנים או שיש רק מעט נוגדנים.טענו גם שמאות מתחסנים לקו במחלה. אבל לא בדקו האם הם נשאו את הווירוס עוד בטרם חוסנו. כולה, החלו לחסן לפני פחות משבועיים. האם יתכן שמתחסן הספיק גם לקבל את החיסון וגם להידבק? וכן. לכל מתחסן יש סיכוי יותר מסביר להידבק, כי גם עד שהחיסון מתחיל לפעול, קיימת תקופה בה הגוף אינו מחוסן. זאת, מעבר לעובדה, שפייזר בעצמם הודו, שלאחר קבלת החיסון הראשון, הצלחת החיסון הודרה ב-50% יעילות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.