ועוד פ-י-ג-ו-ע.........

Black Star

New member
חייבים לעשות משהו!

כן, בואו נפציץ את הפלשתינאים ונהרוג המון המון! אה, רגע, עשינו את זה. לא הכי יעיל, נכון?

MERD!

New member
לא צריך לעשות כלום!

בואי נשב בחיבוק ידיים וניתן להם לעשות פיגועים חופשי ולהמשיך להפיץ דברים לא נכונים בכל העולם.. הא, רגע, עשינו את זה.. גם לא הכי יעיל, נכון?

black soul

New member
אין מצב!

כמו רבים מהמדינה הזאת, אין לי פשוט מושג מה יותר יעיל, המצב מסובך ביותר!... טוב זה כבר ברור...

luka

New member
אני אישית

בעד להחזיר להם שטח, בעד לצאת מהתנחלויות ובכלל להפסיק שם בניה, אם זה הטיה אפשרי אז, כן, גם לצאת מהארץ הזו ואל תתחילו הארץ שלנו, לא נוותר להם, כי מה שקורה פה בנתיים זה הרוגים אז מה יותר חשוב, נשאל פה כבר אלף פעם ועכשיו גם אלף ואחת: אדם או אדמה?! אדם. התשובה שלי. אני בעד - לצאת מכאן. ככל שניתן.

WC

New member
אני מסכים איתך שאדם יותר חשוב מאדמה

אבל מה קורה לאדם בלי אדמה תסתכלי בהיסטוריה שלך- מעבר לשואה- הפרעות ברוסיה, הרדיפות בפולין באירופה בכלל- ומדובר במקומות מתקדמים ומוסריים ונאורים- ולא רדפו את מי שחשבו שהוא לא חלק מהחברה שלהם עוד דוגמה - צענים שהם מעצם קיומם חסרי מולדת ונוודים- את ראית איך הם חיים עוד דוגמה- הפלסטינאים שנבעטו מכל חלקי העולם הערבי- אין להם אזרחות או זכויות או אפשרות לעבוד או לרכוש אדמה במקומות כמו סוריה למשל והם הטפיל החברתי עוד דוגמה- קוסבו אז האידאל נאור ומתקדם ובאמת-גם בעיניי נכוןוצודק אבל אם אדמה הייתה דבר של מה בכך וכלאחר יד לא היו נלחמים עיה כל כך הרבה עמים לא היו נלחמים לעצמאות או לזכות לקרוא לאדמה שעליה הם נמצאים מולדת הם לא היו נלחמים בשביל לקבל אוטונומיות.

את מוכנה להסביר לי על זה קצת ?

אחרי שנחזיר להם קצת שטח, ואחרי שיהיו פה יותר ערבים מיהודים ... מה יהיה עם העם שלנו ? מה יהיה עם המדינה שלנו ? מה יהיה עם כל הציונות שנבנתה במשך כל השנים ? היא לא תהיה ... אנחנו מסוגלים לאבד את המדינה שלנו בלי לשים לב בכלל. את חייה במלחמה, מ-ל-ח-מ-ה. לא בשיחות שלום, הם גם לא רוצים שלום אני חושב ... הם רוצים את המדינה שלך. וכן ... אדם באמת יותר חשוב מאדמה. וגם שלום יותר טוב ממלחמה (אני לא אומר את זה בציניות) אבל איזה שלום ?

luka

New member
אני אישית

בעד להחזיר להם שטח, בעד לצאת מהתנחלויות ובכלל להפסיק שם בניה, אם זה הטיה אפשרי אז, כן, גם לצאת מהארץ הזו ואל תתחילו הארץ שלנו, לא נוותר להם, כי מה שקורה פה בנתיים זה הרוגים אז מה יותר חשוב, נשאל פה כבר אלף פעם ועכשיו גם אלף ואחת: אדם או אדמה?! אדם. התשובה שלי. אני בעד - לצאת מכאן. ככל שניתן.

Auntie Gizmo

New member
החלונות רעדו

לפני שבעה חודשים היה פיגוע בחדרה ואני גרתי באותו זמן יחסית רחוק מהמרכז ועדיין הבית רעד ושמעתי את הפיצוץ, ככה שאני יודעת על מה את מדברת וזה מאוד מאוד מפחיד. בהתחשב בעובדה שהייתי לבד בבית באותו זמן.... ~Giz~

leeloo

New member
הגיע הזמן באמת!

שנפגיז את הערבים האלה! תראו אני בכלל לא בעד אלימות, אני מנסה למנוע ולהתנגד לזה בכל כוחי (לא תרתי משמע) אבל עם הערבים זה שונה. אני לא אומרת שצריך לצאת ועשות לינץ בערבים אבל הגיע הזמן שיבינו במדינה הזו שאנחנו במ-ל-ח-מ-ה!!!!! והגיע הזמן שנפוצץ גם אותם קצת! אני ממש שמחתי לשמוע שפוצצו את בסיס הפתח בעזה ועוד איזה שהם בסיסים, והיום ירו על טולכרם! אומנם זה פוגע באזרחים, ואני לא חושבת שזה צריך להיות ככה, אבל בהחלט צריך להמשיך באותה תגובה ולפוצץ אותם, עד שמישהו יפסיק. לא ייתכן שהם יעשו לנו מיליום פיגועים ואנחנו נשב בחיבוק ידיים, פשוט לא. כל הכבוד לצה``ל, שסוף סוף מגן עלינו ועושה פעולה רצינית בנידון.

הגיע הזמן?

צה``ל מפציץ, מפגיז, מענה ומחסל את תושבי הגדה ועזה כבר חודשים. מאז מהומות אוקטובר למעשה. אתמול והיום נרצחו 17 פלשתינאים בהתקפות חיל האוויר, שבין השאר פגעו בבית ספר באיזור. זו הייתה `תגובת נקם` על הפיגוע בנתניה? אולי. אבל הפיגוע בנתניה היה `תגובת נקם` על טבח חמשת השוטרים הפלשתינאים השבוע. (שישנו באותו הזמן, אגב.). ו`תגובת הנקם` של הפלשתינאים על ההפצצות היום עוד תגיע. `טעם העיר` ורבע מיליון האיש שמגיעים אליו מדי שנה נפתח בעוד יומיים. מי יודע. גם בלבנונים `נכנסו`. גם שם הפגזנו והרגנו הרבה יותר ממה שהרגו לנו. בסופו של דבר ברחנו משם עם הזנב בין הרגליים. אי אפשר לנצח במלחמת גרילה. אי אפשר להחזיק בשטחים כבושים לאורך זמן ואי אפשר לרדות בעם שלם. אינתיפאדת אל-אקצה זו מלחמת השחרור שלהם. אולי מלחמה זה הפתרון היחיד, אולי זה הפתרון הקל, אולי זה המצב שנקלנו אליו. זה לא שסוף סוף מפגיזים, זה שוב מפגיזים. כיאה למדינה פאשיסטית, לכולנו יש זיכרון קצר וסלקטיבי.

MERD!

New member
הגזמת קלות...

אפשר לנצח במלחמת גרילה רק שתדע..... אבל מה שכן זה יעלה הרבה ל2 הצדדים כי נצטרך לעשות את זה עד שכל אלה שמוכנים להלחם ולמות ימותו. אפשר להחזיק שטחים כבושים אבל שוב פעם, נצטרך להמשיך עם זה עד הסוף אבל אנחנו לא מדינה פאשיסטית.... אולי אתה רואה את זה ככה..אנחנו במלחמה עכשיו אין מה לעשות.... הם עושים מה שהם צריכים ואנחנו מה שאנחנו צריכים.. לי אין בעיה עם הערבים בגלל שזה בדיוק מה שאנחנו עשינו בקום המדינה.. הלחי האצל זה בדיוק אותו דבר.... והם כנראה יקבלו תמדינה שלהם..... אבל לא אם הם לא יתפשרו כי אין סיכוי שנתן להם כל מה שהם רוצים הם קבלו הרבה.. לא רצו אז שימשיכו להלחם פעם הם יפציצו פעם אנחנו רק הם עם מטענים ואנחנו עם טנקים ומטוסי קרב,עד שלא ישארו כבר מי להמשיך מביננו או האמת אני חושב מבינהם.

N0

New member
בואו כולנו ניהיה ימניים...

זה הרי בטוח הפיתרון, אנחנו תמיד פעלנו בדרכים של שלום וכמו שאנחנו רואים זה לא עזר לנו בגרוש. אנחנו הרי טובים נאורים וחכמים, והערבים האלה סתם זבל. אם ניהיה ימניים הכל יהיה יותר טוב. קודם צריך להעיף את ראש הממשלה, סתם שמאלני מסריח, וגם לכונן ממשלה ימנית אמיתית, ואז נוכל להפציץ את כל הכפרים הערבים, אחרי שיתחילו למות להם מספיק אנשים הם יבינו אנחנו יותר חזקים ויכנעו. אבל רגע... מה קורה עכשיו ? שרון, ימני לא? והממשלה שלו ימנית גם. ובעצם בכל הזדמנות שיש לו הוא מפציץ את עזה והגדה. אז למה ממשיכים הפיגועים ? אם לא הבנתם מספר הפגועים עלה מאז ששרון ראש ממשלה, והי שימו לב הם גם יותר קיצוניים (פיגועים ברכבות ?) וכל ההפצצות שלנו לא ממש עוזרות. תנחשו למה ? כי כמה שאנחנו יותר קיצוניים יש להם יותר סיבה לנקום. עכשיו תמשיכו לקשקש לכם כמה שאתם רוצים ששלום זו לא הדרך הנכונה כי N0 יודע שהוא לא ממש ישכנע את הקיצונים שבניכם שגם ככה חושבים שכל הערבים זבל, אבל לפחות תסתכלו על מה שקורה בשטח ואל תמציאו עובדות. N0

לנאצים אנחנו כבר הפסדנו ...

שנפסיד גם לערבים ? אני לא רואה כל הבדל בין הערבים לבין הנאצים ... מלבד הכוח. אם אתה רואה הבדל, אתה מוזמן לספר לי. באותה תקופה הפסדנו 6 מיליון, למה שזה יקרה שוב ? למה שלא נעצור את זה לפחות ?

לונה

New member
כמובן. אותו דבר בדיוק.

``אני לא רואה כל הבדל בין הערבים לבין הנאצים ``. יום אחד נחפש הוכחות שכתבת את זה. כידוע, לאנשים יש אצבע קלה מדי על המקלדת כשהם משתמשים במילה נאצים, הם רק נוטים להתחרט אח``כ. ``הפסדנו?`` ישראל לא נלחמה נגד הנאצים. ג`נוסייד הוא לא מלחמה. הוא הרבה יותר גרוע. הניסוחים שלך על כבוד נשמעים כאילו מדובר באיזה משחק נבחרת מטומטם ולא בחיי אדם. אתה באמת לא רואה הבדל בין הנאצים לערבים או שאתה עושה ניסויים בפרובוקציות? הערבים לא מנסים לרכז אותך במחנות ולהשמיד אותך בשיטטיות. הפיגועים והיריות של מלחמה הם לא השמדה המונית.לעומת זאת, ישראל הורגת, מענה, משפילה ומתעללת בפלסטינאים ברמות שצריכות לגרום לכל יצור אנושי למחות בלי קשר לעמדתו הפוליטית. אדם הוא אדם. לא כל מי שנהרג מהיריות וההפגזות של צה``ל תכנן לבוא להרוג אותך. לא כל הערבים מחבלים ולא כולם רוצים לזרוק אותך לים. לעצור את זה. כמובן. בהפגזות וטנקים ורובים וכיבוש. כמו שכיסחנו את הצורה למחבלים בלבנון. ניצחון מזהיר של גנרל אריק. מה להגיד, הגבול היה מאוד שקט בתקופה ההיא. לא כמו המהומות שהם עושים מאז שיצאנו מהמדינה שלהם. (לא קשור? המלחמה ההיא לא עבדה. הרי כל הערבים אותו דבר, לא?) ובלי קשר להודעה שלך, לטענה שבמלחמת גרילה אפשר לנצח. אף אחד עדיין לא הצליח. לא בויאטנם, לא בבלקן, לא בלבנון. גרילה היא הפתרון של החלש, וכשהמצב של מישהו כ``כ דפוק שאין לו מה להפסיד, יש לו הרבה סיכוי להרוויח.

Super giRl

New member
aמצטערת לפוצץ לך את הבועה הנכבדת...

אבל כל ואני חוזרת כל הערבים רוצים לזרוק אותנו לים, אז יש כאלה ערבים ישראלים יענו רוצים שלום- זהו שהם לא זאת פשוט טקטיקה לקבלת וסחיטת עוד כספים מביטוח לאומי.כולם בתוך תוכם אויבים מושבעים שלנו. בכיתה א` הם לומדים שצריך לטבוח ביהודים אז נו באמת....... לא שאני משווה בינהם לנאצים - בהחלט לא אבל לזרוק אותנו לים ולהשתלט על המדינה שהם חושבים ששלהם - בהחלט כן!

kit k@t

New member
אם כבר מנפצים בועות

רק שתדעי שלא כל הערבים רוצים להרוג אותנו מ-מ-ש ל-א אני אישית מכירה פלשתינאי בן 20 בערך שלא שונא את כל היהודים ושלא רצה להרוג אותי ברגע שהוא גילה שאני ישראלית וגם אם הוא היחיד(מה שלא נכון)אז זה בכל זאת שולל את התיאוריה שלך ש:``כל הערבים שונאים יהודים`` מצטערת לאכזב אותך ואגב הם לא ``חושבים`` שזאת המדינה שלהם זאת באמת המדינה שלהם להזכירך הם חיו פה מאות שנים ועד כמה שתרצי להכחיש את זה זאת עובדה ואין לך מה לעשות נגדה ועוד עובדה-אף עם לא חי תחת כיבוש הרבה שנים אז זה יפסיק רק תלוי באיזו דרך ועם כמה נפגעים קאט

MERD!

New member
את פה מי שבבועה...

כמה ערבים בדיוק את מכירה? אני מכיר כמה והיו לי בבית , יום העצמאות המשפחה שלי עשתה ביחד עם ידידה של ההורים שלי ביפו ומשפחה ערבים על האש כל היום היה כיף ולא היה שום קטע של ערבי יהודי הם אנשים בדיוק כמונו. לאף אחד שם לא היה אכפת שאנחנו יהודים או ערבים, אחד מהם שהיה שחקן מיקצועי פעם שיחק נגד כמה אנשים שם כדור רגל. קרע אותם.. אבל לא משנה כל מקרה מה שאמרת זה סתם זיוני שכל באמת.. תחשבי על מה שאמרת קצת......

Auntie Gizmo

New member
אין לי משהו אחר לומר חוץ מ:Bulshit!

יש לי שכנים ערבים שכל חג הם מביאים לנו דברים מתוקים שהם עושים ואנחנו נמצאים ביחסים מאוד טובים איתם, ואם הם היו רוצים להרוג אותי, הם היו עושים את זה ממזמן. וחוץ מזה, לא לימדו אותך שלא עושים הכללות?!? ~Giz~

משחקי תפקידים.

במופע המשותף של אריק ושאול הפקות, רק אנחנו משחקים את התפקיד של הנאצים. איך אתה יכול להשוות עם במחנות לנאצים ולהשאיר אותנו, ששולטים בהם, כמסכנים פה? להשוות ילדים בני עשר בלי מים זורמים לנאצים זה באמת הישג יפה של שטיפת מוח. אולי הם היו פחות ממורמרים אם היה להם אוכל? או כסף? או מים? או חשמל? ואם נניח לא היו עפים אף 16 מעל הראש שלהם ומפגיזים בתי ספר (מה היה קורה אם היו מפגיזים בית ספר ישראלי? ואומרים שהתשקורת שמאלנית.) אנחנו הצוררים הפעם. בתפקיד הפיהרר השחקן המהולל אריק שרון, בקאמבק מרשים לעולם הקולנוע. בתפקיד אייכמן הכוכב העולה מעדות המזרח, שאול`קה מופז. ובתפקיד הגסטאפו צי מרשים מאוד של ניצבים, מגולני ועד השייטת. בתפקיד אי``ל והמחתרת היהודית של גטו וארשה, אבו-מאזן ואבו-הונוד הבלתי נלאה. 27.5 שקל והפופקורן עלינו.

למעלה