hoggle איזה יצירתיות על הבוקר
H hoggle New member 19/11/02 #15 אני משתדלת לתרום את תרומתי הקטנה (אני לא יכולה להשתתף בשרשורי בוקר שלכן, כי אתן קמות בשעות לא נורמליות!!! אז אני מנסה במקומות כאלו לעזור )
אני משתדלת לתרום את תרומתי הקטנה (אני לא יכולה להשתתף בשרשורי בוקר שלכן, כי אתן קמות בשעות לא נורמליות!!! אז אני מנסה במקומות כאלו לעזור )
ג ג י ל ג ו ל י ת New member 19/11/02 #20 קטעים על הבוקר הא קארן../images/Emo6.gif ת´אמת ממש נבהלתי, לא ידעתי . גילגולית.
N natali_rh New member 19/11/02 #13 אני דווקא הייתי עושה אחרת אולי תוקעת קיסמים עוד בשלבי העבודה ובונה את ה עליהם...
ג ג י ל ג ו ל י ת New member 19/11/02 #17 ועוד שאלה למומחיות בנייר האם הייתן בונות את כל השבלול הזה על רשת לולים? גם הגוף וגם הקונכיה? גילגולית
ועוד שאלה למומחיות בנייר האם הייתן בונות את כל השבלול הזה על רשת לולים? גם הגוף וגם הקונכיה? גילגולית
ג ג י ל ג ו ל י ת New member 19/11/02 #21 קטן../images/Emo12.gif לי הוא דווקא נראה די גדול, זו הרי מנורת שולחן אז הגודל בהתאם, לא? גילגולית
י יערולה New member 19/11/02 #22 צודקת ../images/Emo99.gif לא שמתי לב, חשבתי שזה מעמד לנר. ראיתי בחנויות יצירה שמוכרים את המתכת שממנה יוצרים אהיל, אולי אפשר עם זה לעשות משהו דומה, יש בהמון צורות.
צודקת ../images/Emo99.gif לא שמתי לב, חשבתי שזה מעמד לנר. ראיתי בחנויות יצירה שמוכרים את המתכת שממנה יוצרים אהיל, אולי אפשר עם זה לעשות משהו דומה, יש בהמון צורות.
S s h a b l u l i t New member 19/11/02 #23 תלוי מה הגודל... לפי מה שנראה לי הוא די קטן..כמו מנורת שולחן קטנה.... באתר רשום את המידות.. לכן אני הייתי משתמשת לגוף ברשת לולים.. ולקונכיה באיזה כלי שהייתי מוציאה אחר כך..
תלוי מה הגודל... לפי מה שנראה לי הוא די קטן..כמו מנורת שולחן קטנה.... באתר רשום את המידות.. לכן אני הייתי משתמשת לגוף ברשת לולים.. ולקונכיה באיזה כלי שהייתי מוציאה אחר כך..
ג ג י ל ג ו ל י ת New member 19/11/02 #25 והסתכלתי באתר הגובה הוא 23 ס"מ ,זה גובה די מכובד! גילגולית.
H HilOneT18 New member 19/11/02 #27 שבלול מדאס.. נדלקתי על הרעיון.. אתן חושבות שאפשר לעשות משהו בסגנון הזה מדאס בתור מעמד לנר? או שיש חומר אחר שעמיד לחום ואני יכולה לעבוד איתו?
שבלול מדאס.. נדלקתי על הרעיון.. אתן חושבות שאפשר לעשות משהו בסגנון הזה מדאס בתור מעמד לנר? או שיש חומר אחר שעמיד לחום ואני יכולה לעבוד איתו?
ג ג י ל ג ו ל י ת New member 19/11/02 #29 לא נראה לי שיש בעיה להכין שבלול כזה מדאס לנר, נשמע דווקא מעניין מאד(למרות שאני לא מוותרת על הנייר )ואולי מבחינת בטיחות אפילו עדיף. גילגולית
לא נראה לי שיש בעיה להכין שבלול כזה מדאס לנר, נשמע דווקא מעניין מאד(למרות שאני לא מוותרת על הנייר )ואולי מבחינת בטיחות אפילו עדיף. גילגולית
ג ג י ל ג ו ל י ת New member 19/11/02 #34 עד כמה שאני מכירה את הדאס אין עם זה שום בעיה, אבל יכול להיות שאני טועה, אביבה מומחית לדאס ואולי יש עוד אחרים שיודעים יותר טוב מימני. גילגולית.
עד כמה שאני מכירה את הדאס אין עם זה שום בעיה, אבל יכול להיות שאני טועה, אביבה מומחית לדאס ואולי יש עוד אחרים שיודעים יותר טוב מימני. גילגולית.