תודה, אופק רחב../images/Emo42.gif על המחמאה../images/Emo9.gif
גם אם חבויה. לדאבוני, איני יודעת מספיק ערבית (ערבית של כתה י´
) או מה שנותר מזכרה. א-ב-ל בתוך עמי אני יושבת. ועל אף שלדעתך ראייתי איננה מציאותית, סבורתני שרואה אני נכוחה. רואה את התמונה השלמה. את ה BIG PICTURE צדקת. אכן,פלשתינאים יוצאים לפעולות רצח במחוזותינו ואנו יוצאים לפעולות סיכול (מילה יפה לחיסול מפגעים). ואיך לדעתך ייפסקו הפיגועים?! אם הקיטוב והשנאה מתגברים?!? גם בינינו לבין עצמנו, אפילו רק בדיבורים?!? שים לב רק, למה שקורה בפורום הזה, או בדומיו. הלא מתנהלת כאן מלחמה פורתא על פני המסך. ולמה לא על פני השטח? ושוב אני אומרת. נכון, שעכשיו הגענו לשלב שכל שנותר הוא ´כיבוי שריפות´. א-ב-ל יש גם למנוע ´הצתות חדשות´ וזאת, רק על ידי שינוי גישה. שינוי אמיתי, שבא מבפנים. אם כל אחד ישנה את עצמו, כולנו יחד נשתנה. ועד כמה שזה מוזר, אבל בדוק זה מכבר, זה משנה את התמונה. כדברי השיר:
"כל אחד הוא אור קטן וכולנו אור איתן" על ´חוק קוף המאה´, שמעת? אני מניחה שלא.ובכן, לאחר ההפצצה על הירושימה, לימדו חוקרי קופים שישבו באיי יפן, את הקופים, לחפור תפוחי אדמה, לגשת לים, לשטוף אותם ולאכלם. מפני שבמה שגדל (אם גדל) על פני האדמה, הייתה סכנת קרינה/הרעלה בתחילה, רק הקופים הצעירים חיכו את החוקרים ושטפו את תפוחי האדמה בים. הקופים הבוגרים, אכלו אותם עם הבוץ. ביום, שהקוף הבוגר הראשון נכנס לים לשטוף את התפוד שלו, דווח בכל איי יפן (שאינם קשורים ביניהם) ש
כל הקופים הבוגרים נכנסו לשטוף תפודים. המסקנה הייתה, שכאשר מושגת מסה קריטית של פעילות מתקדמת, היא מדביקה את כל אותו מין. זוהי דרכה של האבולוציה. וכך הושגה ההבנה, שכאשר מאה קופים ילמדו לשתות מספל, כל הקופים בעולם יתחילו לשתות מספל. כי תת (או על) המודע של כולנו מחובר. ומה אנחנו, ברשותך? האם איננו סוג ´מפותח´(ואולי לא) של קופי אדם?!? אז אם מסה קריטית של אנשים, יעשו מדיטציה ויפיצו שלווה, אהבה וחמלה, זה מה שיתפוס מקום-למען הדורות הבאים (הוכח מדעית- שאל את מהרישי מהש יוגי). ואם לשם הגענו, מה יש לך נגד קרישנה? מבחינתם של ההינדואים, קרישנה הוא הריבון.שם חלופי למה שאנו קוראים ´אלוהים´ או ´בורא עולם´(ולא ´הרי קרישנה´. ´הרי קרישנה´ זו תפילה. ליתר דיוק: "הרא קרישנה, הרא קרישנה, קרישנה קרישנה, הרא הרא. הרא נמה, הרא נמה, הרא נמה נמה נמה, הרא הרא. איואקואלם – קלו סתה אוה נסתה אוה נסתה גתיר אנייתה" ) והמשמעות: "השם הקדוש, השם הקדוש, השם הקדוש בלבד - בעידן קלי, שום דבר אחר, שום דבר אחר, שום דבר אחר לא יביאך לגאולה!". זוהי אמונתם של ההינדו ו....איש באמונתו יחייה!!! למה תמיד כשרוצים לזלזל באנשים שהולכים בדרך רוחנית, קוראים להם ´הארי קרישנה´? האם אתה סבור שזאת פחות ´אנטישמיות´ מאשר לקרוא למישהו ´ז´יד´, או ´יהודון´?!?!?! או שזאת פחות בורות?!?! פחות בערות?!?! או שמא אופקים יותר צרים??????? L&L TALYA