ועוד משהו על כיבוש.

Tal_Ya_Tal

New member
רק באור יש הומור../images/Emo42.gif../images/Emo62.gif../images/Emo42.gif

ב´חושך´ יש סרקאזם. או מקאבריות.
L&ך TALYA

טל

לא הייתי כמה ימים וכבר אני מבחין כי התעייפת קצת. כמות הכתיבנ הולכת ופוחתת. אני מאמין שזה סימן טוב. את רואה כבר את האור. ערפת הכריז על הפסקת האלימות וזה כבר סימן טוב. למרות זאת אני שומע על כמה נפגעים הערב מירי מן המארב. אז באמת שיהיה רק טוב לכולם. לילה טוב.

Tal_Ya_Tal

New member
היי אופק רחב../images/Emo24.gif

תודה על העדכון. אני כמעט לא רואה טלוויזיה (בשביל מה זה ´טוב´?) אז באמת תודה. שנית, שמי איננו טל, (אם כי, זאת לא שגיאה) זהו שם משפחתי. שמי הפרטי הוא טליה אכן כן, טליה טל. ואני מנהלת פורום ´רוחני´ כאן בפורטל ´תפוז´. אז אם תתגעגעו, אני שם.אמנם לא התעייפתי מלכתוב (אף פעם איני מתעייפת) אבל יש לי דברים חשובים יותר לעשות מאשר התנצחויות. הלא אתם לא תשכנעו אותי ואני לא אשכנע אתכם. אז ב-א-מ-ת חבל על הזמן. נכנסתי לכאן לראשונה, כאשר קבלתי מסר להעביר את השדר על שינוי התדר. ומי שזה נפל לו על אזניים לא ערלות, פנה אלי. ומי שלא ירד לו האסימון, אז, חבל"ז. אולי בפעם אחרת, בגלגול הבא, אה?! L&L TALYA

all

New member
השמאל שיש היום.

לעולם לא יבין את זה. מדובר בכמה מאות תמהונים שאינם יודעים מה הם רוצים בדיוק, מכיוון שראב הפלסטינאים היום תומכים בחמ"ס שהדרישה היחידה שלה היא "טרנספר ליהודים". גם כשיועלו על ספינות ויטרונספרו מכאן הם יצעקו שכל זה בגלל הימין הקיצוני שסרב להסדר הוגן. עדיף להתעלם מתמהונים אלו, לפי כל הסקרים נכון להיום, הם נבלעים לתוך המיעוט הערבי הקיצוני בארץ!

דבר דעה

New member
אוי ואוי..

אני לא יכול שלא לצחוק ולהזדעזע בו בזמן מהצהרה מטומטמת שכזאת. זה בודאי שיא הבריחה מהמציאות. קודם הורגים את השליח, אומרים שהתקשורת מגויסת, אחר הורגים את הציבור, ראה את הכותרת של בעל הניק "השכל הישר", ניק שהוא אגב.., עוד סיבה לצחוק בעצב.

למעלה