אני רוכבת ווסטרן!
÷ ÷•»BlipBlop«•÷ New member 26/12/03 #12 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני רוכבת ווסטרן!
I inbarlu New member 27/12/03 #25 גם אני.... רוכב ווסטרן ושאלה מי היה בתחרות ב23 בנצר ראיתם את אביב רוכב על ג'יי פרקלס (חחחחח ילד בן 7 עשה בצפר לכולם)
גם אני.... רוכב ווסטרן ושאלה מי היה בתחרות ב23 בנצר ראיתם את אביב רוכב על ג'יי פרקלס (חחחחח ילד בן 7 עשה בצפר לכולם)
N N µ§h¥ K a T a N New member 27/12/03 #32 באיזה מקצה? טוב נו לא הייתי במקצים של עד 15... אבל עדיין בדרך כלל ילדים בני שבע מתחרים או בעד 12 או בעד 8 (מקצה חדש) אז הנחתי ש...
באיזה מקצה? טוב נו לא הייתי במקצים של עד 15... אבל עדיין בדרך כלל ילדים בני שבע מתחרים או בעד 12 או בעד 8 (מקצה חדש) אז הנחתי ש...
N niki purple New member 27/12/03 #29 ממש ממש יפה הסוס! איך קוראים לו? באיזה חווה את רוכבת? הנה המהמם שלי(הוא לא הכי אבל לא אומרים לו את זה):
ממש ממש יפה הסוס! איך קוראים לו? באיזה חווה את רוכבת? הנה המהמם שלי(הוא לא הכי אבל לא אומרים לו את זה):
N niki purple New member 27/12/03 #30 ממש ממש יפה הסוס... את מתחרה עליו? איך קוראים לו? והנה הפשוש שלי (הוא לא הכי יפה אבל לא מגלים לו את זה...)
ממש ממש יפה הסוס... את מתחרה עליו? איך קוראים לו? והנה הפשוש שלי (הוא לא הכי יפה אבל לא מגלים לו את זה...)
N niki purple New member 27/12/03 #31 אוי נו איזו אמה אני...../images/Emo4.gif הייתי בטוחה שזה לא שלח אז שלחתי שוב... טוב לא נורא תסלחו לי....
אוי נו איזו אמה אני...../images/Emo4.gif הייתי בטוחה שזה לא שלח אז שלחתי שוב... טוב לא נורא תסלחו לי....
D dixie chick New member 28/12/03 #34 רוכבת בבני ציון שנה שעברה עשיתי רק טרייל אבל שנה הקרובה אני אתחרה עליו בריינינג (ירוק או אולי נון פרו). וקוראים לו ברוך, או בשם הרישמי שלו alfa jet one וכמובן שהוא קווטר טהור.
רוכבת בבני ציון שנה שעברה עשיתי רק טרייל אבל שנה הקרובה אני אתחרה עליו בריינינג (ירוק או אולי נון פרו). וקוראים לו ברוך, או בשם הרישמי שלו alfa jet one וכמובן שהוא קווטר טהור.
D dixie chick New member 29/12/03 #37 האמת שלא... אני שם שנתיים, אבל רק בשנה האחרונה אני ממש בעניינים, מי זה\את? איך קראו לה אז\ היום? של מי היא היתה? של החווה
האמת שלא... אני שם שנתיים, אבל רק בשנה האחרונה אני ממש בעניינים, מי זה\את? איך קראו לה אז\ היום? של מי היא היתה? של החווה