ועוד משהו על בגידות ~~~

בגידות?

מילה קשה קצת. יש מקרים, שבני זוג הנבגדים, יודעים על פעילות הנוספת של בני זוגם, אבל לא עושים מזה עניין. אולי זה לא חשוב להם כל כך. אולי יותר נוח לסגור את העיניים ולא לעשות סצנות ומהפכות. יש שחושבים שאת החיים הבוגרים צריך לחלק ליותר מפזה אחת... לא תמיד, המסגרת הכללית מתאימה לכולם.
 
חולם...

יש מקרים שלא פשוט לפרק את החבילה. ילדים, רכוש, אוהבים את בן הזוג וכו´... אם כי נראה לי שלדעת ולשתוק זה קצת מוזר משהו...
 
יש גם מקרים,

שלא יודעים בדיוק, אבל גם לא שואלים שאלות קשות, כדי לא לקבל תשובות קשות. מעדיפים להכניס את הראש לחול.
 
לא עושים מזה עניין ../images/Emo13.gif

אחלה של חיים יש לבני זוג שמיודעים על בגידה..ולא מעונינים בסצנות או כל דבר אחר.. תאמין לי לא הייתי רוצה לחיות בבית כזה, עם הורים כאלה כמה "כבוד ואהבה" יש שם !
 
אז במה זה שונה

מהחלפת זוגות? רק שכאן יש החלפה של 50% בלבד. וה50% הנותרים לא עושים מזה עניין.
 
תשמע חולם...

תקרא את מה שכתבת, מישהו מבני הזוג בוגד והשני מתעלם לא עושה מזה עניין משמע שמשהו דפוק ומסריח באותה זוגיות, משמע שגירושין תאמין לי יועילו לאותה משפחה, ילדים מרגישים הכל..וחבל. ועכשיו נעבור להחלפת זוגות (רק שתדע שלא לטעמי אבל..) פה אותו בני זוג עושים את זה בהסכמה מלאה, משמע שאין פה בגידה טזה מקובל על הזוג.
 
למעלה