ועוד על עיסת נייר....

ועוד על עיסת נייר....

נראה לכן שאפשר ליצור אהיל למנורה מרצועות עיתון ועיסת נייר. אמנם ראיתי כבר כאלו דברים השאלה אם בפועל זה אכן עובד ולא מסוכן. וגם אני נדלקתי על משהו ורוצה ליישם, מצרפת תמונה ורוצה לשאול את המומחיות איך לדעתכן יוצרים את השקעים כדי שהאור יתפזר? גילגולית

lilachh

New member
לא ברור לי דבר אחד - האור הרי

יחמם מאוד את זה - לא קורה לזה כלום?

זה גם מה שאני שואלת../images/Emo6.gif

אבל עובדה שאנשים עושים כאלו דברים, אז אולי יש דרך להפוך את זה לבטיחותי יותר, אולי הלכה היא מבודד? גילגולית

מנורה..../images/Emo62.gif

עשיתי מנורה מעיסת נייר..אין אם זה בעיה..כל עוד משאירים פתח מספיק גדול לאויר החם לצאת.. איזה יופי שלתפוז יש אייקון לכל אירוע...

max63

New member
לכה מבודדת?

הלכה איננה מבודדת. כמעט להפך. היא דליקה. כל העסק די דליק אבל אם שומרים על מרחק סביר מהמנורה אז זה יחסית בטוח. אפשר להדליק מנורה, לחכות כרבע שעה שתגיע לחום מקסימלי ובעזרת היד לחוש מהו מרחק סביר. זו לא שיטה מדעית אבל די מספקת. יש לזכור עוד 2 פריטים: במנורות מסוג זה שמים נורה חלשה (40 וואט לכל היותר). העניין כולו הוא לקישוט ולא כאמצעי תאורה.

תודה מקס

קישוט קישוט אבל יש אלמנט של פרקטיות גם, לא?
בכל מקרה אין לי כוונה להשתמש במנורה יותר מ-40 וואט אז זה נראה לך סביר(מבחינת בטיחות)? ואולי יש חומר אחר במקום לכה(שכמובן אמרת שהיא דליקה)שגם יאטום וגם יבודד? גילגולית.

אש........ מה זה יחסית בטוח? עם כל הכבוד ,בנושאים בטיחותים הייתי נזהר. אש ,שפורצת ,זה לא בדיוק דבר נשלט,אפילו שבדקנו עם היד ,וזה לא נראה לנו חם.ושלא נדבר על חיבורי חשמל שצריך ידע (ואישור)לעשותם. לעניין היצירה עצמה ,או יצירות דומות,אני מציע שמי שלא בטוח במעשיו,שיוותר על התאורה, ודרך אגב :שימוש במנורה של 15 וואט של מקרר מספיקה לקבלת האפקט.מה גם שהבית שלו לא יתפוס מקום.

osni

New member
ניתן גם לשים נורת פלורסנט קטנה

שלא מתחממת. אז נושא החום יהיה בשליטה.

אתה צודק לחלוטין

בעניין הבטיחות לכן אני מתייעצת ושואלת ,אולי יש כאן אנשים שכן התנסו כבר עם אהילים מעיסת נייר, הרי בכל זאת יש לנו כאן דוגמא (ועוד יותר באתר)זאת אומרת שחשבו על זה קודם. ובעניין חיבורי החשמל אז אין מה לדאוג יש לי חשמלאי פרטי
גילגולית.

תאורה במבט שני,היצירה ממש תופסת לי את העין. אולי התאורה נובעת מנר ? אפשר לקחת כוס זכוכית קטנה שמתאימה לנר סטנדרטי(עם הבסיס מאלומניום)ולבנות מסביבו את היצירה.

רעיון לא רע בכלל

יכול להיות שאני אאמץ. בכל מקרה הסתכלתי שוב מהאתר ממנו זה נלקח ורשום שם בפירוש מנורה 25 וואט. אז כנראה שחשבו על זה קודם,וכנראה שהחורים על הקונכיה של השבלול אכן נועדו ל"בריחת" חום המנורה ברמה מסויימת. גילגולית.

לכולם! ../images/Emo70.gif

אם אתם מפרסמים תמונות מאתרים אז בבקשה גם את הכתובת.. לאביבה יש המון בעיות אם כל הקטע של ההלשנות... אז הנה מלשין יקר זו הכתובת של האתר.. http://users.belgacom.net/papier-mache/

אמאלה../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif לא התכוונתי "להלשין"

לאף אחד שום דבר,לא ידעתי שאסור לפרסם תמונות מאתרים,סליחה ולא יחזור על עצמו שוב(למרות שלא מבינה למה). גילגולית.

כי אחר כך אפשר להגיש תביעה..

וזה מעמיד את אביבה במצב לא נעים.. לא נורא נסלח לך הפעם..אבל להבא!!

hoggle

New member
מי? מי המלשן? נכניס לו../images/Emo67.gif

ונזרוק עליו
ולא נעזור
לו אה, וגם
אותו ואז נדחוף אותו על
איזה כיף, באמת לתפוז יש סמל לכל אירוע

למעלה